Je mi to jasný, ale tuhle situaci nemám na mysli

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Je mi to jasný, ale tuhle situaci nemám na mysli
Jj, aktuálně je to v úseku mezi Kbelskou a Lehovcem opět na pytel, potvrzeno včera...Karosák píše: ↑07.4.2025 14:24A další zakletý úsek je Poděbradská od Harfy po Lehovec, kde je sice krmení asi dostatečné, ale bude tam nějaký problém v kabeláži. Buď nějaké bludné úbytky, nebo se tam nabalují nějaké parazitní vlivy z okolí, protože v dané lokalitě se často stává, že ze sítě lezou zarušené zvratky, A-metr lítá jak splašený a už jsem měl solidní problémy vyjet z Podkovářské k Elektře. Souprava se chovala jak při námraze![]()
Dostanu se tam bajvoko 4 směny za měsíc a od otevření jsem tam nikdy výpadek napájení neměl. Jednou si však pamatuji, že hlásil odklony, resp. ukončení 20+26 na DŠ právě z důvodu rozsáhlejšího výpadku, šťáva nešla asi 2 hodiny. Ale vnímám to jako mimořádnost a měnírna Dědina je určite v záruce a často tam vidím auto s techniky.
Díky za info. Já se obávám že bych to neuměl najít a ani bych se v těch výkresech nevyznal. Takže díky.Ústečák píše: ↑22.2.2022 17:02Najděte si projektovou dokumentaci, dá se to stáhnout z Registru smluv.
Dohledat se tam dá každý sloup, příčný drát, samozřejmě je tam kompletní Palmovka, právě tam jsem se dozvěděl, že to tam bude do budoucna i s těmi sjížděčkami. Stopa ke Kříži samozřejmě povede vedle tramvajové. Je tam taky pěkně vykreslené třeba obratiště Letňany, jak už bylo avizováno dříve, úsek Letňany - kruhák Globus bude celistvý a se sjížděčkou v tom kruháku, čili bude možný provoz standardních trolejbusů - a tak. Je to zajímavé.
Zde je článek a i plánek jak by troleje měli být postaveny.
Pokud vím, tak dole na Palmovce dráty vůbec nebudou. Ty jsou až od Kříže na kopec. Navíc to jezdí jinudy. Že by se měnila trasa?
Na pražském Klárově se 22. února otevře nová galerie současného umění Kunsthalle Praha. Původně šlo o transformační stanici...