Příspěvek
od Yvona » 01.12.2006 11:39
Bohužel tamní úsek je pro tram dost nebezpečný, já mám zkušenost, že busík nás většinou pouští i když se na to nespoléhám. Kdyby tam byla SSZ, tak by se to nestalo. Praha vše řeší až po malérech, takže nejprve krev a kosti a pak skutky (česká klasika).
Myslím, že hodnotit něco, kde člověk nebyl nemá smysl, přirovnávat to k Hlinkovi je ještě větší blbost (DJ La Defo tedy Martin KT). Určitě by nikdo nechtěl být v kůži toho řidiče, je dobré se vcítit i na stranu druhou.
Busíky si tam dávají většinou pozor, protože vědí,že si řidič tram hlídá provoz z centra. Takovou mám já zkušenost a věřím, že nejsem jediná.
Myslím si, že kdyby si busák více hlídal také tu tramku a hrrrrr nemyslel na to, že má volný pruh, tak by se to zřejmě nestalo (většina busíků si to opravdu hlídá). Je dobré být opatrný i když jsme na přednosti, to známe každý, kdo řídí buď MHD či IAD.
Mimochodem, kdo se chce pobavit s busíkama, doporučuji si na pár minut stoupnout na Anděl k Jet-Setu a tam teprve poznáte, co je to přednost tram a bus.