Já teda taky. Připadá mi to takový exotický. Akorád bych teda vyžadosval sníh, to by lo docela romantický. Večerní nasvícená Praha, nikde nikdo, jenom sníh...jara píše:A jako ted se to neděje. Jsou řidiči které jezdí jen noční. Důvod docela klid v provozu,více peněz, A pak jsou i řidiči kteří dělají na vánoce a řeknou si o to ještě: Důvod jsou třeba sami, a zase více peněz. Tak proč ne že. Já bych si třeba šel na vánoce také zajezditMartin-KT8D5.RN2P píše:To se mi nelíbí nevidim k tomu pádnej důvod, to on dopravní podnik bude přeplácet řidiče z dobré vůle
Vozovny - všeobecná diskuze
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
A jako ted se to neděje. Jsou řidiči které jezdí jen noční. Důvod docela klid v provozu,více peněz, A pak jsou i řidiči kteří dělají na vánoce a řeknou si o to ještě: Důvod jsou třeba sami, a zase více peněz. Tak proč ne že. Já bych si třeba šel na vánoce také zajezditMartin-KT8D5.RN2P píše:To se mi nelíbí nevidim k tomu pádnej důvod, to on dopravní podnik bude přeplácet řidiče z dobré vůle
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mohlo by to být bráno jako svátek(aspon odpoledne) a to je +100%Martin-KT8D5.RN2P píše:A co by to mělo být jiného než pracovní den??? Jo jako, že by to vyšlo na7080 píše:Jedna drobná poznámka, Silvestr je normální pracovní den. Jezdí se sice podle sobotních jízních řádů, ale jinak je to normální den a je to tak i placeno
víkend???
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když se tu už nakouslo téma svátky. Jestli na Silvestra vyjedou na noční soupravy jak je tradicí jak se to udělá z celedennímy přejezdy. Třeba na lince 19 by jezdily dvě normální pořadí a zbytek polonoce obdobné je to u linek 5 a 6. Takže se můžeme těšit na netradiční linky v soupravách nebo se t vyřeší nějak jinak?
Ve vozovnách se nelosujefricoolinek2 píše:Jak se určí, kdo bude mít službu na Štědrý večer ??? Losuje se ??? Preferují se na tuto službu svobodní tramvajáci ??? Je tato služba nějak platově oceněná ???
Služby se staví na základě požadavků řidičů , které se hlásí v dostatečném časovém předstihu. To, jestli se preferují svobodní řidiči záleží pouze na každé vozovně (jinej kraj,jinej mrav ). Samozřejmě, že jsou také tací, kterým se nemůže z provozních důvodů vyhovět, tudíž třebas nejezdí na Silvestra . Opravdu to záleží na každé vozovně, jak si to zorganizuje. Vypravit se prostě musí Svátky jsou hodnocené + 100%
naopak, já mám tolik peněz, že bych se přežral k prasknutí, proto jsem radši v práci, abych neměl příležitost utrácet.Martin-KT8D5.RN2P píše:Jo to je pravda, KM si ji bere dobrovolně (ale v rozhlase, sorry, ale tý tvý divný frekvenci se jinak říct nedá) jelikož nemá peníze na kapra a salát a je mu líto i k štědrovečerní večeři si dát zase topinky. Takhle se snaží obelhat sám sebe, že by to stejně nemělo cenu, když jde do práce.
Jo to je pravda, KM si ji bere dobrovolně (ale v rozhlase, sorry, ale tý tvý divný frekvenci se jinak říct nedá) jelikož nemá peníze na kapra a salát a je mu líto i k štědrovečerní večeři si dát zase topinky. Takhle se snaží obelhat sám sebe, že by to stejně nemělo cenu, když jde do práce.KM píše:Já si jí beru dobrovolněfricoolinek2 píše:Jak se určí, kdo bude mít službu na Štědrý večer ??? Losuje se ??? Preferují se na tuto službu svobodní tramvajáci ??? Je tato služba nějak platově oceněná ???
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele: