Preference / antipreference MHD
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Preference / antipreference MHD
Švábky čekají, až se otevře Husitská, pak snad... 

- Petrpes
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera odpoledne už Hračkárna preferovala, ovšem nejlepší by to bylo vypnout...
Švábky, minutové záseky pro tram ovšem i nadále
Švábky, minutové záseky pro tram ovšem i nadále

Díky za informace i předávání na PDT. O Hradčanské víme. Důvodem pevného programu jsou prý závady. A záložní pevný program je bohužel pro tramvaje dost nešťastný. Tento týden by se mělo opravit.
Willyjeff85 na youtubku posledni dil o tvrdohlavych semaforech. Zde lze shlednout realitu.
- Bobik
- Uživatel
To s tím, obávám se, nemá vůbec nic společného. Zlobí to tam z obou směrů (mě to třeba pravidelně zazdí i od Letný/Chotkáčů) a co jsem vypozoroval, je tam nějaký záhadný pevný cyklus (ve dne, v noci, pořád to samý). Padá to naprosto nesmyslně a zdržuje to všechno, i auta. Přitom stromečky svítí a řekl bych, že svítí pořád, což opět ukazuje spíš na pevný cyklus. Navíc pěkně mizerný, protože než odblokuje vexle, zase to práskne na stůj a drží dlouhý volno pro chodce. Navíc první padne zelená autům, pak se dlouho nic neděje, přes koleje pořád zelenej pajdulák a až teprv po chvíli to milostivě pustí tramvaj. Jednu. Jak už jsem psal, než odblokuje vexle, práskne to na stůj (i autům) a cyklus se opakuje.parrot píše:...že videodetekční kamera na sloupku SSZ ve směru z Hradčanské =>Letenské nám./Chotkovy sady je namířena úplně někam jinam mimo jízdní dráhu tramvají.
Hnus, velebnosti.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes řádila i Stírka... ZC celou dobu se zdálo, že podrží odbočující 24 volno, ale pak prásk a pustilo to auto rovně, takže s 24 si trochu zamagnetoval... 

Bobíku, Hradčanskou jsem dnes na PD opět hlásil. Přechod na východní straně vůbec neregistruje tramvaj. Z obou stran padá do jízdy na stůj a zelenou pro chodce drží klidně i minutu. Tramvaje se tam dnes štosovaly z obou stran. Pro Grossáka může být vodítko, že videodetekční kamera na sloupku SSZ ve směru z Hradčanské =>Letenské nám./Chotkovy sady je namířena úplně někam jinam mimo jízdní dráhu tramvají.Bobik píše:Hradčanská přechod DC, běhá tam už asi týden nějakej šílenej pevnej cyklus ve dne v noci. Šíleně to zdržuje. Přechod ZC je v noci normálně zhaslý. Nechápu. Na PDT hlášeno, mám info od několika lidí, ale neděje se nic, stále kvoká, stále kvoká.
- Bobik
- Uživatel
Hradčanská přechod DC, běhá tam už asi týden nějakej šílenej pevnej cyklus ve dne v noci. Šíleně to zdržuje. Přechod ZC je v noci normálně zhaslý. Nechápu. Na PDT hlášeno, mám info od několika lidí, ale neděje se nic, stále kvoká, stále kvoká.
Vypadá to, že nám na Arbesáku běží preference.
5) Neustále to samé.
Použiji popis od Karosáka z minula
Použiji popis od Karosáka z minula
A časy? http://jrportal.dpp.cz/DataFTP/JRPortal ... 98_2)Z.pdfKarosák 11.5.2018 12:27 píše:Hrad: Ano, potvrdím Démona, to je vpodstatě největší nešvar, že nedává druhé volno. Jako naschvál většinou když má člověk málo turistů, tak dává volno až za poměrně dlouho, a i pak zůstává výzva pro druhý pokus, zatímco když přijedu v sobotu dopoledne našvihlej po střechu, tak první volno padne za 10 vteřin, pak sice svítí třeba dalších 15, ale už bez výzvy a druhé volno jen na kličku (tento případ nastává když je vlak DC, ale není to podmínkou). To pak většinou v klidu počkám, až všechno vyleze a teprve se jdu navolit, protože dav vás stejně strhává a od tramvaje ke kz a zpět se pomalu nedá procpat, navíc pak na tu červenou stádo stejně nereaguje, takže je lepší to nechat odejít. Běžné pobyt na cca 3 minuty... Samozřejmě se koukám do zrcátka a když vidím něco od Letohrádku, nechám se navolit jím. Občas to ale další řidič vytuší a čeká schválně v aleji

