Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 21.4.2005 13:51
Proxy píše:Mope, bohužel jsi poddimenzoval úsek Národní - IPP. Tady 1,5 linky nestačí.
Naopak, jsi předimenzoval úsek do Řep. 2 linky v půleném intervalu mimo špičku je zbytečný nadstandard.
IPP - ze jsem ji poddimenzoval? ubranim jedne dvojice 23? kdyz slo ubrat solo 6, tak proc nejde odebrat dvojice 23
ano repy by mely nadstandard.. slo by to udelat tak ve spicce, v sedle jen na kotlarku .. pres poledne by to ta devitka mela zvladnout v pohode odvozit.
-
Proxy
- Moderátor
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Proxy » 21.4.2005 13:33
Mope, bohužel jsi poddimenzoval úsek Národní - IPP. Tady 1,5 linky nestačí.
Naopak, jsi předimenzoval úsek do Řep. 2 linky v půleném intervalu mimo špičku je zbytečný nadstandard.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 21.4.2005 13:20
Tak jakpak bych to vedl já?
4 Sídliště Řepy - Zvonařka, 1/2 interval
6 normálně
10 Vozovna Kobylisy - Kubánské náměstí
16 Spojovací - Čechovo náměstí
22 Bílá Hora - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
23 .. - Karlovo náměstí - Palackého náměstí - Nádraží Braník
51 Divoká Šárka - Nádraží Strašnice (přes Otakarovu a Ruskou)
57 Bílá Hora - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
59 Sídliště Řepy - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
-
Jonáš
Příspěvek
od Jonáš » 21.4.2005 12:01
Tak jakpak bych to vedl já?
4 Kotlářka - Oblouková (objezd Moskevskou, Čechovým náměstím a Minskou - úprava parkování = možnost konečné, jinak průjezd)
6 Laurová - Zvonařka (z důvodu vybírání BP by neprošlo, tak holt Nádraží Braník)
10 Vozovna Kobylisy - Kubánské náměstí
16 Spojovací - Čechovo náměstí
22 Bílá Hora - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
23 Malovanka (smyčka Královka) - Zvonařka
51 Divoká Šárka - Nádraží Strašnice (přes Otakarovu a Ruskou)
57 Bílá Hora - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
59 Sídliště Řepy - Nádraží Hostivař (přes Otakarovu)
NTD 30 Sídliště Řepy - Otakarova (přes IPP)
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.4.2005 14:45
L24_VP píše:V březnu byly některé oběhy pro linku 24 vypraveny z vozovny Pankrác.
Byly tam tedy dočasně deponované KT8D5?
ano! fotky jsou na spratelenych strankach.. ne mych..
Proxy píše:Mope, obávám se, že všichni nemají čas prohlížet všechny přátelské internetové stránky :mrgreen: Nemohl bys příště rovnou napsat odkaz
-
L24_VP
Příspěvek
od L24_VP » 20.4.2005 14:42
V březnu byly některé oběhy pro linku 24 vypraveny z vozovny Pankrác.
Byly tam tedy dočasně deponované KT8D5?
-
Martin.KT8D5
Příspěvek
od Martin.KT8D5 » 11.4.2005 23:37
Martin píše:PS:Teda Martine, to tvoje linkový vedení je celkem vymakaný a vcelku proti němu nemám výhrady... Pracoval jsi na něm dlouho
Martine řeknu Ti, že moc dlouho jsem na něm nepracoval, ale zkusil jsem skloubit dohromady to co mi řekl Petr jako BP, spojení s centrem a tak nicméně pokud tato výluka nastane, tak to bude pravděpodobně úplně jinak...
Snaha se, ale cení...
-
Martin
Příspěvek
od Martin » 11.4.2005 21:24
Výluka na Podkovářské ukončena dnes v 16.40. Průjezd trati před zprovozněním provedl dipečersky řízený vůz ev.č. 8080 (ze smyčky Starý Hloubětín). NAD zajišťovaly klíčovké vozy 5705 a 5707.
Po víkendové výluce v Nuslích bohužel zmizela jen OR na sjezdové výhybce k Fidlovačce. Ostatní oblouky bylyjen provizorně navařeny, pomalé rychlosti ovšem zůstaly
Chcete-li se podívat, jak může vypadat vcelku nová trať po pár letech čilého provozu, zamiřte na Anděl... Kroková rychlost a sjezdových výhybkách na křižovatce Plzeňské s Radlickou je už evergreenem, teď k ní přibyl výstavní "hup" za zmíněnou křižovatkou směrem k zastávce Anděl od Bertamky. Máte pocit, že tramvaj se usilovně snaží opustit
koleje...
