Jó, kdyby to platilo, tak jsme si dnes mohli vozit zadky v ertéšeskách.MF píše:A plány jste z nevědomosti plnily na 130 procent...
TT Václavské náměstí - studie
Moderátor: TRAM-FÓRUM
-
Quetzalcoatl
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Re: TT Václavské náměstí - studie
A plány jste z nevědomosti plnily na 130 procent... To by dnes znamenalo, že by už jezdila wana 8256 ne?demon píše:Takže voni pěkně potichoučku udělali revoluci a mě ještě skoro celý dvě pětiletky udržovali v nevědomosti ?MF píše:Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadu![]()
![]()
No to je hnus velebnosti...
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže voni pěkně potichoučku udělali revoluci a mě ještě skoro celý dvě pětiletky udržovali v nevědomosti ?MF píše:Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadu![]()
No to je hnus velebnosti...
Bůhví jak to s tou revolucí bylo. Ta velká říjnová také byla vlastně v listopadudemon píše:Zrušení TT na Václaváku kdyže ?Richard Sadílek píše:..."Zrušení TT na Václaváku po revoluci bylo chybou"....![]()
Co to bylo v roce 1980 za revoluci, že o tom nic nevim ?
Něco jsem zaspal ?
- demon
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Zrušení TT na Václaváku kdyže ?Richard Sadílek píše:..."Zrušení TT na Václaváku po revoluci bylo chybou"....
Co to bylo v roce 1980 za revoluci, že o tom nic nevim ?
Něco jsem zaspal ?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Když vezmu v úvahu nájmy na VN a Příkopech... to by mne zajímala, na kolik by pak taková klobása vyšlaVarecka píše:To sem slyšel, já bych je zrušil, nebo at si to daj do kamenejch obchodů, ono se i tak dost širokym chodníkem prodírat mezi stánkama. ....Richard Sadílek píše:veřejnost však ony svatováclavské klobásy miluje.
To sem slyšel, já bych je zrušil, nebo at si to daj do kamenejch obchodů, ono se i tak dost širokym chodníkem prodírat mezi stánkama. ....Richard Sadílek píše:veřejnost však ony svatováclavské klobásy miluje.
-
Richard Sadílek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Včera se v publicistickém magazínu 168 hodin v České televizi (na jedničce) objevila reportáž o rekonstrukci Václavského náměstí. Byly zde názory, které už každý tramvaják slyšel ("Zrušení TT na Václaváku po revoluci bylo chybou"), také se zde však vyskytly názory na zrušení stánků - magistrát stánky samozřejmě nechce, veřejnost však ony svatováclavské klobásy miluje. Hmm...
.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
V pohoděRichard Sadílek píše:Chápu, Proxy, promiň. (Ale mám pocit, že jsem napsal: Článek si protiřečí (alespoň tak jak ho interpretuješ ty), nebo ne?
-
Richard Sadílek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Chápu, Proxy, promiň. (Ale mám pocit, že jsem napsal: Článek si protiřečí (alespoň tak jak ho interpretuješ ty), nebo ne?
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Richarde, promiň, ale dezinformace tu vytváříš spíš ty. Ten článek pojednává o názorech třech různých stran (Prahy 1, architekta, Magistrátu). Protože tyto názory stojí proti sobě, tak si článek "protiřečí"Richard Sadílek píše:Jakoby to samotné nestačilo k vytvoření dezinformace, V textu (alespoň tak jak ty jsi ho podal, MF), si vzájemně protiřečí informace že se do toho pět let nepodívají, a to že už vědí jak to (blbě) pojede. Toť mé stanovisko.
náhled článku v příloze
-
Richard Sadílek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Mé stanovisko k tomu je takové: Bulvár (byť "serióznější" 24hodin), pochytí 1% pravdy a zbylých 99% si vymění za své dřisty. Jakoby to samotné nestačilo k vytvoření dezinformace, V textu (alespoň tak jak ty jsi ho podal, MF), si vzájemně protiřečí informace že se do toho pět let nepodívají, a to že už vědí jak to (blbě) pojede. Toť mé stanovisko.MF píše:Včera jsem četl v plátku 24hodin o nějakých problémech ohledně stavby tratě na Václaváku. Prý se na to zatím minimálně pět let nešáhne. Ještě se tam psalo v tom smyslu, že by ze středu zatím jezdila tramvaj jen do Opletalky a okolo hlavákuAž se vyřeší magistrála, tak by se to napojilo na Vinohradskou. Už jsem se ale nedočetl, jestli by pak trať v Opletalce zůstala...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych spíš řekl, že ten článek upozorňuje na to, že MČ Praha 1 má představy, co by s Václavákem udělala, ale klíčové slovo bude mít Magistrát, který zatím mlčí. Ta trať v Opletalce jaké jednom představa jednoho z radních Prahy 1.MF píše:Včera jsem četl v plátku 24hodin o nějakých problémech ohledně stavby tratě na Václaváku. Prý se na to zatím minimálně pět let nešáhne. Ještě se tam psalo v tom smyslu, že by ze středu zatím jezdila tramvaj jen do Opletalky a okolo hlavákuAž se vyřeší magistrála, tak by se to napojilo na Vinohradskou. Už jsem se ale nedočetl, jestli by pak trať v Opletalce zůstala...
Je to podobná situace jako s tou tramvajovou smyčkou u Depa Hostivař. MČ Praha 10 by zde chtěla smyčku a přejmenovat stanici metra - jenže rozhodovat opět bude Magistrát a nikoliv Praha 10
Včera jsem četl v plátku 24hodin o nějakých problémech ohledně stavby tratě na Václaváku. Prý se na to zatím minimálně pět let nešáhne. Ještě se tam psalo v tom smyslu, že by ze středu zatím jezdila tramvaj jen do Opletalky a okolo hlaváku
Až se vyřeší magistrála, tak by se to napojilo na Vinohradskou. Už jsem se ale nedočetl, jestli by pak trať v Opletalce zůstala...
Zavádět pěší zónu je vždy pro IAD nepopulární krok. Co se týká rychlosti, tak zrovna v té Lazarské, kde je to samá výhybka a hned zastávka by to určitě nebylo tak tragické. Pěší zónu bych si představoval od soudu přes Lazara až k zast. Národní třída (ke křižovatce před zastávkami, která by pro auta zůstala) a od křiž. Lazarská až na křižovatku s Vladislavovou tuším - tedy končila by se sloupkem Lazarská směr Vodičkova. No a ohledně trati na Příkopech, tak o té se bohužel neuvažuje, takže nemá cenu ji zde probírat.