T3R.P, T3R.PV (krnovy), T3R.PLF (wany)

Diskuze o všem, co v Praze přepravuje, přepravovalo a přepracovat bude cestující veřejnost...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Zdeněk
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk » 19.12.2006 17:50

Tom píše:přesně to sem měl na jazyku..., no ale když vidím tu fotku zvenku, možná se mi to trošičku začlo líbit. Jak zakrytovali ten spodek, tak mi to eště připomíná nějakou lanovku, ale nevím kde sem něco podobnýho viděl.
Ten nátěr - z boku - má nápad. Hezky to "vyrovná " okna do jedné řady. Jenom nevím, proč není pražsky červená.... :cry:

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 19.12.2006 17:44

Zdeněk píše:Pánbuh nás netrestej. Trochu jak z USA z 40.let....
přesně to sem měl na jazyku..., no ale když vidím tu fotku zvenku, možná se mi to trošičku začlo líbit. Jak zakrytovali ten spodek, tak mi to eště připomíná nějakou lanovku, ale nevím kde sem něco podobnýho viděl.

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 19.12.2006 17:44

Na fotce je vydět že má vůz blinkry a boková světla z vozu KT8D5 RN2P a v tom případě má na předním čele i červené koncové světlo a na zadku má přední býlé světlo mám pravdu??? a když to tak je tak proč??,
Naposledy upravil(a) rhomosapienc dne 19.12.2006 17:46, celkem upraveno 2 x.

Zdeněk
Uživatel

Příspěvek od Zdeněk » 19.12.2006 17:28

jara píše:Tak K-report má již první fotky vany venku. Na tuto fotku davám odkaz. Ale začiná se mi to libí z venku. Ale musel jsem zapomenout co tomu všechno chybí. (ruční řadič,novější čela,.....)

http://www.k-report.net/discus/nahledy/022843.jpg
Pánbuh nás netrestej. Trochu jak z USA z 40.let....

rhomosapienc
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rhomosapienc » 19.12.2006 16:54

jara píše:Tak K-report má již první fotky vany venku. Na tuto fotku davám odkaz. Ale začiná se mi to libí z venku. Ale musel jsem zapomenout co tomu všechno chybí. (ruční řadič,novější čela,.....)

Nevíte kdy bude třeba ve fotožurnálu na pražských tramvajích víc fotek????

jara
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jara » 19.12.2006 16:29

Tak K-report má již první fotky vany venku. Na tuto fotku davám odkaz. Ale začiná se mi to libí z venku. Ale musel jsem zapomenout co tomu všechno chybí. (ruční řadič,novější čela,.....)

DJ LA DÉFENSE
Uživatel

Příspěvek od DJ LA DÉFENSE » 19.12.2006 16:23

Petr píše: Maminka: Polib mi pr*** ty č***** jeden za******
Třeba je to jen nabídka k netradičním sexuálním praktikám, na zadní plošině... :lol: :wink:

Jabberwocky
ďábelský pedagog

Příspěvek od Jabberwocky » 19.12.2006 16:23

Petr píše:Maminka: Polib mi pr*** ty č***** jeden za******
(Bohužel takových rozhovorů jsem už několik zažil...)
No to by jeden fakt nevěřil :-/

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 19.12.2006 16:16

Řidič: Dobrý den, prosím Vás, stal se tu nějaký problém, nebo jen Váš chlapeček nedopatřením stiskává tlačítko signalizace?
Maminka: Kluk si hraje, ne?
Řidič: A mohla byste, prosím Vás, zajistit, aby již tu signalizaci nepoužíval? Já pak opravdu nevím, zda budete příští zastávku vystupovat, či zda se někomu udělalo nevolno, nebo došlo k jiné nepříjemnosti...
Maminka: Polib mi pr*** ty č***** jeden za******

(Bohužel takových rozhovorů jsem už několik zažil...)

P_V
Uživatel

Příspěvek od P_V » 19.12.2006 13:30

Petr píše:...Problém však je v tom, že dost rodičů, když je slušně požádám, aby svým dětem v tomto zvonění zamezili, neb opravdu nevím, zda se něco nestalo, je ještě vulgárních....
Káem píše:Petr: Nedalo by se na to napasovat nějaké zneužití signalizačního zařízení nebo něco tak? ... pár výstražných případů, kdy by matinka byla popotahována za něco takovýho, by jistě vstoupilo ve známost... pachatel přímo na talíři...
Právě kvůli KM-ovskému přístupu některých řidičů asi lidi preventivně na řidiče vyjedou první... kéž by to šlo naopak, řidič vždy jako pan Hodný.

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 19.12.2006 13:11

Petr: Nedalo by se na to napasovat nějaké zneužití signalizačního zařízení nebo něco tak? Já vím , že hněv cestujících se obvykle obrací proti řidiči, co zdržuje, když si dítě hezky hraje, ale pár výstražných případů, kdy by matinka byla popotahována za něco takovýho, by jistě vstoupilo ve známost... pachatel přímo na talíři... :"Copak se stalo že zvoníte? Nic? Tak to budeme muset přivolat polici, protože jste to zneužila. " Bum. :twisted:

Petr
Provozovatel
Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 19.12.2006 12:27

Káem píše:Protože na tlačítko v T6 vzádu došáhnou. Kdyby zůstalo na krytu dveří, nedělaly by to. Resp. ty co by dosáhly tam, snesly by i nějakou tu facku. :oops:
No, on to byl vcelku logický pokus vycházející z předpokladu, že maminka u kočárku sedí (proto to otočené sedadlo), a před výstupem a svým postavením se v sedě zazvoní. Problém však je v tom, že dost rodičů, když je slušně požádám, aby svým dětem v tomto zvonění zamezili, neb opravdu nevím, zda se něco nestalo, je ještě vulgárních. A pak to dopadá, že dost řidičů ve chvíli, kdy se rozezní zběsilý zvonek a oni vědí, že mají na plošině kočárek, automaticky předpokládají, že to dělá dítě. V 10 z 10 případů taky ano, ale jednou může nastat i případ 11. V tomhle je opravdu skvělý kamerový systém, kdy během cca 10 sekund zkoukne řidič celý vůz a ví na čem je.

Káem
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Káem » 19.12.2006 10:20

Petr píše:dětičky mačkají tlačítka zvonku za jízdy jak zběsilé ...
Protože na tlačítko v T6 vzádu došáhnou. Kdyby zůstalo na krytu dveří, nedělaly by to. Resp. ty co by dosáhly tam, snesly by i nějakou tu facku. :oops:

demon
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od demon » 19.12.2006 10:14

Tak a je to tady, wana č.1 dnes ráno vyrazila do Prahy na zkušební jízdy. Tak večer čekám fotky...

Petr
Provozovatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petr » 19.12.2006 9:23

Karotka píše:Ono by to šlo vyřešit i bez přidaného kníkadla... ale to by se muselo redefinovat "Stůj" :-W :-W :-W
:-# což se skoro rovná sebevraždě.
Do tohohle bych nešel. Už takhle mají lidé velký problém s kočárkem. 90% dospělých se vůbec neobtěžuje řidiče upozornit na nástup nebo výstup, dětičky mačkají tlačítka zvonku za jízdy jak zběsilé a když už někdo signál před výstupem dá, je dost nejasný, místo dvou zazvonění je jich pět apod. Proto samostatný signál na plošinu, při jejímž použití je účast řidiče nutná do sebe něco má...

Odpovědět