Hezký večer.
1) Dlouhá má technický problém. Dle info se řeší, ale bohužel termín neznám. Platí i o propojení detekce k Řásnovce.
2) SSZ Lidická - Zborovská půjde bohužel po dokončení obnovy do stejného stavu jako před obnovou. Co se tramvají týče. Neuvěřitelné.
4) Závady typu Veletržní nebo Trojská prosím hlaste na PDT. Jedná se zjevně o poruchu detekce. Pokud to z nějakého důvodu nestihnete a dáváte to, sem, je třeba připojit datum a čas.
5) Pražský hrad: prosím o popis problémů a časy. Díky
6) Na Trojský most se chystám, až bude čas.
Díky.
1) Dlouhá má technický problém. Dle info se řeší, ale bohužel termín neznám. Platí i o propojení detekce k Řásnovce.
2) SSZ Lidická - Zborovská půjde bohužel po dokončení obnovy do stejného stavu jako před obnovou. Co se tramvají týče. Neuvěřitelné.
4) Závady typu Veletržní nebo Trojská prosím hlaste na PDT. Jedná se zjevně o poruchu detekce. Pokud to z nějakého důvodu nestihnete a dáváte to, sem, je třeba připojit datum a čas.
5) Pražský hrad: prosím o popis problémů a časy. Díky
6) Na Trojský most se chystám, až bude čas.
Díky.
Asi to bude o štěstí (a občas o protijedoucí TRAM), ale za mně dobrý, párkrát mi to padlo i téměř do jízdy. Pouze při poslední průjezdu Ostrovského (od Plz) okolo půlnoci jsem musel s kličkou.Karosák píše:Jinak objezd Ženských domovů je opravdu něco unikátního. Jediné co funguje a padá je Radlická x Plzeňská. Přechod K. Engliše od Anděla navoluje a drží, opačně nic. Ostrovského jsem si z obou stran zaběhal s kličkou a prostál cyklus, párkrát to padlo. Za ženskými domovy od Knížecí rovněž klička 50:50. Ale vpodstatě supr, protože odklon zlikvidoval přestávky na koncích, takže Smíchov byl ideální možnost si zaběhat a protáhnout haxny
Ale Pražský hrad bych

- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
1) podezřeléZXS91 píše:Do těhlech končin často nezavítám, tak nevím, jestli je to chyba nebo vlastnost:
1) Trojská ZC - volno blikne na tři vteřiny a opět padá stůj, nedá se stihnout. Ve dvou průjezdech ze tří.
2) pod Lisem x nájezd do Bubenečského tunelu - stůj přímo pod kola, ve všech třech případech.
2) normálka, tam na to fakt není spoleh
Jinak objezd Ženských domovů je opravdu něco unikátního. Jediné co funguje a padá je Radlická x Plzeňská. Přechod K. Engliše od Anděla navoluje a drží, opačně nic. Ostrovského jsem si z obou stran zaběhal s kličkou a prostál cyklus, párkrát to padlo. Za ženskými domovy od Knížecí rovněž klička 50:50. Ale vpodstatě supr, protože odklon zlikvidoval přestávky na koncích, takže Smíchov byl ideální možnost si zaběhat a protáhnout haxny

- ZXS91
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Do těhlech končin často nezavítám, tak nevím, jestli je to chyba nebo vlastnost:
1) Trojská ZC - volno blikne na tři vteřiny a opět padá stůj, nedá se stihnout. Ve dvou průjezdech ze tří.
2) pod Lisem x nájezd do Bubenečského tunelu - stůj přímo pod kola, ve všech třech případech.
-
- Uživatel
Pociťuji nějaký problém na SSZ u Veletržního paláce. Při jízdě ZC je to OK, ale DC se dost dlouho čeká. Zvlášť katastrofa je, když tramvaj ZC stihne projet a stanicující tramvaj DC už ne. To se pak stojí a stojí a Veletržní ulice má furt zelenou. Asi problém s přihlašováním od Výstaviště.