Ano, uhodil si hřebíček na hlavičkuaspirine píše:řekl bych že poršata jsou hlučnější než normální tram,a jet jako řidič?to je o zlomení vazu pomalu,nebo vás to schodí ze sedačky,má to pevný podvozky takže se otáčí celej čumák,a co jsem jel tak spousta řidičů si to neuvědomuje lítaj tam na tý sedačce jak myš v kolečku
Celkově jsme se vrátili o necelých sto let zpátky. - Křižíkovy tramvaje byly hlučné a s pevnými podvozky, T3 a spol tišší a s natáčecími podvozky, 14T je opět železářství s pevnými podvozky.
btw. dnes byl asi špatný tlak a odrazilo se to na názorech lidí na 14T. Za půl hodiny mojí pravidelné jízdy jsem vyslechl několik rozhovorů různých lidí o nepraktičnosti a hlučnosti tramvaje. Jako vždy jsem pouze mlčky souhlasil a ptal jsem se, proč je v ní tolik věcí jak je.
Když jsme u té hlučnosti, nějak se nám celá 9113 v kloubech rozvrzala a začíná to být opravdu otravné, za chvíli to bude jako u nízkopodlažních kačen před úpravu v ÚD. Nechcete si někdo z motolských vzít olejničku a trochu to napravit?