Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Filip
Re: Kam s ním (s příspěvkem)? Když jinde není místo, tady ano...
I když to u nás stojí za starou bačkoru, tak pořád lepší jak Itálie nebo Francie. I když Brusel je taky síla.
-
gabuliatko
- Uživatel
Jeden udělá překlep a Ty hned o zeměpise ... asi došly argumenty.thriller2 píše:gabuliatko: ještě trochu potrénuj zeměpis.
MF: Máš pravdu, taky jsem se divil jak mohl Hašek v Buffalu existovat. Ale pořád mi přijde procentuelně víc lidí z těchto etnik použitelných (ale zas mnohem hůře snáší alkohol).
gabuliatko: ještě trochu potrénuj zeměpis.
Kamarád byl v USA několikrát na delší dobu a když se vrátil tak vždycky hrozně nadával na černochy a na Mexičany. Říkal dost přesvědčivě, že jsou jak naši cikáni.
-
gabuliatko
- Uživatel
Byl jsi poslední rok v Calais a okolí?thriller2 píše:Se asi moc koukáš na televizi, že.
Zavítejte někdy na Kladno ... teď jsem se zrovna vrátil ... Afroameričané mi přijdou alespoň trochu přizpůsobitelní (když už nic jiného tak tu cestu za lepším hledaj sami).9001 píše: Občas si už říkám, zlatí cikáni...
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Budeš se divit ani ne, ale expanze z Afriky je tikající bomba, ze které si jisté části EU udělali slušný bussiness, ale následky nebudou hezké... Občas si už říkám, zlatí cikáni...
Se asi moc koukáš na televizi, že. Vyjdi někdy ven. A sluníčka jsou ohraný, když to zkoušíš každou chvíli.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hořící auta, vysokou kriminalitu když necháte přistěhovalce pohromadě, ujíždějící policisty před černou hordou atd.thriller2 píše:CO nám ukazuje předměstí Paříže? Schválně, pouč mě.9001 píše:Kam vede multikulti nám ukazuje předměstí Paříže...
Nebo snad patříš mezi sluníčka co je chtějí za velké peníze integrovat, ale sám do domu by sis je nevzal? (styl Kocáb atd.)
CO nám ukazuje předměstí Paříže? Schválně, pouč mě.9001 píše:Kam vede multikulti nám ukazuje předměstí Paříže...
-
gabuliatko
- Uživatel
Proti táborům okolo Calais to nic není.9001 píše: Italská a španělská pobřežní stráž by měla zvolit jinou strategii... Kam vede multikulti nám ukazuje předměstí Paříže...
Víc již psát o tom nebudu, protože to tady nemá co dělat.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Cwapa:Že únosce z Mnichova 72 přijal jako hrdiny je fakt. Že atentátníci na letadlo v Lockerbie zdrhli do Libye je fakt. Že Kadáffí byl hrozný kamarád západu potom co je vydal okolo roku 2000 je fakt. https://www.google.cz/search?newwindow= ... Wtbao44ci8 https://www.google.cz/search?newwindow= ... D89lkRZOp8 Viz odkazy. Západní politici s ním podávali ruce jako největší kamarádi... Ovšem pak se rozjelo Arabské jaro, jehož výsledky vidíme doted... Totální destabilizace zemí severní Afriky + Sýrie...
Tak nevím co tu říkáš o věku je blbost... Nevím jak mě ovlivní jestli jsem žil před rokem 89 v ČR, když tu rozebíráme úplně jinou oblast.
Navíc ty hordy co sem ženou z jihu jsou opravdu problém. Italská a španělská pobřežní stráž by měla zvolit jinou strategii... Kam vede multikulti nám ukazuje předměstí Paříže...
Tak nevím co tu říkáš o věku je blbost... Nevím jak mě ovlivní jestli jsem žil před rokem 89 v ČR, když tu rozebíráme úplně jinou oblast.
Navíc ty hordy co sem ženou z jihu jsou opravdu problém. Italská a španělská pobřežní stráž by měla zvolit jinou strategii... Kam vede multikulti nám ukazuje předměstí Paříže...
Je vidět, že v tom máš trochu zmatek, ale takovým lidem to nemá cenu vymlouvat. Možná až budeš starší tak pochopíš. Nejlepší je, že o tom píši lidi kteří to nezažili.9001 píše:cwapa: Minimálně Kadáffí byl nejdřív zločinec co zaplatil útok na letadlo, pak spojenec a potom zase zločinec. resp začal zlobit, když chtěl zpět ropná pole... Výsledek jeho svržení vidíme ... Takže ano, můžou za to USA a Francouzi
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
cwapa: Minimálně Kadáffí byl nejdřív zločinec co zaplatil útok na letadlo, pak spojenec a potom zase zločinec. resp začal zlobit, když chtěl zpět ropná pole... Výsledek jeho svržení vidíme ... Takže ano, můžou za to USA a Francouzi
Můžeš napsat čím za to můžou? To je zase nějaký komunistický výkřik.Filip píše:No ale v Libyi za to dost mohou Američané a Francouzi, že tam je to, co tam je. Dřív tam byl klid a Libye patřila mezi nejvyspělejší státy Afriky.9001 píše:MM: Souhlasím s IS. Jsou hodně nebezpeční a už se to moc blíží k hranici EU a podle mě je to daleko větší průser, než celý Putin a UA...
Ale pořád si stojím za tím, že zbourání Těšnova má k chování IS hodně hodně daleko... Přešlapy dělali všichni... A je úplně jedno jestli to byl Západ nebo Východ. Jak byste potom nazvali bombardování Dráždan? Když moc dobře věděli, že tam je mnoho civilního obyvatelstva a je to historické město...
Filip: To není až tak pravda... Ted se docela "rozjíždí" v Libyi a to je hlavní zdroj toho co tahá italská pobřežní stráž z vody...