Tarif, revizoři a vše kolem...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Tarif, revizoři a vše kolem...
Jsi zaspal dobu ne? Nepoctivé taxikáře se povedlo výrazně vymlátit už několik let zpět
Aplukace jsou spíš mor, když vidím ty Uzbeky, Mongolce a nevím co ještě jezdit pro Bolt
Aplukace jsou spíš mor, když vidím ty Uzbeky, Mongolce a nevím co ještě jezdit pro Bolt
Kdyby to byly bezne veci, tak by tim asi Praha nebyla vyhlasena, ne? Treba ty taxiky, co si za cestu z nadrazi na Vaclavak reknou litr...ve svete je taxi bezny zpusob dopravy, u nas okradacka turistu. Teda ted uz je to snad jine, diky mobilnim aplikacim.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Karosák: Jenže on poukazuje na to, co by měl každý běžný turista vědět a umět s tím pracovat... Měnit peníze na ulici je kokotina kdekoli. Měnit EUR za CZK za 17Kč také atd atd atd.
Zbytek souhlas. Jenže to je problém ,který se ani po 6 letech vlády těch "dobrých" nezměnil... Upřímně nový mobiliář je krásný tak měsíc... Pak hlavně koše jsou stejný kentus, jako byly ty staré...A o tom, jak se k tomu chovají pracovníci Pražských služeb radši nemluvit...
Zbytek souhlas. Jenže to je problém ,který se ani po 6 letech vlády těch "dobrých" nezměnil... Upřímně nový mobiliář je krásný tak měsíc... Pak hlavně koše jsou stejný kentus, jako byly ty staré...A o tom, jak se k tomu chovají pracovníci Pražských služeb radši nemluvit...
- Karosák
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
9001: Hodně zvláštní úhel pohledu
To můžeme říct třeba o kapsářích nebo bytařích? Jako ať u sebe lidi nenosí elektroniku, nebo si nepořizují chaty a protože pak se nebude krást... zlodějina fakt není trh!
Jinak já dlouhodobě nemám pocit, že by šlo o očerňování. Mě třeba, zvláště teď v srpnu, hodně vadí, že v Praze zoufale chybí vodní prvky, fontánky, pítka... proč z toho "brčka" netrčí kromě mlžítka taky tryska na pití? Různě uřezaná torza různých zábradlí, kabelů, z minulosti buď nefunkční, nebo zrušené fontánky... já se kvůli tomu nebudu stěhovat do Vídně, mě se tu žije dobře, ale nevidím důvod na to neupozornit, nebo na to kašlat
To můžeme říct třeba o kapsářích nebo bytařích? Jako ať u sebe lidi nenosí elektroniku, nebo si nepořizují chaty a protože pak se nebude krást... zlodějina fakt není trh!
Jinak já dlouhodobě nemám pocit, že by šlo o očerňování. Mě třeba, zvláště teď v srpnu, hodně vadí, že v Praze zoufale chybí vodní prvky, fontánky, pítka... proč z toho "brčka" netrčí kromě mlžítka taky tryska na pití? Různě uřezaná torza různých zábradlí, kabelů, z minulosti buď nefunkční, nebo zrušené fontánky... já se kvůli tomu nebudu stěhovat do Vídně, mě se tu žije dobře, ale nevidím důvod na to neupozornit, nebo na to kašlat
nepokousal Vás pan Urza?
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
P_V: Svět je zlé místo .
Ústečák: Vlastně je to trh . Když nebude poptávka, nebude nabídka… Vem si kolik lidí pošle peníze doktorům na misi nebo si koupit BTC…
Ústečák: Vlastně je to trh . Když nebude poptávka, nebude nabídka… Vem si kolik lidí pošle peníze doktorům na misi nebo si koupit BTC…
Šmelina, podvody a vychcanost nejsou trh, byť si to tu mnozí pohrobci Prognosťáku doteď myslí.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ústečák: Nekonečný příběh a vlastně trh v té nejtvrdší podobě…
Kdyby turista nebyl xxx a neměnil peníze od rumunských ruličkářů tak tam nebudou, protože nebude kšeft…
Mě osobně vadí, že říká, jak to v Praze je hrozné… Není… Je to stejné, jako v každé turistické destinaci…
Kdyby turista nebyl xxx a neměnil peníze od rumunských ruličkářů tak tam nebudou, protože nebude kšeft…
Mě osobně vadí, že říká, jak to v Praze je hrozné… Není… Je to stejné, jako v každé turistické destinaci…
Že je turista mnohdy *****, je jedna věc, sami se jimi ostatně v zahraničí často stáváme, ale že se je snažíme ojebat na každém druhém rohu (a občas do toho padáme i my sami) je věc druhá. A rozhodně ty ojebávky neomlouvá. Je dobře, že se tomu někdo věnuje, obzvláště když všichni ostatní na dodržování našich vlastních pravidel kašlou. Jako fakt nevím, proč bychom měli mít v centru například rumunské gangy ruličkářů.
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ElWapp: Rubeše jsem měl z počátku celkem rád, ale pak už začal být trapný... Navíc se začal všude cpát a už se mi zhnusil.
Prakticky si vybudoval kariéru na blbosti a totální neschopnosti turistů.
Směnárny jsou krásnou ukázkou. Když je turista blb a neumí zadat do google " RATE EUR/CZK", aby si ověřil kolik je ok? Jako vážně?
Jinak zkuste si najít co znamená DCC a možnost účtovat poplatek za výběr z bankomatu normální banky. Není problém mít kurz 30 CZK/EUR ( při kurz ČNB 25) a k tomu samozřejmě poplatek cca 4 až 7 EUR což pak atakuje skoro 34 Kč... Při tomhle jsou vlastně naši směnárnící levní
"Dobré" byly i díly, kdy zjistil, že na echt turistických místech jsou ceny běžných věcí dražší. No pokud někdy vystrčil paty, tak je to všude. At je to promenáda na pláži, provařená místa atd, tak jsou ceny vyšponované...
Za mě lidé, kteří se chytí na to co upozornuje, by neměli opustit svůj obývák...
Prakticky si vybudoval kariéru na blbosti a totální neschopnosti turistů.
Směnárny jsou krásnou ukázkou. Když je turista blb a neumí zadat do google " RATE EUR/CZK", aby si ověřil kolik je ok? Jako vážně?
Jinak zkuste si najít co znamená DCC a možnost účtovat poplatek za výběr z bankomatu normální banky. Není problém mít kurz 30 CZK/EUR ( při kurz ČNB 25) a k tomu samozřejmě poplatek cca 4 až 7 EUR což pak atakuje skoro 34 Kč... Při tomhle jsou vlastně naši směnárnící levní
"Dobré" byly i díly, kdy zjistil, že na echt turistických místech jsou ceny běžných věcí dražší. No pokud někdy vystrčil paty, tak je to všude. At je to promenáda na pláži, provařená místa atd, tak jsou ceny vyšponované...
Za mě lidé, kteří se chytí na to co upozornuje, by neměli opustit svůj obývák...
Tak teda dik za konkretni priklad, tohle fakt nepomohlo...
Jako ze nekoho okrada? Sorry, asi mam dlouhy vedeni.
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Protože se v tom "boji" chová hůř nebo minimálně stejně jako ti, proti kterým "bojuje" ?