Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rekonstrukce TT
třeba sem...
Trojský most podrobně a zblízka
foto: http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/110902/
Trojský most podrobně a zblízka
foto: http://ttnz.cz/mo/album/v/stavby/silnic ... st/110902/
No já sem to srovnání nepřitáhl. Já si představuju, že DP má "podnikání" založený na trochu jiným principu (= rád by, aby se zákazník vrátil), takže se bude vět mikroskopickým písmem snažit co nejvíc vyvarovat. Kór na místě, jako je Staroměstská, kde lze zvýšený výskyt neinformovaného kaštanstva očekávat. Ale to jsme pořád u klasiky - "veřejná doprava by mohla tak hezky fungovat, nebýt těch zpropadených cestujících".
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
MM- Zase vycházíš z jednoho případu. Taky ti takhle vytáhnu z tramvajáků blba. To je prostě v každé skupině.
chemik: Trochu zapřemýšlej. Je opravdu úvěrová smlouva srovnatelná s JŘ?
chemik: Trochu zapřemýšlej. Je opravdu úvěrová smlouva srovnatelná s JŘ?
ne, to je zase jiná pohádka, to trochu mícháš jablka s hruškama. Nebo jak si přetstavuješ, že podnik z nich při čekání na staroměstský ždímá peníze???
Pokud je cílem DPP vyždímat z lidí co nejvíc peněz najednou a už je nikdy potom nevidět, pak ano.
nejni mou povinností kaštanstvo na ostrůvku informovat. Pokud mi to samozřejmě nenařídí dispečér. Ale i tak by mě nenapadlo vybíhat z tramvaje na ostrůvek. Řešit se to dá otevřením všech dveří a přes ufona. O té informovanosti - když to přeženu - půjdu si koupit na předváděcí akci hrnec za 15000,- , podepíšu smlouvu o nákupu a odejdu domu. Doma zjistím, že na konci smlouvy je malejma písmenkama nějakej dodatek a že jsem se zavázal k nákupu dalších 3 hrnců, jeden za 10000,-.
100ho plyne => Ikdyž se o podobných fintách mluví ob den v médiích a i když tam ta dodatková informace byla (sice malejma písmenkama, ale byla), tak vinu můžu dávat jenom sám sobě, páč ten deb*l jsem já, ánžto jsem si to pořádně nepřečet a nebral jsem na vědomí informace v médiích...
Trefil jsem to dobře?
100ho plyne => Ikdyž se o podobných fintách mluví ob den v médiích a i když tam ta dodatková informace byla (sice malejma písmenkama, ale byla), tak vinu můžu dávat jenom sám sobě, páč ten deb*l jsem já, ánžto jsem si to pořádně nepřečet a nebral jsem na vědomí informace v médiích...
Trefil jsem to dobře?
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Výluka u Výstaviště je důkazem, že pošahaní rozhodně my nejsme - na Strossu od Veletržní minimálně dvě velké tabule jak "kráva" (jedna na ostrůvku, druhá na chodníku přes silnici) na sloupku pod názvem většina linek přeškrtnuta a JŘ jen pro jednu linku. Paní opírající se o jednu z těch velkých tabulí se řidiče (kolegy - já v civilu) táže "Prosím Vás a (číslo) linka nejede?" Odpověď řidiče: Když se otočíte, tak na té tabuli, co Vás podepírá, to máte přesně vysvětleno." Reakce: "Já nejsem povina nic číst, řekněte mi to!"
No a když jsem tam projížděl já, tak jsem teda vždy vykoukl a ven z TRAM a na, do mé jediné projíždějící linky nenastoupivší, dav lidí: "Je výluka tady nic jiného, než tato linka nejede, čtěte zde rozmístěné tabule!."
No a když jsem tam projížděl já, tak jsem teda vždy vykoukl a ven z TRAM a na, do mé jediné projíždějící linky nenastoupivší, dav lidí: "Je výluka tady nic jiného, než tato linka nejede, čtěte zde rozmístěné tabule!."
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tady jsou fakt všichni totálně pošahaní nebo já už fakt nevím jak si to vysvětlit.gabuliatko píše:Omyl, lid je schopen na zastávce čekat i když u ní chybí koleje.9001 píše:Když vidí trat kompletně ok, tak na JŘ ani nekouká a čeká. Přece je prac den. Jezdí to rozumně atd.
Případ na Staroměstské, kde je vše naprosto v pořádku, a lidi čekají, protože někdo nebyl schopen dát pořádnou ceduli je případ naprosto jiný.
-
gabuliatko
- Uživatel
Omyl, lid je schopen na zastávce čekat i když u ní chybí koleje.9001 píše:Když vidí trat kompletně ok, tak na JŘ ani nekouká a čeká. Přece je prac den. Jezdí to rozumně atd.
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No kdybych věděl, jakou vzácnost jsem viděl, tak to vyfotím, ale myslel jsem že kouzlo vydrží do soudného 1.9.-zahájení provozu 
- Absolut
- Moderátor
Kolejové zjednodušení smyčky Braník se udělá až jindy, teď se ty prostředky využily na pár metrů S49 na Modřanech navíc. Ve smyčce se nyní udělalo na kolejích jen pár nezbytných oprav (ani nevím co, snad nějaká výměna), ale provedla se oprava přístřešků.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Řeknu ti to asi takhle. Když by si přišel na moje místo do banky, tak taky budeš čumět jako tele na 99% věcí. Já zase kdybych si sednul do 15T řekl jsi mi jed, tak to možná rozjedu a zastavím a možná ani to ne a budu taky koukat jako tele...chemik píše:když někdo čeká na zastávce, kde nic nejezdí, tak neni cestující, ale obyčejný člověk...
Trochu problém Fořtíka, demona chemika atd je, že v tom jsou zběhlý a tyhle věci jsou pro ně samozřejmost. Jak správně napsal MŠ. Pro standartního cestujícího je to přesun z místa A do B, zná max svoje linky (v lepším případě 3-4). Když vidí trat kompletně ok, tak na JŘ ani nekouká a čeká. Přece je prac den. Jezdí to rozumně atd.
- Jakub
- Uživatel
- Bydliště: Jedno z posledních nádraží, kde jsou komplet mechanická návěstidla.
Na smyčku v Braníku se kolejově nesáhlo snad vůbec, takže přejezd je stále na svém místě.
-
Martin Šubrt
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak včera bohužel nebylo boha, asi kromě alláha, který by byl schopen tohle kouzlo vrátitKarosák píše:Nápis "MIMO PROVOZ" v základní výbavě je, v úterý svítil na mastodontu u Hollara i právě na Staroměstské, vzal jsem to tam procházkou. Loni byl přece i na těch řepských. Nevim, proč kouzlo zmizeloHorní část byla uhlopříčně proškrtnutá, dole místo linek byl nápis MIMO PROVOZ a čas, ten byl přesný-aktuální
Rád bych věděl, jestli se při reko TT do Modřan opravdu odstranil kolejový přejezd ve smyčce Nádraží Braník. A pokud ano, tak nějaká fota, děkuji.