Tak už od pondělí!

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Metro ale nikdo sjednocovat přece nemá. Tedy pokud nedošlo opět k nějaké změně.trainzjohny píše: ↑24.5.2022 16:38Taky mě překvapilo, jak silně neprofesionálně a nepražsky ta dáma zní, nechápu, z čeho se vybíralo, tohle je jasné ne po třech hlášeních.
Mě zase víc než retro 23 mrzí sjednocení na metru, kde to prostě úplně změní vnímání linek![]()
Bohužel ve chvíli, kdy se zvolí mužský hlas, zcela zanikne jedinečnost retro linek se Zbyňkem a bude to v podstatě o ničem. Jsem v tomhle tedy rozpolcený. Mužská dvojka je dobrá, ale mám s tím zkrátka výše uvedený problém... No a sluníčkovou ženu (jak to hlášení označila moje manželka) fakt ne. To je úplně "štěstí prodávám, žádný výprodej"... KoTlářka
Ale tak špatný to není, kolega to onehdá měl za skutečný ženský hlasÚstečák píše: ↑23.5.2022 18:50... Ne stoprocentně veřejně známý je taky fakt, že dámskou plechovou hubu máme i v Dorisu a můžeme ji použít pro hlášení do vozu či řidiči (klasicky se naťuká text a ona to pak "přečte"). Ale už to má nějaký ten rok a nezní to moc dobře. Použil jsem to snad jednou, radši to zahlásím do vysílačky sám.