tož se přidám k tipování, když vypadly linky 3,10,18, tipuji linku 17. nebo že by z metrolinizovali něco barrandovského? třeba 14Petr píše:Zatím jste to netrefil vůbec nikdowillyjeff píše:Já bych taky spíš tipnul 18, jenže kdyby nebylo všechno odkloněno přes Brusnici. Upřímně doufám, že to tam všechno nepošlou najednou a proto jsem 18 vyřadil.a já musím mlžit. Takový už je svět dospělých, jak napsal v jiném vlákně Absolut
Linkové vedení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Re: Orientační a informační systémy
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Zatím jste to netrefil vůbec nikdowillyjeff píše:Já bych taky spíš tipnul 18, jenže kdyby nebylo všechno odkloněno přes Brusnici. Upřímně doufám, že to tam všechno nepošlou najednou a proto jsem 18 vyřadil.
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych taky spíš tipnul 18, jenže kdyby nebylo všechno odkloněno přes Brusnici. Upřímně doufám, že to tam všechno nepošlou najednou a proto jsem 18 vyřadil.8251 píše: Já zase tipuju linku 18
-
opocenskylukas
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Já se přidívím s tím že to bude linka 3.8251 píše:Já zase tipuju linku 18willyjeff píše: Tipuju linku 10.
Já zase tipuju linku 18willyjeff píše: Tipuju linku 10.
No jejej..ale to asi není veřejně šiřitelné..Petr píše:Počkej, počkej.... Ty snad máš něco proti přemoudrým rozhodnutím zodpovědných stolních činitelů ropidích? To si troufášDavidD píše:Ježiš, a co se zase plánuje?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ale vůůůbec né. Per to do nás, ať je po nás
Tipuju linku 10.
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Počkej, počkej.... Ty snad máš něco proti přemoudrým rozhodnutím zodpovědných stolních činitelů ropidích? To si troufášDavidD píše:Ježiš, a co se zase plánuje?
Ježiš, a co se zase plánuje?Petr píše:BingoDamir Holas píše:Že by další metrolinky?
- Petr
- Provozovatel
- Kontaktovat uživatele:
BingoDamir Holas píše:Že by další metrolinky?
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Že by další metrolinky?Petr píše:Bude hůř
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Re: Denní linkové vedení - připomínky a návrhy
tyto změny jsou trvalépoliklinikavysocany píše:Pánové budu mít takovej blbej dotaz: Od 1.7. má linka 15 jezdit ze Špejcharu do Vysočan a linka 8 má jezdit z Balabenky do Hloubětína. Nevíte někdo jestli tyto změny jsou "napořád" nebo je to jenom nějaká změna přes prázdniny? Četl jsem o tom v právu ale i na ropid.cz a nějak jsem to nepobral!
Předem díky za odpověď!
http://jrportal.dpp.cz/jrportal/LineLis ... 2009-07-01
http://jrportal.dpp.cz/jrportal/LineLis ... 2009-07-01
-
poliklinikavysocany
- Uživatel
- Bydliště: Kousek od "poliklinika vysočany" u "potoku" "Rokytka"
Pánové budu mít takovej blbej dotaz: Od 1.7. má linka 15 jezdit ze Špejcharu do Vysočan a linka 8 má jezdit z Balabenky do Hloubětína. Nevíte někdo jestli tyto změny jsou "napořád" nebo je to jenom nějaká změna přes prázdniny? Četl jsem o tom v právu ale i na ropid.cz a nějak jsem to nepobral!
Předem díky za odpověď!
Předem díky za odpověď!
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mi ta trasa 25 přijde logická, neb jako u všech linek se preferuje směr DC v ranní špičce, tj. Bulovka - Palmovka.willyjeff píše:Stejně nechápu, proč 25 nejezdí obráceně. Ze směru PalmovkaKobylisy ubrali spolehlivou linku a nechali tam nejisté 10 a 24, zatímco chalupářům z Troji spojení zůstalo, či právě přidanou spolehlivou 25 zlepšili...Zas tak často 25 nemám (bohudík), ale moc lidí jsem teda za celý den nevozil...Jen ve dvou úsecích byla obsazenost vyšší Bulovka - Palmovka (vezl jsem i víc jak 5 lidí) a samozřejmě Vltavská - Stross (ale toho se výluka netýká). Na Dělnický mi tramvaj z 90% vystoupila a já pokračoval až na tu Bulovku skoro, či zcela prázdný...
Samozřejmě by pro obsazenost byla lepší linka, která by jezdila přes Bulovku obousměrně, ale nevím jestli by se vešla do smyčky u Vozovny čtvrtá linka...
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Stejně nechápu, proč 25 nejezdí obráceně. Ze směru Palmovka
Kobylisy ubrali spolehlivou linku a nechali tam nejisté 10 a 24, zatímco chalupářům z Troji spojení zůstalo, či právě přidanou spolehlivou 25 zlepšili...Zas tak často 25 nemám (bohudík), ale moc lidí jsem teda za celý den nevozil...Jen ve dvou úsecích byla obsazenost vyšší Bulovka - Palmovka (vezl jsem i víc jak 5 lidí) a samozřejmě Vltavská - Stross (ale toho se výluka netýká). Na Dělnický mi tramvaj z 90% vystoupila a já pokračoval až na tu Bulovku skoro, či zcela prázdný...