Nové tramvajové tratě

Právě zde je prostor pro Vaše přání a fantazie. Spekulace na téma nových tratí, dodávek vozů, nových linek a spousta dalších věcí vítána právě zde...

Moderátor: TRAM-FÓRUM

Odpovědět
adam_r
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adam_r » 30.5.2005 18:36

Phabbey píše:Ta spojka směrem na Trojskou nesmysl není, i v projektu TT do Bohnic, který byl zakreslen v infocentru IV.C1 to bylo nakreslené takhle (ovšem bez tratě Kobyliské náměstí - Střelničná). Ale je-li čerstvě zastavěná, tak je to o něco horší :?
V cene pripadne trate je vykup jednoho domu (byt noveho) zanedbatelna polozka.

Phabbey
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 30.5.2005 18:24

Ta spojka směrem na Trojskou nesmysl není, i v projektu TT do Bohnic, který byl zakreslen v infocentru IV.C1 to bylo nakreslené takhle (ovšem bez tratě Kobyliské náměstí - Střelničná). Ale je-li čerstvě zastavěná, tak je to o něco horší :?

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 30.5.2005 14:58

MOp píše:1/ projizdeni smyckou je pitomost, jelikoz je jednokolejna, tudiz jednosmerna. opacny smer bys tahal kudy? po silnici na tahaci?
Smyčka by byla dvojkolejná.
MOp píše: 2/ spojka z kobylisskeho namesti pro tve linky 5,10,14 smerem do trojske je nepouzitelna, jelikoz je cerstve zastavena.
No tak se 1 barák zbourá. Ani není moc velký.
MOp píše: 3/ mas tam strasne moc linek a skoro vsechny jedou do centra. to je nemyslitelne..
Mám tam tolik linek, kolik je podle stávající frekvence autobusů potřeba. To, že vedou do centra podle mě nevadí. 14 a 17 vedou ve stávající trase-já vím, že nejsou moc využívány, ale je to takové přemostění 2 využívaných úseků. V trase na Palmovku zachovávám 3 linky-tam není problém s nedostatkem cestujících. No a 5 plní funkci obsluhy oblasti ulice V Holešovičkách. Tam se zruší 102 a asi i ostatní 2 linky. Ul. V holešovičkách se tím zlidští a s mostem Barikádníků není problém. Pro tramvaje je vyhrazen 6 m široký střední pás.

slimman
Uživatel

Příspěvek od slimman » 28.5.2005 18:57

Phabbey píše:
pawel píše:že to vypadalo pěkně? zdá se mi to jako vrchol odosobnění, ale tak to zůstalo vpodst.dodnes.
Ve srovnání s dneškem vypadala pěkně...
Vše nové vypadá líp...skoro. :lol:

Phabbey
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 28.5.2005 18:40

pawel píše:že to vypadalo pěkně? zdá se mi to jako vrchol odosobnění, ale tak to zůstalo vpodst.dodnes.
Ve srovnání s dneškem vypadala pěkně...

pawel
Uživatel

Příspěvek od pawel » 27.5.2005 0:26

fotomontage nic moc 8-)
že to vypadalo pěkně? zdá se mi to jako vrchol odosobnění, ale tak to zůstalo vpodst.dodnes.

Tom
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tom » 26.5.2005 21:49

tyhle letáky někde mám doma... určitě jich mám víc tak třeba někdy můžu přinýst... já sem tyhle věci sbíral... tak toho mám dva pytle ve sklepě... i papíry s výlukama někdy okolo roku 1996

Phabbey
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 26.5.2005 21:46

Koukám, jak to v Modřanech vypadalo celkem pěkně, když byla trať nová :roll: :evil:

MOp

Příspěvek od MOp » 26.5.2005 21:43

nikam se to nehodi, tak to prdnu semka..

jak jiz bylo ve vzkazniku a v navstevni knize zmineno, slavi trat do modran male vyroci. nekdo tam zminil letak, ktery informoval o zmene linkoveho vedeni. ten jiz nemam, ale dochovala se mi fotografie, ktera na nem byla na titulni strane.

dovolte tedy, abych se s vami o ni podelil.

jedna se o vuz 6750, ktery vyjede za par dni z ustrednich dilen jako 8452.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Phabbey
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Phabbey » 26.5.2005 20:43

Projíždění smyčkou není potřeba, vždyť je tam trať Uzavřenou, takže vlastně celá trať Střelničná - Kobyliské náměstí je zbytečná (ale pro směr Bohnice - Ďáblice, pravda, docela užitečná).

