Otázky a odpovědi k technologii v tramvaji
Moderátor: TRAM-FÓRUM
AD 6514: To jsou evidenční čísla prototypů tramvajových vozidel ČKD, které se zkoušely převážně v Praze. Tam, kde jsou otazníky, má buď být nějaké evidenční číslo (pokud teda bylo) - 1. a 3. sloupek, nebo tam má být typ tramvajového vozu (pokud číslo bylo obsazeno) - 2. a 4. sloupek. Víc nevím, co bych k tomu dodal. 
no došlo mi kalkulace nákladů:Káem píše:bod c) se snažím z DP vyrazit od ledna. Prý 48/Kč km jeden vůz.
37,6632 Kč/km u BUS... ale jakého? to už neříkají
48,0606 u TRAM ale jaké?
stejně tak jestli je to na jeden vůz, kolik to je tímpádem na soupravu určitě nižší než 48*2... (mzdové náklady pudou např. dolu)
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
bod c) se snažím z DP vyrazit od ledna. Prý 48/Kč km jeden vůz.Tom píše:Potřeboval bych k obhajobě BP znát tyto údaje:
kolik zhruba stojí provoz
1) 1voz.km standardního autobusu DP Praha
2) 1voz.km kloubového autobusu DP Praha
3) 1voz.km tramvaje 2xT příp 14T
jestli někdo ví, tak předem dík za info
- 2217
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
TA tramvaj se mi líbí a určitě by nebyla zlá. Jediné, co bych považovla možná za malý rpoblém (ale já o tom nic nevím
), by byly oblouky ála Spálená - Lazarská, motanice před ÚD a jiné "lahůdky".
Jinak k té kapacitě 14t, ikdyž to sem moc nepatří: Nemyslím si, že odpovídá 1,75 T3. Zkuste někdo vzít jednu napřískanou dvojici na l.9, vozovna Žižkov a nacpat celé její osazenstvo se všemi zavazadly do jedné 14T. Doporučuji pátek kolem 15.hodiny, směrem na Spojovací, nědke v centru, ale před Wilsoňákem.
Jinak k té kapacitě 14t, ikdyž to sem moc nepatří: Nemyslím si, že odpovídá 1,75 T3. Zkuste někdo vzít jednu napřískanou dvojici na l.9, vozovna Žižkov a nacpat celé její osazenstvo se všemi zavazadly do jedné 14T. Doporučuji pátek kolem 15.hodiny, směrem na Spojovací, nědke v centru, ale před Wilsoňákem.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
S tou K3kou to je tak 2 roky staré. A bylo to spojeno s tím, co do budoucna s kastlema. Jinak bych to asi uzavřel tím, že na věc máme každej jinej názor já zastávám společnej s 7080. A astra jak víme a kdo nevíte tak se koukněte do aktualizací na páteřní stránky tady byla zkoušená a nějak se nelíbila takže ta padá.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Oficiálně je toto vozidlo prezentováno jako 2xT! Proto je take na tyto linky nasazovano.9001 píše:To je sice hezké že 14t je jako 1,5 x T,ale jaksi je v Praze nasazujeme za SOUPRAVY 2xT bez úpravy intervalu. Kdyby to bylo jako v Plzni že jede souprava pak třeba se sníženým intervalem Astra.
Ja vsak s timto tvrzenim nesouhlasim a nesouhlasim ani s tim, ze je to ekvivalent 1,5xT. Dle meho je to neco kolem 1.75xT. (pro matematiky a fyziky - 1,75xT+-0,05xT