Jen na některé nenarazíš (nebo oni na tebe) viď ...Proxy píše:...Zábava na n+1 je v tom, že většinu revizorů již znám od vidění z práce a někteří zapomínají, že se mnou třeba včera něco dlouze řešili na stanici...

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Jen na některé nenarazíš (nebo oni na tebe) viď ...Proxy píše:...Zábava na n+1 je v tom, že většinu revizorů již znám od vidění z práce a někteří zapomínají, že se mnou třeba včera něco dlouze řešili na stanici...
Zajímavé je, že když jsem byl vloni ve Vídni, tak jsem na "bezdomovce" téměř nenarazil. Viděl jsem pouze jednu rumunskou žebračku, ke které se během čtvrt hodinky dostavila hlídka městské policieJabberwocky píše:Zároveň ale jen tak nezmizejí - když je vytlačíte z jednoho místa, přesunou se na jiné. Vytlačíte je z tramvají, bác ho, budou v autobusech. Vytlačíte je z Václaváku, přesunou se do Vršovic. To by za každým musel permanentně stát policajt nebo revisor. Pud sebezáchovy funguje v každém tvoru nejdéle a vynalézavost vedoucí k přežití nezná hranic - takže s tím vymíráním bych moc nepočítal.
To já mám přesně opačné zkušenosti. Když jedu v civilu, tak se na mne revizoři vždy hladově vrhnou a pak je na nich vidět těžké zklamání, když vytáhnu legitkuTonda Ježek píše:Také mám v poslední době stejné zkušenosti (samozřejmě počítám jenom cesty, kdy nejedu v DP outfitu). Asi už nestojím za pozornost ani revizorům
Aspoň se nemusíš zdržovat vytahováním lítačkyTonda Ježek píše: Také mám v poslední době stejné zkušenosti (samozřejmě počítám jenom cesty, kdy nejedu v DP outfitu). Asi už nestojím za pozornost ani revizorům
Mno spíše ho si s nim - třeba já a parťák s kolegou - pokecámefricoolinek2 píše:A co dělá takový revizor houmlesákem? Nechá ho (raději) na pokoji?
Také mám v poslední době stejné zkušenosti (samozřejmě počítám jenom cesty, kdy nejedu v DP outfitu). Asi už nestojím za pozornost ani revizorůmOskar píše:Mě by spíš zajímalo, kde se v těch revizorech bere ten odhad na lidi. Sám se řadím mezi rizikovou skupinu (mladý člověk s batohem na zádech) a přesto mě obvykle nechají kolem sebe bez problému projít. A to nezávisle na tom, jestli si začnu myslet: "Jen si mě pěkně zkontrolujte, když už jsem utratil tolik peněz." nebo když se budu tvářit: "Kruci, mám ten kupon vůbec ještě platný?"
Ale možná že to všechno je jen náhoda, že na mě zrovna nenatrefují.
chápu že nikdo by na fízly čekat nechtěl, ale podle mě by to tak mělo být, nějak zjistit čí to dítě je, nebo mu vyhrožovat že mu řeknem kdo je ježíšek a on to hned vyklopíwatermelon píše:....a co bys chtěl s tím dítětem provést? nehledě na to, že většina revizorů děti vůbec nekontroluje...Varecka píše:Já sem se třeba několikrát setkal že to dítě prostě jen vyprovodil ven a pak revizor odešel ...
....a co bys chtěl s tím dítětem provést? nehledě na to, že většina revizorů děti vůbec nekontroluje...Varecka píše:Já sem se třeba několikrát setkal že to dítě prostě jen vyprovodil ven a pak revizor odešel ...
Až ten podnik rozprodají úplně, tak nám možná i ty tramvajenky seberou. Zatím ale platí i u jiných dopravců - byť jen ve městě.trainzjohny píše:Já dneska neplatím o moc víc,ale za rok, to je lepší. A pak že se jen všechno zdražujeMF píše:Kdysi dávno, tedy v době kdy jsem za mhd ještě platil celých asi 30 kč/m jsem zapoměl doma legitku. ....
Byla to ale jiná doba.
Já dneska neplatím o moc víc,ale za rok, to je lepší. A pak že se jen všechno zdražujeMF píše:Kdysi dávno, tedy v době kdy jsem za mhd ještě platil celých asi 30 kč/m jsem zapoměl doma legitku. ....
Byla to ale jiná doba.
Kdysi dávno, tedy v době kdy jsem za mhd ještě platil celých asi 30 kč/m jsem zapoměl doma legitku. Jeli jsme tenkrát někam s babičkou a v Lazarské mě kontroloval revizor. Seděl jsem jinde než babička a při kontrole jsem vykřikl: babi, já zapoměl doma legitku! No a vzhledem k situaci revizor správně vyhodnotil, že si asi jen tak takovouhle rychlou výmluvu dítě nevymyslí a když to ještě babička stvrdila slovy ježišmarjá tak jsme vystoupili revizor povídá ať počkáme až tramvaj zajede za roh a pustil nás. No a my jak blbci šli pěšky na Výtoň, kde babička bydlela pro legitkutrainzjohny píše:Rodič to v doplatkové pokladně udělat může pouze pokud na špunta zavolá revizor PČR, bo dítě obyčejně sebou doklady nemá (pokud má pas - jediný uznatelný doklad, tak je to OK). Zaplatit na místě klidně může, tomu nic nebrání.