Jonáši, po trase 181 je TT sice zajímavá představa, ale trať Čimickou má pro Bohnice přece jenom větší smysl (alespoň podle mého názoru). To by bylo jako jezdit z Muzea na Můstek přes Florenc...

kresta
Uživatel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kresta » 26.5.2005 18:33

S tím velkým počtem konzumních chrámů taské nesouhlasím, ale co člověk (jako třeba já) nadělá. NIC. Ale mám takový dojem, že se tam postavilo plno baráků s bytama, což není na škodu. Před prodloužením m-B na ČM, si pamatuju, že tam byla pouhá pláň.
:smt025

MOp

Příspěvek od MOp » 26.5.2005 14:13

1/ projizdeni smyckou je pitomost, jelikoz je jednokolejna, tudiz jednosmerna. opacny smer bys tahal kudy? po silnici na tahaci?

2/ spojka z kobylisskeho namesti pro tve linky 5,10,14 smerem do trojske je nepouzitelna, jelikoz je cerstve zastavena.

3/ mas tam strasne moc linek a skoro vsechny jedou do centra. to je nemyslitelne..

Jonáš

Dárek k narozkám

Příspěvek od Jonáš » 26.5.2005 12:17

Marek B. píše:Dodatečně Jonášovi k x-tým(dovolil jsem si zaspekulovat) narozeninám **33 sem dávám oblast Bohnic a Suchdola. Všechny linky zde zobrazené jsou ve dvojicích. Myslím si, že je to velice vyvážený návrh a doufám, že tu o tomto návrhu bude tentokrát věcná diskuse. K jedné konkrétní věci. Linka 24 využívá k zahnutí od Ke Stírce směrem na Kobyliské náměstí zdvoukolejněnou smyčku Březiněveská. Je to kvůli tomu, aby byla zajištěna co největší variabilita spojů v oblasti.(Škoda že tu není Sobý Jsemprotittvbohnicíchkvůlilípámjejichžpokácenínenípotřebakrealizacitt Hnusec :D )
Marku ten nápad se mi líbí, jsem pro TT do Bohnic, jen bych jí vedl opravdu od vozovny Kobylisy po lince 181 a u zadní vrátnice PLB bych větvil do Čimic a do Bohnic, v sídlišti se mi tvé větvení líbí. Mám dojem, že ulice Čimická a pak nejasnosti větvení kolem stanice Kobylisy nejsou pro TT vhodné. Projíždění Březiněveskou? To se mi moc nelíbí.
Jinak děkuji za dárek k narozkám. Ale x-té opravdu nebyly, neboť X je interně označováno číslem 63 a k tomu mám daleko :lol:

Marek B.
Uživatel

Příspěvek od Marek B. » 26.5.2005 11:17

Dodatečně Jonášovi k x-tým(dovolil jsem si zaspekulovat) narozeninám **33 sem dávám oblast Bohnic a Suchdola. Všechny linky zde zobrazené jsou ve dvojicích. Myslím si, že je to velice vyvážený návrh a doufám, že tu o tomto návrhu bude tentokrát věcná diskuse. K jedné konkrétní věci. Linka 24 využívá k zahnutí od Ke Stírce směrem na Kobyliské náměstí zdvoukolejněnou smyčku Březiněveská. Je to kvůli tomu, aby byla zajištěna co největší variabilita spojů v oblasti.(Škoda že tu není Sobý Jsemprotittvbohnicíchkvůlilípámjejichžpokácenínenípotřebakrealizacitt Hnusec :D )
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Gagarin
Uživatel
Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gagarin » 26.5.2005 10:37

kresta píše:
Marek B. píše:A vznikne ti takováto šílenost:
No dobře, možná jsem to nedomyslel úplně dokonce (i když jsem nabízel variantu i směrem na výchd či severovýchod, což je tak přibližně směrem na Kbely). To by nemohla být stanice trošku blíže středu Letňan :?: :?: :?: No a takhle, jak jste to namaloval, jsem to také myslel. Jestlipak víte, co je na konci? Ano, jsou to Čakovice (pokud se nemýlím) a hypermarket GLOBUS a za ním volná plocha. Ihned by se ta plocha využila jako to bylo v případě prodloužení m-B na Černý Most. Byly tam louky a pole a dnes...
Zamyslete se
:smt025
A dnes je tam mega super extra mega konzumní chrámy s mekdonáldama a parkovištěma pro milión aut... Ano, je to krása... :x

To zrovna já teda nechci.

Odpovědět