Jinak Starodejvická už je zase v "původním" stavu, ale s čímsi shnilým:
Valím odspoda, autům padne cca ve chvíli, kdy vytáhnu soupravu z Hadovky, červená, ale TRAM drží volno...tak to teda nehulim úplně 50, měl jsem tam lehce nad 40, ale furt jedu a vidím, že to vypouští nějaká auta vpravo z parčíku. Tušil jsem zradu a myslel na ono, zde uveřejněné, video "T6 vs Octavia". Padlo mi to nad hlavou, zamáznul jsem to ihned připraveně a rozhodně, i tak jsem skončil čumákem na přechodu s čočkama někde nad 1. dveřma a kolem spřáhla už mi proudily oba pruhy ze Starodejvické. Nebýt zdejší diskuse a toho videa co tu bylo, tak je to tutovka-buď já do něj, nebo on do mě, protože mu vlítnu před čumák, přesně ve chvíli, kdy to pochopitelně nakrmil na světlech do kopce...luxusní sviňárna, volno z boku snad padá ještě před TRAM stůj. Že si tu o těch světlech povídáme, tak už se dá leccos čekat, takže třeba to volno TRAM v kombinaci s červnou víme, že je trochu nestandardní a člověk zbystří...třeba na Šaldovu v Karlíně jsem si zvykal hodně dlouho, než mi přestala škubat ruka/noha. Ale někdo, kdo tudy jede tak nějak normálně pochopitelně to krmí do kopce (ze zrychlem to asi nebude šolichat 43 km/h), tak teda...