To je pěkné. Porovnávací zkoušky hlučnosti po roku a půl provozuzdepa píše:dnešní garantované vypravení v SA bylo taky na mále... 9112 odstavená (ty "drobné" problémy podvozku), o 9114 měla zájem TK (přijeli vývojáři ze z Plzně), jedna měla problém s dveřma (kablík), jednu chtěli školáci a zbyly ony garantované 2 kusy....
jinak dnes po půlnoci bude rušno na libeňském mostě a palmovce. škodovka si objednala porovnávací zkoušky hlučnosti. tak se tam v mezerách mezi nočníma mají prohánět - "té-šestky", "šumperáci", "nízká kachna" a strašnický "pendolíno". před půlnocí se seřadí u "juldy fuldy" a na pokyn dispečerů budou po jednom přijíždět do mezer na "libeňák" a jezdit po mostě (každý 3x). pak směr smyčka palmovka. tam na sebe počkají a začne druhé kolo kolem palmovky. no to bude "krásné"
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Smurfx
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Včerejší zkouška hlučnosti byla za nepříznivých povětrnostných podmínek zrušena.zdepa píše:jinak dnes po půlnoci bude rušno na libeňském mostě a palmovce. škodovka si objednala porovnávací zkoušky hlušnosti. tak se tam v mezerách mezi nočníma mají prohánět - "té-šestky", "šumperáci", "nízká kachna" a strašnický "pendolíno". před půlnocí se seřadí u "juldy fuldy" a na pokyn dispečerů budou po jednom přijíždět do mezer na "libeňák" a jezdit po mostě (každý 3x). pak směr smyčka palmovka. tam na sebe počkají a začne druhé kolo kolem palmovky. no to bude "krásné"
(foťák je vlhkej ještě teď)
Vozy 9111, 8745+8734, 8310+8311 a 9090
Naposledy upravil(a) Pepa dne 26.6.2007 18:43, celkem upraveno 1 x.
-
I.am.good
Samozřejmě. A stejně tak to je už od kamenných dob vozů TI, T2 a T3. Bzučák (znamení k řidiči) je napojen na výstrahu. Všimni si někdy, že když je T3 bez napětí a řidič vypustí lidi ven, tak při otevření dveří bzučí i dveřní výstraha.P_V píše:Tak to je snad vada RP, že to soudruzi z ÚD zapojili tak divně, ne?Naprosto nechápu účel takového obvodového řešení, že signalizace nepoužitelnosti trolejového napájení zavře dveře. A tlačítko znamení k řidiči je zavře taky, když to zabzučí?
Tak to je snad vada RP, že to soudruzi z ÚD zapojili tak divně, ne?I.am.good píše:... a zase cvrliky, přepětí a vzhledem k tomu, že obvod bzučáku je napojen i na výstrahu, tak se mi samy zavřely přední dveře.
-
I.am.good
Dneska jsem se zase přesvědčil o totálně bezcennosti šrotu 14T. Zvláštní je, že to sem ještě nikdo nenapsal, nikdo tu nejezdíte s R.P? Jedu si takhle na Nádr. Hostivař a někde u toho obchodního centra za jízdy zacvrlikal bzučák a přepětí. Takhle se to několikrát opakovalo občas až do smyčky. Tam jsem otevřel kolegovi dveře, aby hodil veksli na vnitřní kolej a zase cvrliky, přepětí a vzhledem k tomu, že obvod bzučáku je napojen i na výstrahu, tak se mi samy zavřely přední dveře. Následně si do smyčky majestátně vdrnčela 14T. Je pravda, že už jsem slyšel několik nářků na to, že ten krám zavírá na progressech dveře, ale až dnes jsem se o tom sám přesvědčil.
Vyřaďte tenhle krám/nedodělek/paskvil.!!!
Vyřaďte tenhle krám/nedodělek/paskvil.!!!
Martin Dvořák v [url=http://zpravy.idnes.cz/dvorak-zdrazeni-jizdneho-zatim-pocitame-ff1-/praha.asp?c=A070626_081525_praha_jan]idnes[/url] píše:Prý jsou nové tramvaje hlučné.
To prý je na místě. Ano, s dodavatelem měříme hlučnost nových tramvají. Pokud se ukáže, že jsou závadné, dodavatel bude mít povinnost hluk odstranit. Objevují se i stížnosti na vnitřní vybavení, u nových dodávek jeho designéři předělají dispoziční řešení, aby odpovídalo. Stane se.
Proslýchá se, že jsou konstrukčně tak špatné, že oprava není možná.
Nejsem technik. Ale opakuji, budeme vyžadovat prvotřídní zboží. A pokud je nedodají, budeme reklamovat, reklamovat, reklamovat.
-
radek31
- Moderátor
jezdila tam celý den!!! a na negarantovaném pořadí 22 (alespoň 1) byla 14T z vozovny SADamir Holas píše:Pročpak dneska Motol vypravil ráno (bylo cca 8:15) na devátou devítku T6A5 evid.č. 8715+8716??? Na Slánský zůstala viset ženská na vozíčku, mám velkou chuť napsat stížnost na DP...
neskutečná ostuda
(tu stížnost napište!)
Jo, taky bych navrhl testovat ještě v jiném místě. Třeba oblouček za zastávkou Smíchovské nádraží je pro 14T velice nepříjemný.demon píše:Co to je zas za opičárnu ?
Každej přeci ví, že 14T je zdaleka nejhlučnější na křížení a ono se to bude porovnávat na relativně rovným úseku ?
Můj tip je pořadí při rozjezdu šumperák, kachna, saranče a šestka, při plynulé jízdě saranče, šumperák, kachna a šestka (od nejtišší k nejhlučnější).
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Co to je zas za opičárnu ?zdepa píše:...škodovka si objednala porovnávací zkoušky hlušnosti. tak se tam v mezerách mezi nočníma mají prohánět - "té-šestky", "šumperáci", "nízká kachna" a strašnický "pendolíno"...
Každej přeci ví, že 14T je zdaleka nejhlučnější na křížení a ono se to bude porovnávat na relativně rovným úseku ?
Můj tip je pořadí při rozjezdu šumperák, kachna, saranče a šestka, při plynulé jízdě saranče, šumperák, kachna a šestka (od nejtišší k nejhlučnější).
Neřekl bych, že je to čistá bílá, ale tím lépe. Ty návrhy na tom blogu jsou super. Jinak já osobně bych čistě bílou na Porschetře vůbec nemusel.Matošo píše:možná tu tohle už bylo
http://dppraha.blog.cz/0705/tramvaj-sko ... pada-jinak
Škoda, že 14T neni v bílym kabátu, vypadala by mnohem líp.
Mě se Bílé tramvaje opravdu líbí...