PS:Teda Martine, to tvoje linkový vedení je celkem vymakaný a vcelku proti němu nemám výhrady... Pracoval jsi na něm dlouho
-
Martin.KT8D5
Příspěvek
od Martin.KT8D5 » 11.4.2005 11:43
MOp píše:budu se opakovat, ale reseni vidim takto: (realnost nechme stranou)
...
Mě se nelíbí ty tvoje objezdy...
ale vážně myslim, že objezd na takovou dobu nikdo nepovolí... Myslím
-
Martin.KT8D5
Příspěvek
od Martin.KT8D5 » 11.4.2005 11:13
MOp píše:Martin.KT8D5 píše:Páč to zase nějaký pako nepochopilo...
Martin včera řikal, ale, že tam lidi vozí.
to jsem rikal ja.. zalezi vsak an firovi.. nekteri vyhazuji jiz u nadrazi.
Já to slyšel včera i od Martina když jsem byl za Petrem, tak se tedy omlouvám. Řiakli to Michal Mop a Martin.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 11.4.2005 11:12
Martin.KT8D5 píše:Páč to zase nějaký pako nepochopilo...
to jsem rikal ja.. zalezi vsak an firovi.. nekteri vyhazuji jiz u nadrazi.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 11.4.2005 11:12
budu se opakovat, ale reseni vidim takto: (realnost nechme stranou)
l. 1 - Petřiny - ... - Stross. - Výstaviště - Nádraží Holešovice - Vychovatelna - Palmovka - a dále po své trase (+6xT)
l. 3 - Levského - ... - Bílá Labuť - Florenc - Palmovka - ... - Lehovec (-2xT)
l. 5 - současný stav
l. 12 - Sídliště Barrandov - ... - Stross. - Veletržní - Výstaviště - Nádraží Holešovice - Dělnická - Stross. - a dále po své trase (-4xT)
l. 15 - protisměrně s 25 - Vypich - Stross. - Výstaviště - Nádraží Holešovice - Vltavská - Stross. - a dále po svě trase (-4xT)
l. 25 - Bílá Hora - ... - Vltravská - Nádraží Holešovice - Výstaviště - Stross. a dále po své trase (-4xT)
l. 31 - Palmovka - Vychovatelna - Březiněveská (1xT) (+4xT)
-
Martin.KT8D5
Příspěvek
od Martin.KT8D5 » 11.4.2005 11:09
Jonáš píše:Proč linka 8 nemá výstupní zástavku Harfa?
Páč to zase nějaký pako nepochopilo...
-
Jonáš
Příspěvek
od Jonáš » 11.4.2005 11:08
Proč linka 8 nemá výstupní zástavku Harfa?
-
Martin.KT8D5
Příspěvek
od Martin.KT8D5 » 11.4.2005 10:28
Nebo varianta 2: Avška zasahuje do ní více linek.
l. 1-Petřiny(vnitřní kolej BP)-...-Dělnická-Nádraží Holešovice-Výstaviště(vnitřní kolej)
l. 3-Levského-...-Bílá Labuť-Florenc-Invalidovna-Palmovka-...-Lehovec
l. 5-obratiště Výstaviště(vnitřní kolej, BP jen Olšanské hřbitovy)
l. 9-obratiště Spojvoací(vnitřní kolej, BP jen Síldiště Řepy)
l. 12-(Sídliště Barrandov, jen ve špičkách, vnitřní kolej)-Smíchovské nádraží-...-Veletržní-Výstaviště(vnější kolej, vnitřní kolej-za výstup. zastávkou, BP)
l. 15-dočasně zrušena kapacita převedena na linku 25
l. 20-prodloužena celodenně, celotýdně na Sídliště Barrandov(vnější kolej)
l. 24-Radošovická-...-Bílá Labuť-Vltavská-Dělnická-Nádraží Holešovice-Trojská-Ládví
l. 25-Bílá Hora(BP)-...-Vltravská-Florenc-Invalidovna-Palmovka-Bulovka-Kobylisy (2xT)
l. 31-Spojovací(vnější kolej, BP)-Krejcárek-Palmovka-Vychovatelna-Kobylisy(vnější kolej)
-polonoce by byly z linky 20 převedeny na zkrácenou linku 12, pokud Ropid nepovolí tak linka 20 eventuelně 6
-linka 25 hradí linku 24 v úseku Florenc-Kobylisy a tato trasa je zároveň jejím odklonem, dále je ve dvojcích hradících linku 15
-linka 24 je odkloněna kvůli zachování přímého spojení Holešovic s centrem Prahy
-linka 20 je prodloužena jako náhrada za linku 12, která má s linkou 14 a 20 podobnou trasu. Aby bylo vytvořeno i více variant spojení.