TT Laurová - Radlická
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Absolut
- Moderátor
Re: TT Laurová - Radlická
Oceňuju a tleskám
už jsem tam zase týden nebyl a asi se tam taky ještě pár dní nedostanu.
- carnero
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Pokud můžu maličko přispět...
Mezi posledníma fotkama je dnešní 8660 se kterou zkoušeli hlavně návěstidla (semafory, nebo jak se to jmenuje) - směr čoček i jejich spínače. A kromě 8660 taky pár fotek tak nějak z průběhu výstavby. Třeba to někdo ocení :)
http://gallery.carnero.cc/radlicka-tram/
Mezi posledníma fotkama je dnešní 8660 se kterou zkoušeli hlavně návěstidla (semafory, nebo jak se to jmenuje) - směr čoček i jejich spínače. A kromě 8660 taky pár fotek tak nějak z průběhu výstavby. Třeba to někdo ocení :)
http://gallery.carnero.cc/radlicka-tram/
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Dnes se podle plánu konala druhá jízda na novou trať do Radlic,tentokrát za účelem zkratování s vozem 5521.
A tady jedna fotka při zkratování v zastávce Laurová
Moderátoři:Navrhuji přesun tématu do kategorie Tramvajové tratě z budoucnosti.
A tady jedna fotka při zkratování v zastávce Laurová
Moderátoři:Navrhuji přesun tématu do kategorie Tramvajové tratě z budoucnosti.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kdeže, proud přišel až před trojúhelníkem Za Ženskými domovy. Je to tam rozizolované.....do zastávky křížová .... Tam snad už je trolej k dispozici.
Tak pokud jsem na tvůj obrázek koukal dobře, tak chybí i kolej směr město co? Takže bylo nutné vycouvat, což tedy tramvaj zvládla z kopce do zastávky křížová asi sama. Tam snad už je trolej k dispozici.
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Není to poprvé,kdy se použil svářečský Mercedes po přetah vozu v úseku bez troleje.Josef píše:No, zajímalo by mě jak to udělaly u křížové, když tam nesjou troleje...
Foto - http://www.prahafoto.xf.cz/tajne/8658-radlice.jpg
EDIT:Na prvním obrázku bylo špatné datum.
Naposledy upravil(a) Tom 11 dne 10.9.2008 21:32, celkem upraveno 1 x.
No, zajímalo by mě jak to udělaly u křížové, když tam nesjou troleje...
Dovolím asi přispět párem fotek... http://www.mestskadoprava.net/galeria/i ... r-1989-4-3
No prosim to to šlo rychle. Do nedávna to vůbec nevypadalo, že to stačí dát do kupy.
- Absolut
- Moderátor
Tak tak. První tramvaj dojela vlastní silou do obratiště Radlická.
- Tom 11
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ano,dnes se podle plánu(alespoň částečně)konala první zkušební jízda s vozem T6 ev.č.8658.Měřící vůz a zkratování odloženo.Foto dodám později.
-
adesnaj
Dneska jela skušební tramvaj od Na Knížecí směrem na Křížovou. 
- Absolut
- Moderátor
To se ještě oplácá betonem a bude v podstatě fuk, z jakého je to materiálu. Takhle se přípojky z odvodňovačů do bahníků dělají celkem běžně a funguje to. Akorát se mi moc nechce věřit, že je to pod pražcem, z fotky to jasné není.
Tato trubní svodka zdá se mi velmi odvážně řešená. Vedení coby podpora pod pražcem, důmyslný vícestupňový přechod průměru (dotvořeno pěnou?), odvážné použití nízkopevnostní šedé tvarovky v kritickém místě... proč tam ti umělci nedali pružné husí krky ale hráli si s tím jak s legem?
To je fakt. Mají ji složit z traileru v UD nebo v RadlicíchAbsolut píše:I to by stačilo k výhře sázky nad Káemíčkem.