Říkáte, že řidič tramvaje "musí" být slušný, kor když je to jeho práce a je za to placen.
Neříkám, že jsem neslušná, ale prostě nejen já, ale i ostatní kolegové brzy omrzí na někoho čekat, když "veřejnost" neumí poděkovat a být slušná k nám.
Za svou lidskou blbost atakovat tramvajáky, to by veřejnosti šlo náramně, místo toho, aby se nad sebou trochu ta "veřejnost" zamyslela.
Jak říkám, běžte si dřepnout do kabiny tramvaje a budete mluvit trochu jinak. Ony vás ty řeči o slušnosti a čekání na opozdilce brzy přejdou. V kabině trochu změníte názor na svět a změníte žebříček lidských hodnot, jako to udělal každý, kdo tramvaj řídí či řídil.
Ono je dobré si radši stěžovat na tramvajáka, nežli si řádně zjistit spoje či chodit na zastávku včas. Tohle přehazování horkého bramboru je fakt ubohé. Mám dojem, že se tato diskuze staví do pozice, kdy veřejnost je silně bezchybná, a řidič tramvaje je ten největší šmejd pod sluncem.
Ono je lepší svést svou lidskou blbost na někoho jiného, že? Jenže na to vám my tramvajáci už nenaletíme, což veřejnost evidentně silně štve.
Nevím, jak by to řešili metráci, kdyby čekali na dobíhající v každé stanici, tak by třebas na lince C, kde je krátký interval vznikl jakýsi kolabs. U toho bych chtěla být.

To by byla krásná podívaná.
A nebo, že bych třebas na Štrossu zastavila v zastávce, vylezla ven, zapálila si cigárko a v klídku tak čekala na všechny opozdilce, co dobíhají ze všech koutů této křižovatky? Jé, to by bylo také legrační.
Bohužel Štross jinak vyřešit, co se týče zastávek nešel, jedině, že by se zastávky zrušily a byly tak v jednom směru. Jenže to by si tamní veřejnost neměla na co stěžovat a hlavně na "koho" stěžovat. A to nemůže DP naší neomylné veřejnosti přece udělat

, nemyslíte?