Já mluvil víc obecně, ne o Národní třídě, nebo Karlovu náměstí, ale třeba o...Yvona píše:Neotáčím, pouze mluvím z pozice řidiče tramvaje. Udělej si papíry na tramvaj, jezdi pár dní v Pze a pak budeš mluvit podobně jako já.

Moderátor: TRAM-FÓRUM
Já mluvil víc obecně, ne o Národní třídě, nebo Karlovu náměstí, ale třeba o...Yvona píše:Neotáčím, pouze mluvím z pozice řidiče tramvaje. Udělej si papíry na tramvaj, jezdi pár dní v Pze a pak budeš mluvit podobně jako já.
A proč běžíš, jako vocas?Martin-KT8D5.RN2P píše:No dobře, ale když už běžim jako vocas, tak je přeci jen slušnost počkat. Třeba večer, když je interval nerozumně nastaven na 20 minut, při teplotě - 15, skutečně ujede, jen hovado. Já mám třeba kladnou zkušenost, v nedli ráno na nás s kámošem počkal řidič na Slánské s 10 (čelní vůz 8681 tušim, MOp ho má ve fotožurnálu, tkaovej ten šedej děda)
No dobře, ale když už běžim jako vocas, tak je přeci jen slušnost počkat. Třeba večer, když je interval nerozumně nastaven na 20 minut, při teplotě - 15, skutečně ujede, jen hovado. Já mám třeba kladnou zkušenost, v nedli ráno na nás s kámošem počkal řidič na Slánské s 10 (čelní vůz 8681 tušim, MOp ho má ve fotožurnálu, tkaovej ten šedej dědaYvona píše:Máš pravdu důvod ke spěchu je "rakvička a hrobeček"
Zde Ti unikla také jedna podstatná věc, a to "zdraví psychické"(stres, napětí adt)
Martin-KT8D5.RN2P píše:-jaktože neni?? Kolikrát si u tohohle podniku člověk nemůže bejt jistej nicčim, zvlášť po co nějací filutové zrušili ixka.
Máš pravdu důvod ke spěchu je "hrob"
Heslo dne:
Utíkej co to jde, děláš to pro zdraví.
-jaktože neni?? Kolikrát si u tohohle podniku člověk nemůže bejt jistej nicčim, zvlášť po co nějací filutové zrušili ixka.Yvona píše:.
...
A mimochodem, když mi ujede jedna tramvaj, tak vím, že to není ta poslední tramvaj a že mi pojede další. Není důvod kam pospíchat, poté to také na těch silnicích vypadá.![]()
:smt024 píše:Ano ano funguje, tady to tak musí být, nebo byste nám z toho dělali holubník a já nedopustím, aby se zde cokoliv sdělovalo proti tramvajím. Neb já tady tomu velím!
Situace v životě nehodnotím podle toho, jestli se dobře vyspím, to si opravdu nemohu dovolit.Já jsem taky velmi často nerudnej, špatně vyspalej a podobně a tak ocením, když je někdo hodnej milej a příjemnej. A když se dobře vyspim, snažim se bejt taky takovej.
:smt024 píše:zamestnanci snad patri do vozoven ne?
.kocour píše:Yvono, ten červený panáček tam naskočil právě v okamžiku, kdy se blížila ta 15. Tudíž jsem nechal projet 14 a auto směr Výstava a začal běžet, když naskočil opět zelený. Běhám rychle, k tramvaji je to pět vteřin, když jsem doběhl, zavřel mi před nosem. Zelený panáček pak svítil ještě dlouho, předlouho.
Aspoň až uslyšíme ,,Dnes ráno přejela na Strossmayerově náměstí tramvaj chodce, který nedbal zásad správného přecházení vozovky", víme, o koho jde KMeKM píše:Pobíhám po Strossu zejména ráno způsobem, za který by mi sebrali průkaz chodce na doživotí a jednou mě nějaký policajt chytne, ale holt si nemůžu pomoct.