že by tam 163 jela druhým směrem, než je tomu teď na Limuzské...9001 píše:Grossák: A co je špatného na přestupu hrana x hrana Sídliště Malešice u Billy?
já třeba využívám přestup 177, 195 od Skalky na 163, 188 směr Želva
Moderátor: TRAM-FÓRUM
že by tam 163 jela druhým směrem, než je tomu teď na Limuzské...9001 píše:Grossák: A co je špatného na přestupu hrana x hrana Sídliště Malešice u Billy?
Dnes 5 průjezdů přes Demínku. Směrem od Muzea na Pavlák nutná klička. Po 2. průjezdu nahlášeno PDT, po 4. průjezdu Eltodo na místě. Poslední průjezd OK. Tak snad to vydrží.Grossák píše:Demínku prosím nahlašte.
Ani na Dejvické, ani na Bělehradské semafory potřeba nejsou. Jezdí se tam X let bez problémů...Filip píše:Teď před chvílí jsem projížděl velký kruhový objezd na Vítězném náměstí s pětkou do Podbaby a nic moc z hlediska výhledu. Zajímá mě, jestli někdy byly úvahy o SSZ zde? Osobně nepotřebuji, ale jen se ptám se zvědavosti.
Prý bude nové SSZ na Belehradske
Tak moc jich není co to neumí. Ale občas na něj narazím. Naposledy na 102, kde jsem kysal všechny světla. Spásou byl jiný bus za mnou či proti.9001 píše:U busů to je asi hodně dané tím, že ne každý bus dokáže se SSZ komunikovat.Karosák píše:A mimochodem na Spojovací už asi běhá preference pro busy. Je to trochu znát, ale opravdu minimálně a klukům to přeju
Zato přiblblá Harfa. Tam člověk prostojí důlek než rozvážně projedou tou patnáctikilometrovou rychlostí všespásné tramvaje. To samé Limuzská, tam jezdí spoustu bus linek a po kolejích jedno prázdný solo do UD.Karosák píše:A mimochodem na Spojovací už asi běhá preference pro busy. Je to trochu znát, ale opravdu minimálně a klukům to přeju
U busů to je asi hodně dané tím, že ne každý bus dokáže se SSZ komunikovat.Karosák píše:A mimochodem na Spojovací už asi běhá preference pro busy. Je to trochu znát, ale opravdu minimálně a klukům to přeju