Složky IZS nemají co používat drážní těleso, už komunisti měli používat železniční technologii a BKV nechat jen do centra města. DP je vůči IZS hodně tolerantní, otevřený svršek používá pouze tam, kde jsou dva pruhy v každém směru. A hlavně auta mají ze zákona umožnit průjezd.HOnzula píše:Zakrytou dráhu mohli používat třeba složky IZS, tady stačí ťukanec a nazdar bazar.. Já vim že to zase vidim moc jednoduše....
Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Zdravim. Pozoruji téměř pravidelně dění na Vinohradské. Postup prací mi přijde dobře rychlý. Pracovali i teď o víkendu a to pěkně už od rána. Před 7h jsem viděl makáče u strojů. Jinak jsou položená pole řekl bych ve 2/3 prostoru. Dneska přivezli podbíječku Hanse Wendela, Mimochodem..Ten MAN co tahá podvalník s podbíječkou bych řekl, že prošel renovací nebo je uplně obmněněn. Jen si nejsem jist, zda odkrytý svršek je to nejvhodnější řešení. Zakrytou dráhu mohli používat třeba složky IZS, tady stačí ťukanec a nazdar bazar.. Já vim že to zase vidim moc jednoduše....
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Vršovická, V Olšinách jsou TT které jsou další, které by reko potřebovaly reko jako sůl. Od Otakarovy jsem si včera vychutnal jízdu solo T6 a je to fakt lochneska...
Asi před 14 dny něco měřili na Kubáni, snad je i označeno u rozjezdové výhybky z centra, ale kdo ví. Dnes například něco přeměřovali v zastávce Průběžná.Fořtík píše:A doufám, že i reko křižovatky na Kubáni...Prosíííím, řekněte, že jo.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A doufám, že i reko křižovatky na Kubáni...
Prosíííím, řekněte, že jo. 
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To znamená, že reko obratiště je v dohlednu?7080 píše:Rozhodně se nevyplatilo ho na pár týdnů opravit.
- Fořtík
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Dnes jsem se pohyboval IGK v relaci Vozovna Hloubětín -
ákov a protože mi byla díky RTT Vinohradská znemožněna cesta v mé obvyklé relaci Na Palouku
Vinohradská
Za Strašnickou vozovnou
Irkutská, rozhodl jsem se, že se podívám až na Želvu za účelem zjištění stavu věci. Byl jsem velice překvapen - první, co uvidíte, pojedete-li tímto směrem je rovná kolej DC před Želivského od Vinohradských hřbitovů. No a hned v zápětí jsem spatil, jak je demolován/ničen/zasypáván prostřední výlez z metra. Uráááá! 
Nemohl počkat, před svěšením byl vypnutý po zkratu, který zcela zlikvidoval cívku v zemi a i skříň zevnitř nevypadala zrovna nejlíp. Rozhodně se nevyplatilo ho na pár týdnů opravit.Karosák píše:Öerlikonu je mi sice líto, ale více než nad ním samotným me prudí to, že se tam musí lítat růčo, přičemž tram ucpe celou křižovatku, kde dneska už provoz také není zanedbatelnýA prostě se mi tam nechce, když je to zbytečný
Na kdy se chystá to reko obratiště? To nemohl ještě pár dní/měsíců šlapat? Bylo to ze svahu, ve smyčce a když se jelo krokem, nemyslím si, že by přestavný systém nějak ohrožoval bezpečnost a plynulost, když Praze vládnul tolik let. Přinejhorším se tam mohlo pověsit POMALU...co vy na to? Ví někdo něco?
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Öerlikonu je mi sice líto, ale více než nad ním samotným me prudí to, že se tam musí lítat růčo, přičemž tram ucpe celou křižovatku, kde dneska už provoz také není zanedbatelný
A prostě se mi tam nechce, když je to zbytečný
Na kdy se chystá to reko obratiště? To nemohl ještě pár dní/měsíců šlapat? Bylo to ze svahu, ve smyčce a když se jelo krokem, nemyslím si, že by přestavný systém nějak ohrožoval bezpečnost a plynulost, když Praze vládnul tolik let. Přinejhorším se tam mohlo pověsit POMALU...co vy na to? Ví někdo něco?
- willyjeff
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A kdy bude spopelnění?kasme píše:u krematoria už leží první kolejová pole
foto nemám
-
kasme
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
u krematoria už leží první kolejová pole
foto nemám
foto nemám
Vypadá to jako mostní konstrukce, nebylo tam v tom místě kdysi provizorní přemostění výkopu?