Tramvajové modely a kolejiště
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Tramvajové modely
A nemáš někde tu fotku,že by jsi ji poslal???
nějakou fotku jsem kdysi někde stáhnul z netu od nějakýho maníka z germánska...
já vlastním pouze předělávku z T4 na T3R.PLF (stále nedokončenou)
já vlastním pouze předělávku z T4 na T3R.PLF (stále nedokončenou)
Je moc hezká,ale má skříň T4,pokud se nepletu.Já měl právě na mysli,jestli nemá někdo fotku tramvaje T4 předělanou na širší skříň vozu T3 
- mixik
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
mirbrno píše:Neměl by někdo fotky předělaných skříní tramvají T4 od MB na T3.Pokud se tedy o to někdo už pokusil
zde je pár fotek:
http://model-tram.webnode.cz/tatra/
Neměl by někdo fotky předělaných skříní tramvají T4 od MB na T3.Pokud se tedy o to někdo už pokusil 
To se mi zdá jako super cena za tu T2, v porovnání s modelem T3 s motorkem od MB,která je dražší 
mirbrno píše:Díky za odpověď.Ten model prototypu T2 je fakt moc hezkej.Kolik ten pojezd spolu s celým modelem stál? Jinak díval jsem se i na ty odlitky a není mě jasné jak to kdo vybrušuje,myslím tím ten spodek,aby to neprasklo
T2 je od p.Došlého ,jěště se dají sehnat.S pojezdem stála něco přes 2 000,-.
K těm odlitkům ,každý má určitě svůj způsob na zpracování.Já to odřezávám takovou malou ruční vrtačkou ,odřežu to vrtákem na hrubo a pak vložím do sklíčidla brusný kotouček a dobrousím zbytek ,pak jěště dobrousím jehlovými pilníky a jemným smirkovým papírem.
Pojezd od firmy Halling co je použit v modelu T2 tak se dá bez problému srazit na užší rozchod(1 m)velikost HOm.
DPmPET
Jak jsem se tak na ten pojezd ze spodu díval,tak u něho není problém to předělat i na TT,že?
Díky za odpověď.Ten model prototypu T2 je fakt moc hezkej.Kolik ten pojezd spolu s celým modelem stál? Jinak díval jsem se i na ty odlitky a není mě jasné jak to kdo vybrušuje,myslím tím ten spodek,aby to neprasklo 
Pro p.mirbrno:Jestli myslíš pojezdy na modely vozů TATRA T2 od p.Došlého,tak se pojezdy dodávaly pouze s hotovými modely,jestli se jedná o spolupráci p.Došlého a firmy MMR z Ústí nad Labem,nevím.U vozů TATRA T1 sem se už s pojezdy nesetkal,jenom u T2.Jinak střeva jsou od firmy Leopold Halling.Zde zasílám nějaké foto.
DPmPET
DPmPET
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tady jěště modely vozů T6A5 kde je možnost klasických standartních lámacích dveří(Prototypy,DP Bratislava a Košice) a vyklápěcích(DP Brno a Praha) a KT8D5.
DPmPET
DPmPET
Tady je model vlečného vozu Krasin a T3SUCS.
Dobrý den
Tady zasílám nějaké fotečky odlitků vozů z materiálu Polyester.
Tady zasílám nějaké fotečky odlitků vozů z materiálu Polyester.
Díky za odpověď.Před 6lety jsem si koupil soupravu Pražských T3 i s pojezdem a moc dobře to nejezdilo 
přímo pojezdy pro tyhle vozy se nedělají. ale lze do nich po upravě použít pojezdy od herman und partnermirbrno píše:A ještě se zeptám,jestli se do modelů T1 a T2 dělají motorové pojezdy a pokud ano,kolik stojí.díky předem za odpověď
Jinak zvu všechny modeláře na den otevřených dveří v termínech 1.9 až 5.9 od 10 do 16 hodin. adresa : pod juliskou 2a, praha 6 - podbaba