Já nevím, ale mě ten chlap nepřijde normální. Má v 90% pravdu, ale to, že tramvaje obtěžují ostatní účastníky provozu, to je fakt totálně mimo mísu. Ale to vážně nemá cenu se nad tím rozčilovat
Jinak k tomu celému výše zmíněnému článku - mě téměř přijde, že "někdo" má v úmyslu totálně zlikvidovat celkem fungující systém MHD v Praze. I jakožto řidič "se vlhkým inkoustem na papíře" si nedokážu představit, že se mi po kolejích bude legálně projíždět jakékoliv vozidlo. To skutečně poté znamená velký odstup a ještě víc hlídat apod. :/ Že by se na to člověk nevykašlal a nepřestal řídit. Ale ono i když to zavedou, tak doufejme, že prvních pár nehod je přesvědčí, že to fakt nemá cenu. Já viděl třeba v Paříži, že taxi skutečně mohou používat vyhrazené pruhy, ale BUSové, tam už je to něco jiného. Tady tramvaj zastaví, tágo jí bude chtít vzít zleva, tam bude proti tramvaj a bude vymalováno. Anebo tágo to zadupne na přechodu, tramvaj za ním ho nabere a ještě společně sejmou ty lidi, co přecházeli. Mno, fakt tu máme skvělé radní a opět se ukazuje, že žvásty typu "preferujeme MHD" byly jenom žvásty. Já bych chtěl být právníkem a schválně si někdy vzít komplet sbírku a po večerech detailně luštit, jestli náhodou ty jejich předvolební sliby nejsou jakousi formou veřejného příslibu a tudíš že by byly právně vymahatelné. Je to ksindl, v celé této zemi, na celém tomto světě.