Moderátor: TRAM-FÓRUM
Když zastavíš pantografem na brnkačce a ta zůstane seplá tak taky nastupuje klička.aspirine píše:Mezi brnkačkou a čočkama je samozřejmně interval,po brnknutí brnkačky je intervalový čas kdy se objeví volno i na čočkách,před zastávkou Přistaviště jsou řidiči zvyklí na preferenci kdy při určité rychlosti nemusej ani přibrzdit na čočky,ale za to při vyšší rychlosti to projet nejde si brnknete a auta ještě jezděj a vy musíte skoro zastavit a počkat na čočky,nebo vám to brnkačka vubec nepobere a nastupuje klička na preferenci
Ano o autech fakt vím talíř - tisíc věcí o kterých ty nemáš ani šajn...DJ LA DÉFENSE píše:...je jen vidět tvoje nevědomost, to co popisuješ, jsou přesně zranění vlivem vystřelení airbagu a nepřipoutání, pokud nejsi připoután, airbag ti rozdrtí vnitřnosti...Tim končim, protože o autech víš talíř...
DJ LA DÉFENSE píše:Byl jsem u pár crash testů, dělej si prdelky, je jen vidět tvoje nevědomost, to co popisuješ, jsou přesně zranění vlivem vystřelení airbagu a nepřipoutání, pokud nejsi připoután, airbag ti rozdrtí vnitřnosti. Přesně si to řekl. A vliv to mělo veliký. Děkuji, přesně si to popsal. Tim končim, protože o autech víš talíř...
Byl jsem u pár crash testů, dělej si prdelky, je jen vidět tvoje nevědomost, to co popisuješ, jsou přesně zranění vlivem vystřelení airbagu a nepřipoutání, pokud nejsi připoután, airbag ti rozdrtí vnitřnosti. Přesně si to řekl. A vliv to mělo veliký. Děkuji, přesně si to popsal. Tim končim, protože o autech víš talíř...demon píše:Podle soudních znalců jel cca 103 km/h, alkohol byl vyloučen a použití bezpečnostních pásů by nemělo vliv na rozsah zranění. Smrt způsobily trhliny na plících a na plicní tepně, roztržená játra a slezina, poranění ledvin. Náraz mu zlámal žebra a vykloubil kyčel.
Tohle tvrdí znalci, ale já zapoměl, že ty jsi všeználek z banky a všechny tyhle soudní nuly hravě strčíš do kapsy.
Divim se, že to vůbec vyšetřovali, mohli se tě zeptat rovnou...
No,nemáš náhodou fotky??? No,neviděl jsi i tu nehodu? Teď mi řekni kde jsi nebyl(co jsi neviděl),ale určitě není nic,co jsi neviděl.DJ LA DÉFENSE píše:Nejel, jel 120 cca to za prvé. Za druhé chlastal, já v těch Varech byl a viděl jsem to tam, byl jsem tam se známým, který byl pozvaný. Bylo to zmanipulovaný, a jestli já jsem hovado?? Musím se smát ty hlupáku z dílen![]()
![]()
jééééé ty asi znáš, jak se jezdí se zbytkáčem a také jak se překračuje rychlost. Já vím, že to znáš, když se s tím chlubíš. A jak tu situaci znáš??? Asi protože jsi tam už několikrát jel pod zbytkáčem a taktéž 103. A víš, že toto se tam stát nemůže. A protože se to stalo tak tam jel 120!!!! Co??DJ LA DÉFENSE píše:P.S. Démonovi... Ještě jedna věc, ve 100 km/h, přivázanýho tě ten superb ochrání, jelikož ho měl v plný palbě, zraníš se, ale ne tak jako se dotrhal nebohej Hlinka. Měl určitě zbytkáč, letěl hafo hodně a nebyl uvázanej... to víš, jen neni příjemný připustit, že by část viny byla i na jeho straně...
Ten úsek znám, a nejezdí se tam 103 km/h ale 120 a víc... Tak radši už mlč...
Podle soudních znalců jel cca 103 km/h, alkohol byl vyloučen a použití bezpečnostních pásů by nemělo vliv na rozsah zranění. Smrt způsobily trhliny na plících a na plicní tepně, roztržená játra a slezina, poranění ledvin. Náraz mu zlámal žebra a vykloubil kyčel.DJ LA DÉFENSE píše:Nejel, jel 120 cca to za prvé. Za druhé chlastal, já v těch Varech byl a viděl jsem to tam, byl jsem tam se známým, který byl pozvaný. Bylo to zmanipulovaný, a jestli já jsem hovado?? Musím se smát ty hlupáku z dílen![]()
![]()
Jen tvrdím, že to je divný, že to takhle dlouho trvá... Nic víc...Yvona píše:...
Myslím, že hodnotit něco, kde člověk nebyl nemá smysl, přirovnávat to k Hlinkovi je ještě větší blbost (DJ La Defo tedy Martin KT). Určitě by nikdo nechtěl být v kůži toho řidiče, je dobré se vcítit i na stranu druhou.
...