No, měl jsem pocit, že se bude jednat o výměnu již prehistorického trol. vedení. Neručím za to, pokud se občas zalepí nějaká díra v BKV.9001 píše:BKV tam nejsou ve špatném stavuMOp píše: zkus hadat, muzes jenom jednou..
Výluky a jiná omezení
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
Re: Zvonařka
o tom, že by si tram na zvonařce nemůže být řeč, protože když se jezdí dle jř, tak tam zůstává čas na manipulaci a člověk se nehoní. vím o čem píšu, byl jsem tam a s nikým jsem si nepřekážel, protože když jsem přijel, v klidu jsem nechal vystoupit lidi, došel dozadu a připravil se k manipulaci. po odjezdu tram přede mnou jsem pomalu a klidně couvnul, v pohodě došel dopředu a v klidu odjel. mezitím přijela jiná tram a taktéž byl řidič v pohodě. jaké překážení???6432 píše:Včera se to na Zvonařce hemžilo fotografy, a v jedné tram dokonce opravdu tramvaják couval s někým dalším v oranžové bundě..... nevím kdo. Dobré bylo, když jedné tramvajačce nešly otevřít dveře u T6ky a šla jí pomoct jiná (obě motol). Ale řekl bych, že na Zvonařku jsou 2 tramvaje ukončené příliš. Vzájemně si bohužel překážejí. A také byl dobrý jeden "chytrý" gumokolař, který pokynoval tramvaji, že může couvat, aby mohl projet do Záhřebské, ale nenapadlo ho, že nemůže couvat, protože v ulici U Zvonařky stále stojí předchozí tram. Došlo mu to asi po 2 minutách....Jonáš píše:Našel by se nějaký odvážný tramvaják, který by mě provezl trojúhelníkem Zvonařka, i když je neustále pod dohledem dispečerů? Pokud ano, prosím, sz! Předpoklad je linka 4 či 30
- Radek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak současný termín výluky je 19.9.-8.10. LV souhlasí.Martin píše:Mapl: výluka Náměstí bří Synků-Spořilov (21.5.-11.6.), oprava TT,TV
-11, 56 ukončeny na NBS (výst. Otakarova), v úseku Otakarova-Lešanská NAD X-11
(pokud skončí dříve výluka na Míráku, je možné, že se celý termín posune)
Informace je již staršího data, tak doufám, že nedošlo ke změnám
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Re: Zvonařka
Včera se to na Zvonařce hemžilo fotografy, a v jedné tram dokonce opravdu tramvaják couval s někým dalším v oranžové bundě..... nevím kdo. Dobré bylo, když jedné tramvajačce nešly otevřít dveře u T6ky a šla jí pomoct jiná (obě motol). Ale řekl bych, že na Zvonařku jsou 2 tramvaje ukončené příliš. Vzájemně si bohužel překážejí. A také byl dobrý jeden "chytrý" gumokolař, který pokynoval tramvaji, že může couvat, aby mohl projet do Záhřebské, ale nenapadlo ho, že nemůže couvat, protože v ulici U Zvonařky stále stojí předchozí tram. Došlo mu to asi po 2 minutách....Jonáš píše:Našel by se nějaký odvážný tramvaják, který by mě provezl trojúhelníkem Zvonařka, i když je neustále pod dohledem dispečerů? Pokud ano, prosím, sz! Předpoklad je linka 4 či 30
Od 3.6. (22.00) do 6.6. (4.00) a stejně i o víkend později (10.-13.6) se koná odložená výluka Blanická-Flora (kvůli obloukům Korunní x Jičínská a místním opravám TT)
Desítka pojede odklonem přes Koh-i-noor a Strašnickou, linka 16 z Flory Vinohradskou a Bělehradskou na Otakarovu (v provozu i v neděli ráno), noční 51 z Karlova nám. na Otakarovu (objezd přes Zámeckou) a dále Bělehradskou a Vinohradskou na Floru. Bez NAD...
Zbylé krátkodobé výluky v květnu (Krejcárek, Želivského-Vozovna Strašnice) na http://www.dpp.cz
Desítka pojede odklonem přes Koh-i-noor a Strašnickou, linka 16 z Flory Vinohradskou a Bělehradskou na Otakarovu (v provozu i v neděli ráno), noční 51 z Karlova nám. na Otakarovu (objezd přes Zámeckou) a dále Bělehradskou a Vinohradskou na Floru. Bez NAD...
Zbylé krátkodobé výluky v květnu (Krejcárek, Želivského-Vozovna Strašnice) na http://www.dpp.cz
-
- Moderátor
no to je velmi snadné, od Nuselských schodů pojede 11 vlevo na Otakarovu kde vysadí cestující, vpravo na Zámeckou, vpravo do nástupní NBS, vpravo na křižovatku, rovně na Nuselské schodyMapl píše:Martin píše:Mapl: výluka Náměstí bří Synků-Spořilov (21.5.-11.6.), oprava TT,TV
Děkuju, já to tam totiž znám,zajímá mne to a jak se tam budou otáčet??
- Mapl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Martin píše:Mapl: výluka Náměstí bří Synků-Spořilov (21.5.-11.6.), oprava TT,TV
Děkuju, já to tam totiž znám,zajímá mne to a jak se tam budou otáčet??