jj, já na to vždycky koukal u 23 (když ještě jezdily T3RP) v úseku Chotkova->vjezd na samostatné těleso v směr Král.lehohrádek. kolem je spoustu stromů a v tramvaji najednou zavládne tma.Kamera píše:Ano, je tomu tak. Vnitřní světelné informační panely BUSE opravdu zvyšují a snižují intenzitu svitu LED diod v závislosti na intenzitě okolního světla (z interiéru i exteriéru).fricoolinek2 píše:Že má vnitřní panel BUSE expozimetr podle kterého v závislosti na intenzitě okolního světla, snižuje (méně okolního světla) nebo zvyšuje (více okolního světla) intenzita rozvícení LED diod.
Orientační a informační systémy
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
- Moderátor
http://foto.prazsketramvaje.cz/2005/cer ... 166-03.jpgdušan píše:a chtělo by to taky nějakou orientaci, která by nahradila cedulku na zrcátku
něco jako tohle? všímám si, že to tak dělá hodně řidičů z KO
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
tento problém jsme mívali při výjezdu z ÚDDP, ale při puštěném topení v kabině řidiče tento problém mizel, jinak za provozu běžného jsem si toho nevšiml. spíš mne občas dožírá, že při slunci na tom není nic vidět. a chtělo by to taky nějakou orientaci, která by nahradila cedulku na zrcátkuKočí píše:Hmm a mělo by se taky něco u BUSE vymyslet, aby nedocházelo k zamlžování čelních skel. Vždycky, když je změna teploty nebo veliký liják, tak to bývá dost často vidět
Ano, je tomu tak. Vnitřní světelné informační panely BUSE opravdu zvyšují a snižují intenzitu svitu LED diod v závislosti na intenzitě okolního světla (z interiéru i exteriéru).fricoolinek2 píše:Že má vnitřní panel BUSE expozimetr podle kterého v závislosti na intenzitě okolního světla, snižuje (méně okolního světla) nebo zvyšuje (více okolního světla) intenzita rozvícení LED diod.
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
- Járis
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 91
Já jsem taky vloni byl v Libni a letos v SatalicíchJonáš píše:Souhlasím a jsem pro. Jenže loni to tak nebylo!Járis píše:Nebude to kvůli odlišeníJe tam jinej tarif a známe kaštany

- Járis
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: 91
Nebude to kvůli odlišeníJonáš píše:Tak se nám včera objevily bílé cedule s červeným číslem 91! Už brzo vyjede! Ptám se, je to kvůli výluce? Neboť ještě minulý týden visely orientace bílé s modrým číslem a žlutě přeškrtnuté!