Já myslím, že by jsi se mohl trochu mírnit ve svých rychlých soudech.Rashid píše:Taky jsem byl rozladěn sněhem na prvních schodech. Našlapaného sněhu bylo natolik, že dveře se zcela neotevírali.Zjištěno na více tramvajích. Škoda, že jsou řidiči,kterým
je zatěžko aspoň na konečné vzít koště na výhybky a trochu to vymést. No, ale až některý z hříšníků půjde ručně přehodit veksle a díky tomu, že to pěkně klouže tak si sám natluče kokos a možná mu to dojde. Už kvůli sobě by to měl vymést.
Jak pozoruju provoz posledních dnů, tak tramvaje jezdí kvůli sněhu poměrně zpožděné a já jsem rád, že mi ve špičce přijede tramvaj aspoň po deseti minutách.
V kombinaci současné kalamity a střídaných přestávek mají tramvajáci na konečných jen minimální čas na obrat a myslím, že úklid tramvaje je to poslední, co by po nich mohl někdo chtít. Nehledě na fakt, že po těch schodech chodí tolik lidí, že tam další sníh nanosí během několika zastávek. Také už tady byl zmíněn efekt, že lidé si začnou oklepávat boty na prvním čistém místě, které uvidí...