a proč by nebyly, je to plán... Já si třeba myslim, že jestli znízkopodlažní poslední KT, tak prvních 5 bude v likvidaciPepa píše:Jestli vůbec budou...Martin.KT8D5 píše:Já mluvim o těch nvostavbách. Takže to nebude končit 9098, ale pravděpodobně 9100...
KT8D5 a KT8D5.RN2P
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: kt8
Ano a kamery, bohužel se budou mlžit, neb nemají údajně vytápění. T3R.P je modernizace dobrá, je to spolehlivej vůz a vypadá dobře,což se ndá srovnat s kátéčkem new... Myslim, že světal mohli bejt hranantý, nevim jakej význam má vůz zaoblovat, jednou má takovje tvar, tak co i aut se střídají oblé tvary a hrany... Je to dokola pořád nic novýho na tom nevymyslíš, totéž oblečení, nosej se zase zvonový kalhoty to tady nebylo koli 25 let?? nejde vymyýšlet do nekonečna ný věci...Kotelník píše:Náhodou,já vám tu modernizovanou KT8 závidím...Kritizujete x věcí,ale důležitý je si uvědomit,že ta tramvaj zaznamenala taky určitý technický pokrok-ruční řadič,klima,kamery..atd. Oproti tomu hnusu T3P je to pokrok. T3P je výsměch všem modernizacím-starý a nehezký vzor nátěru,ovládání pedály,starý pantograf..atd. Bežte se někdy podívat do Liberce,jak se to dělá...
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: kt8
No tam se to taky dělá v menším. ALe máš pravdu že je to tam lepší.Kotelník píše:Náhodou,já vám tu modernizovanou KT8 závidím...Kritizujete x věcí,ale důležitý je si uvědomit,že ta tramvaj zaznamenala taky určitý technický pokrok-ruční řadič,klima,kamery..atd. Oproti tomu hnusu T3P je to pokrok. T3P je výsměch všem modernizacím-starý a nehezký vzor nátěru,ovládání pedály,starý pantograf..atd. Bežte se někdy podívat do Liberce,jak se to dělá...
kt8
Náhodou,já vám tu modernizovanou KT8 závidím...Kritizujete x věcí,ale důležitý je si uvědomit,že ta tramvaj zaznamenala taky určitý technický pokrok-ruční řadič,klima,kamery..atd. Oproti tomu hnusu T3P je to pokrok. T3P je výsměch všem modernizacím-starý a nehezký vzor nátěru,ovládání pedály,starý pantograf..atd. Bežte se někdy podívat do Liberce,jak se to dělá...
KT8D5
diskuze o kloubové tramvaji typu KT