Fotožurnál & Scanjournál
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotožurnály
Bohužel nevím, snad Demon objasní. Možná to souvisí se změnou dodavatele, co já vím..
- Honza Šlehofer
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A ty červené okolky mají nějaký zvláštní důvod, či jak to vzniklo? Ona je totiž má i naše poslední wana, a podvozky jdou od Vás ...
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
8563 - ano, první podvozek má červená kola. Prásklo mne to do očí hned jako první.
Naposledy upravil(a) MOp dne 01.7.2008 20:30, celkem upraveno 1 x.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Musí se to brát tak, že je to jeden z prvních pokusů o zatravněný svršek uprostřed čtyřpruhové komunikace. Zatímco trať u hradu kryjí z velké části před slunečníémi paprsky stromy, zde je trať vystavena slunečnímu svitu celý den. Bohužel to má za následek vznik sena, které vidíme dnes.
Stejná situace by byla i na Barrandově či Sokolovské, kdyby se neinstalovalo zavlažování. Na Hradčanské není instalováno z důvodu brzkého ukončení provozu na této trati a její možné kanibalizaci, jinak by tam nepochybně již bylo nainstalováno také. Chodci s tím mají co do činění pouze u zastávkového prostoru, ale tam je tráva jen z důvodu naivity architekta, že se přes to nebude chodit.
Stejná situace by byla i na Barrandově či Sokolovské, kdyby se neinstalovalo zavlažování. Na Hradčanské není instalováno z důvodu brzkého ukončení provozu na této trati a její možné kanibalizaci, jinak by tam nepochybně již bylo nainstalováno také. Chodci s tím mají co do činění pouze u zastávkového prostoru, ale tam je tráva jen z důvodu naivity architekta, že se přes to nebude chodit.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby té vody bylo dost a vytvořilo se pořádné bahniště, ono by to lidi přešloMF píše:Dělá to soukromá firma. Jde o to, že když tam budou stále dupat lidi místo používání podchodu, tak sebevíce vody nepomůže.gabuliatko píše:po shlednuti FZ v okoli Hradcanske mam dotaz zda nekdo zde nevi kdo by mel zalevat ten zbidaceny travnik ?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Všimli jste si v posledním fotožurnálu u vozu 8563 červených okolků na prvním podvozku? Nevím jestli to není způsobeno slunečním svitem, ale vypadá to ďábelsky
Dnes okolo mě projel na 6/103 cca v 17:30 na IPP zc, ale to jsem ještě o podvozcích nevěděl a spíš jsem koukal, aby mě někdo neprošacoval.
Dělá to soukromá firma. Jde o to, že když tam budou stále dupat lidi místo používání podchodu, tak sebevíce vody nepomůže.gabuliatko píše:po shlednuti FZ v okoli Hradcanske mam dotaz zda nekdo zde nevi kdo by mel zalevat ten zbidaceny travnik ?
-
gabuliatko
- Uživatel
po shlednuti FZ v okoli Hradcanske mam dotaz zda nekdo zde nevi kdo by mel zalevat ten zbidaceny travnik ?
Josef píše:To bych neřekl. Sice sou tak hnusný, až se na ně dá koukat
Že Ty si sem těch fotek dal... Hlavně, že hodnotíš činnost ostatních, kteří se snaží pro ostatní cokoliv (ať text či fota) na stránky dát
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já bych si dovolil jistou úvahu o přemístění zastávky v Badeniho, která by ovšem měla smysl před jednosměrnou úpravou - předtím se tramvaj plazila v koloně až k zastávce a poté stanicovala - dvojité zdržování, zatímco podle nového tramvaj v klidu odstanicuje a je šance, že případná kolona v místě původní zastávky mezi tím, co tramvaj stojí v zastávce zmizí. Ale jak říkám, to by mělo smysl před zjednosměrněním Badeniho. 
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Sice nevím, jak se to týká fž, ale překlepy jsem opravil.Josef píše:posledním řádku, a 8563 snad není ve Voko
V rubrice aktualizováno jsou hned 2 chyby:
V posledním řádku, a 8563 snad není ve Voko
V posledním řádku, a 8563 snad není ve Voko
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ad: "Jak dlouho potrvá v Praze, než někoho napadne, že dozadu by se hodilo namontovat další infopanel? "
Tak ono už to pár (desítek) lidí napadlo, ale zodpovědnými bylo smeteno ze stolu jako pozornosti nezasluhující detail...
Tak ono už to pár (desítek) lidí napadlo, ale zodpovědnými bylo smeteno ze stolu jako pozornosti nezasluhující detail...
- Jabberwocky
- ďábelský pedagog
Josef: