Kdyby se vám, pane kolego, raději povedlo pochopit, že člověk to názor a že vás nikdo nenutí číst Tram - fórum odshora dolů...Hhoonnzzaa píše:Povede se mi důrazným STOP...
Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Damir Holas
- Uživatel
- Bydliště: Slánská / Koh-i-noor / Radlická / Zemědělská univerzita
Re: Škoda 14T (Porschetra)
K SZ od Hhoonnzzaa:
Píšete, jak Vás to tu už tři roky nebaví a zmáhá Vás to tu číst. > A kdo Vás nutí to tu číst?
Dále píšete, že řešit desing a diskutovat o něm je pro Vás pod úroveň. > Asi budete muset vyhledat pro Vás kvalitnější společnost, když mi diskutujeme pod Vaší úroveň.
Píšete, jak Vás to tu už tři roky nebaví a zmáhá Vás to tu číst. > A kdo Vás nutí to tu číst?
Dále píšete, že řešit desing a diskutovat o něm je pro Vás pod úroveň. > Asi budete muset vyhledat pro Vás kvalitnější společnost, když mi diskutujeme pod Vaší úroveň.
- Bobik
- Uživatel
Hhoonnzzaa:
A ty jsi co za joudu? 
- BerryML
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Brejšín: Nějak jem vám ten sowtware zřejmě přechválil. Vůz 9128 se chová fakt super. Předevčírem mi jednou zamrzlo celý nadřazený řízení. Dneska opět a jako bonus jsem si vysloužil i modrou smrt....
Podotýkám, že v tom má prsty žlutej omezovač. Ale ten červenej taky stojí za psí výkal... Kolejovky nepomohly...
A on tě někdo nutí to číst ?Hhoonnzzaa píše:Povede se mi důrazným STOP zarazit donekonečna se opakující, nic neříkající a trapnou diskuzi o designu přiblblých reklam? Každému se líbí něco jiného, i to co někdo považuje za nejhnusnější na světě může druhý zbožňovat, tak už s tím prosím jednou pro vždy dejte pokoj nebo si na to zřiďte vlákno: "Design, nátěry, CVR..."
(Promiňte mi prudkou reakci, ale tohle se opakuje v různých vláknech stále dokola a dokola...)
A názory na jiná témata tu můžeme pane Hhoonnzzaa vést?Hhoonnzzaa píše:Povede se mi důrazným STOP zarazit donekonečna se opakující, nic neříkající a trapnou diskuzi o designu přiblblých reklam? Každému se líbí něco jiného, i to co někdo považuje za nejhnusnější na světě může druhý zbožňovat, tak už s tím prosím jednou pro vždy dejte pokoj nebo si na to zřiďte vlákno: "Design, nátěry, CVR..."
(Promiňte mi prudkou reakci, ale tohle se opakuje v různých vláknech stále dokola a dokola...)
Ono totiž na většinu věcí se najdou různé názory a to je dobře. A když se někde názory potkávají a vyměňují, říká se tomu diskuze. Na internetu se může jednat např. o diskuzní fórum, jehož hlavní úlohou je diskuze/diskutovat o věcech.
-
Hhoonnzzaa
- Uživatel
Povede se mi důrazným STOP zarazit donekonečna se opakující, nic neříkající a trapnou diskuzi o designu přiblblých reklam? Každému se líbí něco jiného, i to co někdo považuje za nejhnusnější na světě může druhý zbožňovat, tak už s tím prosím jednou pro vždy dejte pokoj nebo si na to zřiďte vlákno: "Design, nátěry, CVR..."
-
MM-Mikulovsky
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ja se musím přidat k tomuto názoru.Jarre15T píše:Stejně je nejlepší reklama PRE na 9117![]()
![]()
Stejně je nejlepší reklama PRE na 9117

- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Naprostej souhlas, jen jsi mě trochu dostal se zadavatelem a chvilku jsem přemejšlel, kde se vzala nová reklama.JaHu píše:Prostě slovy klasika "modrá je dobrá...". Ale teď vážně. Popravdě řečeno na té reklamě není kromě pěkného (věc názoru) barevného odstínu, pár vodorovných nápisů a loga nic zvláštního. Invence nulová. Přesto ale zatím jakákoliv CVR vypadá na 14T lépe než její městský nátěr. Nejvíc se mi ale na 14T zatím líbí CVR na Letiště Praha.
Myslíš Emirates...
Prostě slovy klasika "modrá je dobrá...". Ale teď vážně. Popravdě řečeno na té reklamě není kromě pěkného (věc názoru) barevného odstínu, pár vodorovných nápisů a loga nic zvláštního. Invence nulová. Přesto ale zatím jakákoliv CVR vypadá na 14T lépe než její městský nátěr. Nejvíc se mi ale na 14T zatím líbí CVR na Letiště Praha.
- MOp
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Je videt, ze ji ten modry kabatek proste slusi . Jen mi tam jeste chybi ten bily prouzek jako ma jeji sestricka ve Wroclawi.
Zde je kdyžtak nějaká ta maličkost nové reklamy
.Dost se povedla,vypadá hezky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) Jarre15T dne 19.1.2011 18:30, celkem upraveno 1 x.
- Vojta Tramvaj
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já mám mobile foto z Kotlářky na výjezdu, nic moc kvalitaBobik píše:No, konečně normální a slušivá reklama. Vypadá pěkně (tramvaj samozřejmě).
- Bobik
- Uživatel
No, konečně normální a slušivá reklama. Vypadá pěkně (tramvaj samozřejmě).