Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Nééé dneska to byli jen Vietnamci
autobusaci na smícháči a kačerově si o nás povídali
Ještě že to neprošlo přes KGX6 
- Bobik
- Uživatel
Tak si dej zítra pozor a kontroluj jen bílý, aby to nebyla ta "diškriminácija". 
To já jich včéra taky potkal hodně, těch no nevyznít to rasisticky .... černých koček
ale kočky to v obou smyslech slova nebyly
mnééé gadžo revizor
Já se na tý PA fakt bojim a to tam mám stojku zejtra 
- Bobik
- Uživatel
Jéje, a to já jich potkal!.... Ale pravda, většinou byli barvený, přírodních moc nebylo. 
- Karotka
- Uživatel
Trochu off topič k tomu potomstvu... na první pohled jsem přehlídnul "mají" a čtu "proč snědí spoluobčané toliko potomstva"MF někde jinde píše:Trochu Off topik k té antikoncepci:víte proč mají naši drazí snědí spoluobčané toliko potomstva? protože ponožka propouští...
Už to nebudu jíst ani ředěný!Nehledě na to, že je pátek třináctého a nepotkal jsem ani jedinou černou kočku [black]
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
I když to autor videa zřejmě tak nezamýšlel, tak z toho vylezla docela pěkná reklmama na SMS jízdenku.
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozisko.sk/133209/DPT.avi- Bobik
- Uživatel
No ona sama představa že ženská se v klidu sbalí, odejde na zastávku a dojede tramvají do porodnice kde v klidu porodí je dost úsměvná.
A to že tam tou tramvají bude o dost dřív než frajer v autě, to už vůbec nekomentuju.
(leda že by jela z Modřan do Podolí v pondělní špičce, na třech místech se propadla vozovka, v Braníku převrátil kamion a policajti měřili po 200m, pak možná).
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Těžko říct.Bobik píše:![]()
![]()
co to jééé ? sci-fi
jinak pěkný.
- Bobik
- Uživatel
- fricoolinek2
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
http://www.ulozisko.sk/131213/DPP.avi(Možná vám to půjde přehrát přímo v okně - ale raději si to stáhněte -> větší kvalita videa)
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
ŠpejchárekMF píše:http://www.youtube.com/watch?v=uY9vc-tK3rc tak schválně, jestli víte kde to je! V současné době to je docela hezké připomenutí provozu...
- syverin
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
U velké černé díry?
Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
http://www.youtube.com/watch?v=uY9vc-tK3rc tak schválně, jestli víte kde to je! V současné době to je docela hezké připomenutí provozu... 
Poděkování autorům pražských tramvají
Po dlouhé době jsem zabrousil na kmenových stránkách do návštěvní knihy a nestačil jsem se divit. Tento příspěvek bude aktuální asi jen krátce, ale nějak mám potřebu hodit sem moje myšlenky. Píši na DF, neboť v NK není místo pro dlouhé příspěvky. Uživatelé jako Jarisvohnbahnof, Leoš nebo Roz by se nad sebou měli opravdu vážně zamyslet. Jejich myšlení nechápu. Autoři těchto stránek odváděli a odvádějí neuvěřitelný kus práce. Co za ta léta dali dohromady nemá obdoby. A co za to mají? Pouze dobrý pocit z kvalitně odvedené práce, žádné peníze, žádné odměny a bohužel ani pořádné ocenění. Co autory třeba pochválit a poděkovat jim za stránky, vyjádřit obdiv a uznání?! Vy, výše zmínění, ale i mnozí jiní, dokázali jste něco takového jako Admin Petr a spol? Troufám si říci, že nikoliv. Protože pokud ano, tak byste tuto práci ocenili a nahlíželi na ni jinak. Proč například pravidelné aktualizace berete jako samozřejmost? Autoři stránky dělají ve svém volném čase! Tak často jako tyto stránky, nejsou aktualizovány ani stránky DPP (ty na mě působí jako kronika - o událostech se většinou dozvím až zpětně, nikoliv napřed). Co je na tom, že tu jsou hrady, plyšáci, fotky ze ZOO, mlha...? Autoři z toho mají radost a potěšení. Z toho je jasné, že jsou stále lidé a že znají i jiná témata než tramvaje a dokáží se bavit. Komu se to nelíbí, nechť jde ke konkurenci. Je nějaká...?
Každopádně Páni tvůrci a autoři pražských tramvají .... DĚKUJI A OBDIVUJI VÁS!
Ještě na závěr. Dámy a pánové, chlapci a děvčátka, nebojme se vyjadřovat chválu a obdiv druhým...nic to nestojí a udělá to radost.
Zdeněk
Zdeňku, za sebe musím říci, že Petrovu vytrvalost, s jakou se k práci na stránkách vrací v dobrých i špatných chvílích života již bezmála osm let také obdivuji. Sám vím, že je pro mě náročné dokopat se k tomu zpracovat materiál na jednu stránku... Jsem moc rád za Tvůj názor, protože v povaze našeho národa je zakořeněné víc kritizovat, než chválit a tuhle starou zásadu není lehké překonat. Absolut.
Příspěvek jsem přešoupnul sem, pon dvou dnech, kdy byl jako samostatné téma již si ho myslím většina přečetla.
Každopádně Páni tvůrci a autoři pražských tramvají .... DĚKUJI A OBDIVUJI VÁS!
Ještě na závěr. Dámy a pánové, chlapci a děvčátka, nebojme se vyjadřovat chválu a obdiv druhým...nic to nestojí a udělá to radost.
Zdeněk
Zdeňku, za sebe musím říci, že Petrovu vytrvalost, s jakou se k práci na stránkách vrací v dobrých i špatných chvílích života již bezmála osm let také obdivuji. Sám vím, že je pro mě náročné dokopat se k tomu zpracovat materiál na jednu stránku... Jsem moc rád za Tvůj názor, protože v povaze našeho národa je zakořeněné víc kritizovat, než chválit a tuhle starou zásadu není lehké překonat. Absolut.
Příspěvek jsem přešoupnul sem, pon dvou dnech, kdy byl jako samostatné téma již si ho myslím většina přečetla.