Chování zaměstnanců DP

Vše co souvisí s provozem tramvají. Chcete se stát řidičem tramvaje? Podívejte se sem. Debata ohledně linkového vedení a výluk.

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
kocour

Příspěvek od kocour » 24.1.2006 15:53

KM píše:No spíš něco neutrálního: Personální postřehy z provozu. Protože já mám i kladné zkušenosti a zas je škoda nepochválit, že jo.
To bych neriskoval. Za špatné chování je pochválí, protože, jak ty říkáš, je v souladu s předpisy. Ale za dobré chování by je mohli potrestat. Chceš si to vzít na svědomí?

KM

Příspěvek od KM » 24.1.2006 15:09

kocour píše:Měl bych takový malý námět na reportáž:Co takhle zřídit tady rubriku "Nevhodné chování zaměstnanců DP" - bohužel se s ním v poslední době setkávám čím dál častěji. Ať každý ví, kdo je jaké prase ...
No spíš něco neutrálního: Personální postřehy z provozu. Protože já mám i kladné zkušenosti a zas je škoda nepochválit, že jo.

Proxy
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Proxy » 24.1.2006 13:07

kocour píše:Co takhle zřídit tady rubriku "Nevhodné chování zaměstnanců DP" - bohužel se s ním v poslední době setkávám čím dál častěji. Ať každý ví, kdo je jaké prase ...
:wink: No jen aby se ta rubrika brzy neproměnila v téma: Nevhodné chování zaměstnanců DP na DF :smt003

kocour

Chování zaměstnanců DP

Příspěvek od kocour » 24.1.2006 12:59

Měl bych takový malý námět na reportáž:

Co takhle zřídit tady rubriku "Nevhodné chování zaměstnanců DP" - bohužel se s ním v poslední době setkávám čím dál častěji. Ať každý ví, kdo je jaké prase ...

Odpovědět