Příspěvek
od Karosák » 16.4.2014 16:08
Ja bych se vys#al na mistni a protahl kolej zadem. To ja jak ta baba u pankrácké smyčky. Petice je hezká věc a ani ja bych nerad, aby mi obyvakem staveli dalnici, ale myslim, ze ta vozovna i s koleji tam byla drive nez oni. Jestli se byty privatizovaly, tak to tezko byla nejaka vejvarna developerska aktivita a lidi vedeli, kam jdou bydlet. Ja prozil 10 let detstvi v belohorskych vilkach a asi nikoho neprekvapi, ze se v sezone moc nedalo posedet v klidu na zahradce, protoze a 3 minuty bylo treba prerusovat hovor. Blby, ale nikdo nas tam nenutil bydlet, z letiste se dokonce vytrasli nějaké penize na nova okna. Vyřízeno! Takze petice-dialog-prověření variant-nejde jinak, bude objizdna, je to na našem. Jestli pyskuje hygienik, tak se kolej ulozi do nejakeho antivibracniho kufru, shora zakryje, a omezi rychlost jako na PA do 10. Nazdar!
Jinak infosemaforek je fakt divnej-venku sviti porad obsazeno, i kdyz byl usek volny, naopak na vrátnici sviti stale volno, i kdyz zrovna vyjizdely odpoledni sejdry. Urezat, zahodit!