Škoda 14T (Porschetra)
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Gagarin píše:Já uvažuju přesně obráceně. Na nákresech je to vynikající, ale přece jenom naživo to ještě nikdo neviděl, tak já s hodnocením počkám.radek31 píše:na nákresech to fakt není nic moc, ale přece jenom naživo to ještě nikdo neviděl, tak já s hodnocením počkám
Ale stejně je to hrozný.....už měly dorazit v tuhle dobu do Prahy...a ked jsou ?.....vlastně vůbec ještě nejsou !
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Já uvažuju přesně obráceně. Na nákresech je to vynikající, ale přece jenom naživo to ještě nikdo neviděl, tak já s hodnocením počkám.radek31 píše:na nákresech to fakt není nic moc, ale přece jenom naživo to ještě nikdo neviděl, tak já s hodnocením počkámdušan píše:....ale dnes je to dle mého spíše jako pěst na oko, trochu střídmosti by možná neškodilo....
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
ale ano, za 50 let tento design určitě někdo ocení, ale dnes je to dle mého spíše jako pěst na oko, trochu střídmosti by možná neškodilo. ano, jsme v 21. století, ale to je jako kdyby se prezident přestěhoval do tančícího domuGagarin píše:
Jsem přesvědčen, že stejně budou extrémě konzervativní lidi mluvit i za 50 let, až budou 14+ (nebo něco podobného) nehrazovány nějakými tehdy designově moderními vozy. A opět budete říkat "14+ prostě do Prahy patří, nedovedu si představit typ XY na Náměstí republiky nebo na Národní..."?
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Jako kefemlejnek. S takovýmhle přístupem bysme se dnes vozili v koňce nebo v kotěrových dvounápravovkách. Vozy řady T jsou přece taky hrozně gigantický a dunící, a tokovéhle výstřelky se do Prahy nehodí.Tramvajáček píše:Plně souhlasím s tramvajakem. Podle mě se do centra Prahy wany nehodí. Já si je prostě na Národní třídě nebo náměstí republiky prostě představit nedokážu.tramvajak píše:Už jsem o tom psal na svých stránkách - Ostrava je relativně mladý město, má jen nepatrný množství historickejch domů, jinak samý paneláky a moderní či průmyslová architektura. Tam se takovýhle design dobře hodí. Jenomže praha, to je něco ouplně jinýho. Představte si wanu v ostravským provedení třeba v Letenský... Musíme vzhled vozu posuzovat nejen z úhlu kaštanů, jestli poznaj, jedná-li se o starou či novou tramvaj. Musíme brát v úvahu také to, jestli se do toho konkrétního města vůbec hodí.
Jsem přesvědčen, že stejně budou extrémě konzervativní lidi mluvit i za 50 let, až budou 14+ (nebo něco podobného) nehrazovány nějakými tehdy designově moderními vozy. A opět budete říkat "14+ prostě do Prahy patří, nedovedu si představit typ XY na Náměstí republiky nebo na Národní..."?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Jede na Dejvickou a to je prakticky stejně daleko jako na Hradčanskou.pawel píše:2xT místo současného sóla by Petřinám i Evropské prospělo. jenže háček je v tom, že 2 nejede na Hr, a nemůže tak vypomoct přeplněné jedničce a 18ce. většina cestujících, co jede z petřin k metru (neřku-li od A na petřiny), 2 ignoruje...
2 ve 2cích
To mohlo být z doby, když se opravovala stanice metra Hradčanská a 2 jezdila ve dvojcích celodenně, celotýdenně9001 píše:Já dnes byl na intranetu DP a tam byla fotka linky 2 v soupravěTom píše:dneska sem viděl pěkně plnou dvojku