Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce TT
čórnul jsem si tu fotku na fejsbuk, pardón 
Tak tam ty tramvaje tedy zavedemeDavidD píše:Tramvaje zde nejezdí, ale poptávka je veliká..
Tramvaje zde nejezdí, ale poptávka je veliká..
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Řádila je silný výraz - pouze dovezla účastníky otevření Podbaby na metro Staroměstská (na Magistrát je to coby kamenem dohodil) a zároveň se tak novináři a pracovníci JDCT mohli podívat na zrekonstruovaný úsek v Křížovnické ulici.
Známých postav je na fotografii velice mnoho, jmenovat nebudu.
Známých postav je na fotografii velice mnoho, jmenovat nebudu.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
To sice bude, ale jednalo se o havarijni opravu od ciziho investora nesouvisející s rekonstrukčními zákroky tramvajových tratí..
A propo jeste bude obnoven provoz na Radlicke
Podbabskej stánek
Troška nostalgie k zítřejší otvíračce Podbaby.
Ti, kteří nemají rádi tvrdší muziku, mohou vypnout zvuk a okukovat tétrojky, Ikarusy a těsně porevoluční podbabské reálie.
Ti, kteří nemají rádi tvrdší muziku, mohou vypnout zvuk a okukovat tétrojky, Ikarusy a těsně porevoluční podbabské reálie.
Naposledy upravil(a) Honza dne 07.10.2011 19:49, celkem upraveno 2 x.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
k rekonstrukcím: o zastávce staroměstská se tu psalo v tom smyslu, že to stavební firma předělá. takže se asi ještě dočkáme zkrácení zastávky na 1/2 a přemístění sloupku SSZ.
v podolí (a vůbec na celé trati až do modřan) je mi záhadou "logika" zadlážďování částí OKS. proč je sem tam zádlažba i mimo oblasti pojížděné nekolejovou dopravou? viz obrázky od podolské vodárny. podobné to je i u přejezdů TT přes silnici (u lib.potoka, přístaviště). to doopravdy projektoval nějaký estét...
a do třetice, i přes určité nedostatky mám radost, že se podařilo zrekonstruovat celkem velký objem tratí. takže už aby byl v provozu i zbytek "sedmnáctky" (ND, PF, modřany) a do budoucna: jen houšť!
v podolí (a vůbec na celé trati až do modřan) je mi záhadou "logika" zadlážďování částí OKS. proč je sem tam zádlažba i mimo oblasti pojížděné nekolejovou dopravou? viz obrázky od podolské vodárny. podobné to je i u přejezdů TT přes silnici (u lib.potoka, přístaviště). to doopravdy projektoval nějaký estét...
a do třetice, i přes určité nedostatky mám radost, že se podařilo zrekonstruovat celkem velký objem tratí. takže už aby byl v provozu i zbytek "sedmnáctky" (ND, PF, modřany) a do budoucna: jen houšť!
Naposledy upravil(a) pawel dne 31.8.2011 11:31, celkem upraveno 1 x.
Tak dneska ráno viděno v Podbabě 14T i 15T.
- Bobik
- Uživatel
9001
Jak může/nemůže co kde přežít záleží na lokalitě. Třeba Podbába je oproti Malostr.n. díra po granátu, kde večer chcíp pes. A už dlouho před reko se místní kindermafiáni bavili tím, ze se z ní kolem půlnoci vozili v zadních vozech zatahujících tram a vytvářeli tam různé malůvky a jiné. Stejně tak po trafikách na zastávkách i jinde po cestě.
V Olomouci nemáme LCD, nýbrž na významnějších zastávkách na označníku (případně samostatně umístěný) panel s vysoce svítivými oranžovými LED diodami (podobné jsou tuším také na Barrandově + Malostranská + Radlice, avšak červené). Sice nejsou tak vizuálně graficky "pěkné" jako LCD, avšak díky většímu písmu a menšímu množství barev nemají příliš problém s čitelností ani za ostrého slunečního světla (nemluvě o tom, že bývají vidět i z mnohem větší vzdálenosti od zastávky).9001 píše:K těm LCD. Tak tedy nevím jak můžou přežít třeba v Olomouci, v Radlicích, na Barrandově, Malostranské atd.
-
radek31
- Moderátor
vzhledem k tomu, že seznámení probíhá až do 9.9. (pokud se dobře pamatuju) a řidič momentálně vidí naplánované služby do 4.9., tak opravdu není záhadné, proč někteří seznámení ještě nemají ve službáchMM-Mikulovsky píše:Fyzické seznámení s TT Podbaba - někteří údajně jej zase do směn nedostali. Při zachování jejich maximální povolené délky a dodržení doby na odpočinek se mají domluvit s výpravčími. Osobně jsem jej dostal tento týden formou dvou hodin těsně před polonocí začínající cca od 17.hodin.
Můžete mi prozradit, kterého šášulu napadlo použít na nové odvodňovače u Karlovek dekly z vexlí?