Příspěvek
od kocour » 27.7.2005 12:44
Tak znova:
Zlaté pravidlo zní, že provozovatel MHD se musí přiblížit zákazníkovi. Nikoli naopak.
Jistě, kocour na Okrouhlický nevystoupil, protože kocour není úplný *****, a přesto, že v sobě měl snad litr bílýho, dojel až na Stírku a šel se provětrat. Jenže kocour není obyčejný kaštan a vy musíte vycházet z toho, že kaštan je vždycky *****, zachová se tím nejpitomnějším způsobem a solidní firma, která notabene právě zdražila o víc jak 50%, tohle všechno musí předvídat a v životě se nesmí ohánět předpisem, i když podle toho předpisu má pravdu.
Tudíž odmítám řešit otázku, kolik ta tramvaj měla jet a kdo tam měl být dřív. Nezájem, to je vnitřní věc DP.
Dál, když si představím, že sedím na místě plánovače JŘ, tak docela určitě není problém posunout polohy spojů d-35 o minutu dopředu. Nepředpokládám, že právě na NI by něco navazovalo. Co se týče Kobylis, jezdí se v prokladu 186+200 a 177+144. 102 jezdí souběžně buď se 102, nebo se 144. Tudíž se přímo vnucuje myšlenka zařídit to tak, aby byla návaznost i na 102. Tím by se předešlo mým hloupým dotazům a vysvětlování interních předpisů, které mne jako cestujícího absolutně nezajímají (a to to říkám slušně).
speciálně pro KM: To mne od tebe nepřekvapuje, ty bys nejradši zrušil 102 úplně a ze Sídl. Bohnice na Zámky zavedl 5x denně pidibus. Také jistý druh provozní slepoty.
speciálně pro Radka: Jmenoval jsem tu řidičku, uvedl jsem číslo vozu a přesný spoj? Myslíš, že bych byl tak benevolentní, kdybych nevěděl, že čistě formalisticky měla pravdu a nikdo jí nemůže nic vytknout? Jistě, řídit tu tramvaj já, tak trochu šlápnu na plyn a risknu to ...
Naposledy upravil(a) kocour dne 27.7.2005 13:40, celkem upraveno 1 x.