Výluky a jiná omezení

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
Pajda
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda » 08.4.2005 22:16

Tahle plocha není v územním plánu určitě vedena jako zeleň, takže tam asi nebude.

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 08.4.2005 17:10

6529 píše:Tak se ruší poslední pozůstatky coby vzpomínka na tuto trať.Co tam má vůbec být?Doufám,že ne jenom parkoviště,ale i pořádný kousek zeleně,když kultivizace...
No popravdě snad pás se zelení, ale nejsem si jist jestli tohle lidi vytrhne, když tam mohli parkovat... :roll:

6529
Uživatel

Příspěvek od 6529 » 08.4.2005 16:23

Tak se ruší poslední pozůstatky coby vzpomínka na tuto trať.Co tam má vůbec být?Doufám,že ne jenom parkoviště,ale i pořádný kousek zeleně,když kultivizace...

MOp

Příspěvek od MOp » 08.4.2005 16:09

Marek Bělor píše:Přesně v tomto místě se tramvajové koleje ruší.
Bohužel je to tak. V těchto místech dnes definitivně dělníci odstraní poslední zbytky kolejí.

Jen připomínám, že se jedná o ulici Antala Staška mezi ulicí Poláčkova a Na krčské stráni.

Takové záběry jsem pořizoval s velikou lítostí, avšak konečně začíná etapa kultivizace této třídy. Škoda jen, že součastí není obnova tramvajového provozu.

Fota mám na webu..

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník » 08.4.2005 9:49

Mop: Měl ses tam vypravit hned, jak jsem to psal. Včera k večeru byla většina kolejí zlikwidována. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Marek B.

MOp

Re: TT Zelený Pruh

Příspěvek od MOp » 08.4.2005 8:28

Křemenáč píše:Zdravím, možná je už pozdě - ale ve středu večer jsem v ulici Zelený Pruh před nově budovanou kancelářskou budovou Budějovická alej viděl odkryté tramvajové koleje, které tam byly zality v asfaltu pěknou řádku let....
dekuji za info, jiz se to zde probiralo. paklize se to podari a pocasi se umoudri, dnes se tam vypravim..

Křemenáč

TT Zelený Pruh

Příspěvek od Křemenáč » 08.4.2005 1:14

Zdravím, možná je už pozdě - ale ve středu večer jsem v ulici Zelený Pruh před nově budovanou kancelářskou budovou Budějovická alej viděl odkryté tramvajové koleje, které tam byly zality v asfaltu pěknou řádku let...

A vypadaly jako nové. Bohužel jsem u sebe něměl foťák, ale kdyby měl někdo cestu kolem, tak to stojí za snímek

Jen vyjet tramvaje...

Honzík
problémový jedinec
Kontaktovat uživatele:

Souhlas

Příspěvek od Honzík » 05.4.2005 21:48

Souhlasím s Martinem KT8D5kou, doufám, že nebude trvat dlouho a torzo zmizí úplně celé. Taky by mohli rekonstruovat ulici Antala Staška, to co tam je teď už není ani 4. třída. Když tam jedu busem tak je to jako na trakaři.

Jonáš

Záznam

Příspěvek od Jonáš » 05.4.2005 19:21

Martin.KT8D5 píše:To jo, ale když neni TT, tak je zbytečný a ošklivý tam nechávat torza...
Souhlasím s Vámi, pane dohazovači, ale když už někdo něco ruší, nechť to aspoň zaznamená pro další pokolení!

Martin.KT8D5

Příspěvek od Martin.KT8D5 » 05.4.2005 17:57

9001 píše:
Martin.KT8D5 píše:No bylo už na čase...
TT s trávou by byla lepší. :wink:
To jo, ale když neni TT, tak je zbytečný a ošklivý tam nechávat torza...

9001
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 9001 » 05.4.2005 17:07

Martin.KT8D5 píše:No bylo už na čase...
TT s trávou by byla lepší. :wink:

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 05.4.2005 9:06

Upozornění !!! Před poliklinikou Budějovická u nově vznikajícího komerčního centra se rekonstruuje bývalý tramvajový pás. Budou se tam dávat stromy. Kdo si chce naposledy na dlouhá léta tuto trať vyfotit či prohlédnout, má poslední možnost. Dělníci už začali rozbíjet asfalt.

P.S.:Je bezvadně vidět jeden betonový pražec.

Odpovědět