T3R, T3G
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
Podle mě by se měla by se měla 8200 rozebrat do šroubku,...
...a dále opískovat, vyspravit a vyměnit plechy. Dát do lakovny a opatřit tím krásným modrožlutým nátěrem, samozřejmě nechat vystouplý čelní transparent opatři boční z RPévečka, dovnitř namontovat TV Progres. Interiér bych udělal ve stylu šumperáků (mě osobně se ta hnědá moc nelíbila, ale na narvě nezáleží), krom oken. Na střechu bych dal poloPTG (ten snad zbyl z 8205) A jaký atyp? Jen z venku T3G jinak vše ostatní T3R.P. Jak se říká vlk (šotouš) by se nažral a koza by zůstala celá (to samí se mělo udělat s T3R)
Tak bych si to představovla já
Takže hurá 8182 směr Vokovice
...a dále opískovat, vyspravit a vyměnit plechy. Dát do lakovny a opatřit tím krásným modrožlutým nátěrem, samozřejmě nechat vystouplý čelní transparent opatři boční z RPévečka, dovnitř namontovat TV Progres. Interiér bych udělal ve stylu šumperáků (mě osobně se ta hnědá moc nelíbila, ale na narvě nezáleží), krom oken. Na střechu bych dal poloPTG (ten snad zbyl z 8205) A jaký atyp? Jen z venku T3G jinak vše ostatní T3R.P. Jak se říká vlk (šotouš) by se nažral a koza by zůstala celá (to samí se mělo udělat s T3R)
Tak bych si to představovla já
Strašnice tram. 8200 zlikvidovaly stejně jako 8205. Co se nehodí do stavu polorozpadlých vozů T3 končí ve šrotu. Když i vysoké šarže ve Škodovce jsou zděšené ze stavu údržby, pokud si získávají reference, proč na voze 8205 zlobily dveře (od stejného výrobce, jako mají 14T), a pokud říkají, že je to neschopností údržby, protože tyto dveře jsou citlivé na nastavení, je to tragikomické. Třeba se dočkáme odstavení vozů 9112, 9114... - kvůli dveřním pohonům
Budeme ale mít nový pomník v dílnách (z čelního článku) a bude to!
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
8200
Z mého pohledu je škoda jen toho fešáckého nátěru a pěkného interiéru, ovšem netvrdím, že je třeba ji vyhodit. Ale co už, když nejsme těmi, co o těchto věcech rozhodují.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Do dvoustovky bych dal pouze novou výzbroj a udělal na tom klasickou PO a poslal ještě jednou na trať tak jak to je ted. Možná by se tam mohlo vyzkoušet dát ruční řízení.
Pepa: No jako druhej pomník to ne. Chybí tam zadek tramvaje tak by tam mohl být zadek 8200 a jako střed se dá použít druhej článek 14T
Pepa: No jako druhej pomník to ne. Chybí tam zadek tramvaje tak by tam mohl být zadek 8200 a jako střed se dá použít druhej článek 14T
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
Když už tedy nová kastle, proč tu stávající neuchovat zkompletovanou v muzeu. Je to jediná modernizace vozů T3, o níž se pokusil sám výrobce, navíc jen se svými vlastnými komponenty.... A ta by asi vážně za záchranu stála.Absolut píše:Mno... SUčko z roku 1982 po jedné GO někdy v roce 1994... máme 2007... tak ji tolik nechvalte. Je jí škoda z hlediska šotouše, ale jinak je to v zásadě fuk a alespoň zmizí atyp.(...)
- Absolut
- Moderátor
Mno... SUčko z roku 1982 po jedné GO někdy v roce 1994... máme 2007... tak ji tolik nechvalte. Je jí škoda z hlediska šotouše, ale jinak je to v zásadě fuk a alespoň zmizí atyp.
Řešení s 'rekonstrukcí' na 8200 na T3R.PV je celkem nasnadě s ohledem na to, že se dílny nebudou muset v takovém atypu hrabat. No a upřímně řečeno, v současné době je celkem jedno, jestli vyhodíte SUčko z roku 1982 nebo T3 z roku 1976, to fakt není skoro žádný rozdíl.
Když se podíváme na to, kolik T3 a T3M dostalo PO v letech 2002-2005 (= má cenu nechat si je ještě chvíli v provozu), tak logicky vychází fakt, že se do prvních SUček prostě někdy kolem roku 2008 hrábnout musí.
P.S.: Stejně je mi 8200 i 8205 líto, co já se s nima najezdil od ženy na angličtinu na odpoledních výjezdech ze Strašnic na d-21
Řešení s 'rekonstrukcí' na 8200 na T3R.PV je celkem nasnadě s ohledem na to, že se dílny nebudou muset v takovém atypu hrabat. No a upřímně řečeno, v současné době je celkem jedno, jestli vyhodíte SUčko z roku 1982 nebo T3 z roku 1976, to fakt není skoro žádný rozdíl.
Když se podíváme na to, kolik T3 a T3M dostalo PO v letech 2002-2005 (= má cenu nechat si je ještě chvíli v provozu), tak logicky vychází fakt, že se do prvních SUček prostě někdy kolem roku 2008 hrábnout musí.
P.S.: Stejně je mi 8200 i 8205 líto, co já se s nima najezdil od ženy na angličtinu na odpoledních výjezdech ze Strašnic na d-21
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě jediná úprava byla mírna úprava čela,aby tam šel dát transparent. Ale dát nové čelo asi není takový problém.tramvajak píše:Takže jak psal Pepa v knize na Prtkách, 8200 to již má za sebou..![]()
Je už jisté, jaký bude její další osud? Příjde mi celkem neopodstatněná přestavba na T3R.PV, když se jedná o SUčkovou skříň, zvláště když přihlédneme k faktu, jak často se 8200 objevovala v ulicích... A také si nemyslím, že by její skříň prošla tak rozsáhlými úpravami (narozdíl od 8205), že příjde levněji nasazení VarCB3...