Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Bohužel je to tak. V těchto místech dnes definitivně dělníci odstraní poslední zbytky kolejí.Marek Bělor píše:Přesně v tomto místě se tramvajové koleje ruší.
Jen připomínám, že se jedná o ulici Antala Staška mezi ulicí Poláčkova a Na krčské stráni.
Takové záběry jsem pořizoval s velikou lítostí, avšak konečně začíná etapa kultivizace této třídy. Škoda jen, že součastí není obnova tramvajového provozu.
Fota mám na webu..
Re: TT Zelený Pruh
dekuji za info, jiz se to zde probiralo. paklize se to podari a pocasi se umoudri, dnes se tam vypravim..Křemenáč píše:Zdravím, možná je už pozdě - ale ve středu večer jsem v ulici Zelený Pruh před nově budovanou kancelářskou budovou Budějovická alej viděl odkryté tramvajové koleje, které tam byly zality v asfaltu pěknou řádku let....
TT Zelený Pruh
Zdravím, možná je už pozdě - ale ve středu večer jsem v ulici Zelený Pruh před nově budovanou kancelářskou budovou Budějovická alej viděl odkryté tramvajové koleje, které tam byly zality v asfaltu pěknou řádku let...
A vypadaly jako nové. Bohužel jsem u sebe něměl foťák, ale kdyby měl někdo cestu kolem, tak to stojí za snímek
Jen vyjet tramvaje...
A vypadaly jako nové. Bohužel jsem u sebe něměl foťák, ale kdyby měl někdo cestu kolem, tak to stojí za snímek
Jen vyjet tramvaje...
-
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas
Souhlasím s Martinem KT8D5kou, doufám, že nebude trvat dlouho a torzo zmizí úplně celé. Taky by mohli rekonstruovat ulici Antala Staška, to co tam je teď už není ani 4. třída. Když tam jedu busem tak je to jako na trakaři.
Upozornění !!! Před poliklinikou Budějovická u nově vznikajícího komerčního centra se rekonstruuje bývalý tramvajový pás. Budou se tam dávat stromy. Kdo si chce naposledy na dlouhá léta tuto trať vyfotit či prohlédnout, má poslední možnost. Dělníci už začali rozbíjet asfalt.
P.S.:Je bezvadně vidět jeden betonový pražec.
P.S.:Je bezvadně vidět jeden betonový pražec.