Karosák píše: ↑30.5.2023 17:03S podjezdem jsem dosud problém neměl a to mívám 6 dvakrát týdně. Navíc teď bývá potmě i tamní signalizační teror. Nesouhlasím.
Naopak za hodně kvalitní skobu do rakve pravidelného provozu jednoznačně považuji, od jara přesunutý, vjezd na parkoviště do ulice U Výstaviště. 3 auta čekají na závoru a dalších 50 jich vytvoří kolonu až k elektrárně a stojí to jak vidle. Vozidla v koloně se natolik bojí agresivního obrubníku, který kouše pneumatiky, že zasahují kolikrát i do jízdního profilu protisměrné koleje. O víkendu+5' v základní výbavě, za příplatek klidně i 10. VymalovánoFakt je mi té 17 líto...
![]()
To, že má někdo problém v jednom místě, nevylučuje, že někdo jiný měl problém v místě jiném.

K podjezdu ještě dodatek: je zjednosměrněna ulice Strojnická, bohužel směrem dolů. Dřív

Navíc semafory nejsou vypnuté trvale, ale někdy. Třeba dnes jsem l.6 měl a semafory 2 kola svítily a 1 kolo nesvítily.
(Jinak tradiční místa zdržení l.17 samozřejmě zůstávají: někdy už Březiněveská, elektrárna, Karlovy lázně.)