A dalo by se to zveřejnit? Celkem by mne to zajímalo, už proto, že se mi vedení TT do takovýho zapadákova zdá mírně řečeno megalomanský. Kolik to má obyvatel?Pajda píše:Téma bylo založeno ještě před tím, než jsem měl dnes odpoledne 4 varianty možného pokračování TT. Řeší se otázka, zda budou 2 nebo3 zastávky a zda budevedena středem nebo po okraji budoucí komunikace.
Netušil jsem, že je studie již tak daleko. stávající smyčka by byla nejspíš zrušena.
Ve studii jsou už intervaly a čísla linek, které by tam měly jezdit.
Nové tramvajové tratě
Moderátor: TRAM-FÓRUM
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Téma bylo založeno ještě před tím, než jsem měl dnes odpoledne 4 varianty možného pokračování TT. Řeší se otázka, zda budou 2 nebo3 zastávky a zda budevedena středem nebo po okraji budoucí komunikace.
Netušil jsem, že je studie již tak daleko. stávající smyčka by byla nejspíš zrušena.
Ovšem oblast Barrandov, Slivenec, Lochkov je rozvojová oblast. Tudíž tam toho v budoucnu eště hodně vyroste...fricoolinek2 píše:Marek B. píše:...a také obsloužit část Slivence. Možná by stálo zato natáhnout TT až někam k Lochkovu.
Lochkov je ves, tam teda bych TT nezaváděl....
a proto třeba: http://www.metroweb.cz/metro/metro-rozvoj2.gif
pro toto fórum berme trasu F jako tramvajovou rychlodráhu s vysokokapacitními vozy
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme za ukázku, jak by diskuze neměla vypadat. :mrgreen:
1/ Zbytečně založené téma - minimálně bych věděl o dvou kde diskuzi začít
2/ Většině příspěvků chybí argumentace
3/ Kde najdu argumentaci, zase nenajdu správné informace.
4/ citace předchodchozích příspěvků jsou delší než samotný příspěvek
1/ Zbytečně založené téma - minimálně bych věděl o dvou kde diskuzi začít
2/ Většině příspěvků chybí argumentace
3/ Kde najdu argumentaci, zase nenajdu správné informace.
4/ citace předchodchozích příspěvků jsou delší než samotný příspěvek
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba taky Malešice a nebo propojení Bílá hora - Sídliště Řepy.Gagarin píše:Souhlasím. Pokud by se měla Holyně rozšiřovat geometrickou řadou tak možná, ale vždyď dneska tam bydlí nula nula nic. A i ti mají třeba vlak. Nejpreferovanější by měly být TT na VN, Příkopech a 28.října.MOp píše:Existuje daleko vice potrebnejsich tramvajovych trati nez je tato..
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
v oficiálních plánech bylo a snad stále je výhledové prodloužení tratě do Holyně, proto konečná Sídliště Barrandov je postavena dočasně na navážce.Marek B. píše:...a také obsloužit část Slivence. Možná by stálo zato natáhnout TT až někam k Lochkovu.Proxy píše:...myslím, že by bylo vhodné nabídnout pomocnou ruku ve formě prodloužení TT blížeji tomuto území...
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já bych pro prodloužení někam do prostoru v okolí Novořeporyjské za Holyň a Slivenec, kde UP po roce 2010 předpokládá rozvojové území. Tady by záleželo na jednání s konkrétním investorem. Pokud by se našel investor, který by se rozhodl zainvestovat na území jako celku, myslím, že by bylo vhodné nabídnout pomocnou ruku ve formě prodloužení TT blížeji tomuto území.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Prodloužení TT z Barrandova
Zajímalo by mě, jakou máte představu o vedení TT směr Holyně, kde by měla být nová konečná.