No tak to nás potěš tramvajový pánbůh... Když tu totiž čtu tvé další reakce, tak se nestačím divit...Dushman_8252 píše:mno jezdit klidne, ale skola mi celkem jde a predpokladam ze si udelam i vysokou ... Takze bych vam casem moh delat i nejakyho nadrizenyho .. treba dispecing, nebo mit pod sebou cely ED v praze .. Ale to je moc velka budoucnost ...
Chci se stát řidičem tramvaje...
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
- Dushman_8252
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Toto téma bych ukončil!! Myslím, že nikdo z nás co o tom mluví nevíme, jaké to je být v té roly. Já díky praxi jsem měl možnost nakouknout na sál. A těchto lidí si velice važím. Protože aby člověk stačil mluvit do vysílačky a ještě poslouchat další 3 lidi okolo a vnímat to co říkají to si myslím je umění!!!
-
- Uživatel
- trainzjohny
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Mám takový pocit, že moc netušíš co všecho musí dispečeři dělat, viď ?!? Předčasně soudíš věci o kterých moc nevíš a co víš, víš jen z doslechu.Dushman_8252 píše:ridici si stezujou ze maj maly platy a dispeceri si stezujou ze maj jeste mensi, co by taky za to chteli kdyz si celou smenu hrejou zadek nekde na dispecinku nebo v aute, proc si myslis jak jiz citoval nekdo ze si dispeceri privydelavaj jezdenim ?
- Dushman_8252
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
ridici si stezujou ze maj maly platy a dispeceri si stezujou ze maj jeste mensi, co by taky za to chteli kdyz si celou smenu hrejou zadek nekde na dispecinku nebo v aute, proc si myslis jak jiz citoval nekdo ze si dispeceri privydelavaj jezdenim ?jara píše:Ä ty to víš na 100% že to sem píšeš?? Já se přiznám, že nevím ani kolik je plat průměrného řidiče a už vůbec ne dispečera. Já zásadně takové věci neřeším tedy! Ale řekl bych, že když porovnám služby tak to časově vyjde stejně a finančně ohodnocené to také bude podobně. Takže jak se řiká nula od nuly pojde!
více přes SZ. Nechci aby se to řešilo otevřeně
-
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Ä ty to víš na 100% že to sem píšeš?? Já se přiznám, že nevím ani kolik je plat průměrného řidiče a už vůbec ne dispečera. Já zásadně takové věci neřeším tedy! Ale řekl bych, že když porovnám služby tak to časově vyjde stejně a finančně ohodnocené to také bude podobně. Takže jak se řiká nula od nuly pojde!Dushman_8252 píše:da se rict ze ne, ale dispecersky maj opravdu min nez ridici
více přes SZ. Nechci aby se to řešilo otevřeně
- Dushman_8252
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Káem
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Bože můj, má tedy někdo v DP víc než ti co jsou nejvíc slyšet???fibou píše:Na dispečera stejně musíš mít něco odjezdíno a pokud bys chtěl jít na dispečera, tak jen s tím, že chceš pak postoupit dál, protože dispečer má podstatně méně peněz než řidič tramvaje. Proč myslíš, že si dispečeři přivydělávají řízením?
- Tom 11
- Uživatel
- Bydliště: Byla doba, kdy se mé bydliště nacházelo u linky, jejíž číslo mám v nicku.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaká vozovna je podle vás nejlepší?
Na to si vzpomínám,jako by to bylo včera....DJ LA DÉFENSE píše:No ono asi i o něčem vypovídá, když mi před nějakým časem "kdosi" sdělil historku, že během dne "nejmenované" vozovně vyklekly tři slovy tři T6 po opravě v dílnách, tak asi fakt někde bude chyba ne?
-
- Uživatel
No ono asi i o něčem vypovídá, když mi před nějakým časem "kdosi" sdělil historku, že během dne "nejmenované" vozovně vyklekly tři slovy tři T6 po opravě v dílnách, tak asi fakt někde bude chyba ne?demon píše:Zeptej se Marka, ne mě !
Asi máme každej svoji odpovědnost za věci co děláme, těžko může TK tu tramvaj znova rozebrat a zkontrolovat po tobě každej šroubek...
Jsem si teda nemyslel, že zrovna já tady budu práci TK hájit...
A už dost !
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se M...., ne mě !I.am.good píše:V pořádku. Ale jak mi to vysvětlíš, když zapomenu (fakt náhoda, stane se) utáhnout propojku mezi R1 a R2 a ono to projde kontrolou, aby se to za týden vrátilo s vyhořelýma rozjezďákama a tou propojkou, tak jak je toto možné?? Přiznávám, já udělal zmetek, takže kvalita práce = 0 a TK to nenašla, takže kvalita kontroly = 0
Asi máme každej svoji odpovědnost za věci co děláme, těžko může TK tu tramvaj znova rozebrat a zkontrolovat po tobě každej šroubek...
Jsem si teda nemyslel, že zrovna já tady budu práci TK hájit...
A už dost !
Naposledy upravil(a) demon dne 29.1.2007 22:41, celkem upraveno 1 x.
V pořádku. Ale jak mi to vysvětlíš, když zapomenu (fakt náhoda, stane se) utáhnout propojku mezi R1 a R2 a ono to projde kontrolou, aby se to za týden vrátilo s vyhořelýma rozjezďákama a tou propojkou, tak jak je toto možné?? Přiznávám, já udělal zmetek, takže kvalita práce = 0 a TK to nenašla, takže kvalita kontroly = 0demon píše: Tim chci říct, že s tvým pohledem na úroveň práce v ÚD hrubě nesouhlasim !
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Už mi přijdeš trošku moc schizofrení... Na jednu stranu napíšeš, že je vůz několikrát překontrolovanej technickou kontrolou a nastavenej přesně podle parametrů a vzápětí je práce v ÚD na šíleně nízké úrovni a TK je v DP proto, aby si vozila ******...I.am.good píše:Ale strašně zvláštní je, že ten vůz jde z UD překontrolovanej několikrát technickou kontrolou a nastavenej přesně podle parametrů daných drážními předpisy. Je mi jasný (a počet reklamací to potvrzuje), že práce v UD je na šíleně nízké úrovni a TK je v DP proto, aby si vozila ****** v poršešrotu a buzerovala normální lidi, ale přesto ten vůz je v takovém stavu, že jezdí a je naprosto normálně funkční...
Máš pravdu, že TK někdy skutečně až příliš bazíruje na prkotinách a nepodstatnostech typu "ohnutý nýtek v podlahový liště", ale na druhou stranu jim to přej, když žádnou podstatnější vadu nemaj šanci najít. Tim chci říct, že s tvým pohledem na úroveň práce v ÚD hrubě nesouhlasim !
Tohle je typický příklad jak se to nemá dělat, protože takhle "upravený" díly už nemají šanci znova fungovat tak jak mají a TK díly "upravený" rašplí nebo kladivem automaticky vyřazuje. Dál bych už se raději k údržbě na vozovnách konkrétně nevyjadřoval...arny píše:V dílnách se to namontuje správně (podle výkresu), ale každá vozovna si to prostě upraví podle sebe tak jak jí to vyhovuje....