Rekonstrukce a opravy tramvajových tratí
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Protihlukovými prvky se zde neskutečně šetřilo, takže jsou jen tam, kde těsně podle ulice stojí domy. Tam kde je proluka, gumy i na těch pár metrech nejsou - třeba u Balabenky kde jsou pouze z jedné strany trati, přestože se z druhé strany na tom plácku u křižovatky plánuje výstavba.Radek v diskusi o výlukách píše:Z dnešního Metra: (Sokolovská)
...Po dokončení rekonstrukce tramvajové trati, která má veškeré protihlukové prvky včetně zatravnění...
Podobně se šetřilo i při rekonstrukci Nádražní, obyvatelé budoucí výstavby na místě nádražních kůlen budou mít zemětřesení neb z té strany ulice gumy podle kolejí nejsou.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To mne také napadlo, ale nenašli jsme tam žádné vyměřovací značky. Část BKV bude asi nahrazena pražci kvůli instalaci ROV, ale to je jen několik metrů...MOp píše:no v tom co si mi ukazoval bylo neco o vymene bkv panelu.. takze ocekavam jeste reko zastavkoveho prostoru az do mist byvaleho kolejoveho prejezdu..
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
To je vidět práce Odboru Vrchní stavba DP Prahy. Práci mají udělanou za pár dní. Dát to soukromníkům jako je Skanska apod. tak to teprve začinají dělat.Petr píše:Též by mě to zajímalo.... Ale ono se to teď trochu zpomalí... Lepení bokovnic potřebuje čas, kolaudace též....Proxy píše:Nemáte někdo představu, co se bude ještě několik týdnů opravovat na křižovatce Palmovka

Palmovka?
Taky jsem na to včera koukal, ale byl bych rád, kdyby se ještě vyměnily BKV, ale jinak si nejsem jist, když už výhybky byly položené, třeba se dočkáme otevření dřívProxy píše:Nemáte někdo představu, co se bude ještě několik týdnů opravovat na křižovatce Palmovka![]()
Včera jsem tam byl fotit a s Martinem Šubrtem jsem se shodli, že stačí "skoro-jen" zadláždit a může se jezdit...
![]()
![]()

- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
A proto na Národní třídě není omezená rychlost a na Nádražní ano, žeMarek B. píše:Mě se zas líbí to, jak se obrovskou rychlostí rozpadá krátký úsek starých panelů na Národní třídě. To bude podle mě už zanedlouho nutné zreko. Havně, že se minulý rok ušetřilo pár milionů... (To samé v Nádražní před Andělem, ale tam to ještě není tak akutní.)

Další rozpadající se BKV - u Výstaviště směr Nádr. Holeš. - propadlý panel. Jinak svařuje se v noci pilně, naposledy ve čtvrtek na Karláku. Ten Spořilov má být až na podzim (asi až po Sokolovský), NAD má jezdit podél tratě, vyjma konečné. Tam se má točit na mostu u zast. busů Lešanská. (! agentura JPP).
Re: proboha
Teď se bude pro změnu rekonstruovat již téměř historické trolejové vedení mezi Synkáčem a Michelskou. Kdyby měl podnik peníze...Honzík píše:To zase bude výluka na spořilov? Proč se tam pořád něco děje?.