Opět komunistické plánování. Jednou se už musí začít dělat věci tak, jak se patří. A ne vše dohánět se zpožděním. Viz metro Zličín a Černý Most! To se postavilo a k tomu tam začaly vznikat komplexy. Honzíku, nesouhlasím. Výstavba už netrvá na desítky let!Gagarin píše:Gagarin čte a nevěřícně. Proč se nejdříve řeší dopravní obsluha fakticky neexistujícího místa, když v Praze jsou desítky jiných míst, která jsou na tom kapacitně dopravně špatně už teď? A TT na VN a v okolí měla stát už roky, už teď je pozdě.
Nové tramvajové tratě
Moderátor: TRAM-FÓRUM
Re: Rozvoj
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozvoj
Gagarin čte a nevěřícně. Proč se nejdříve řeší dopravní obsluha fakticky neexistujícího místa, když v Praze jsou desítky jiných míst, která jsou na tom kapacitně dopravně špatně už teď? A TT na VN a v okolí měla stát už roky, už teď je pozdě.Jonáš píše:Gagarine čti, i když je to latinkou a ne azbukou. Je to rozvojové území a proto se počítá s tramvají. Já osobně si myslím, že je dobře, když je vyřešená obsluha a až potom se tam stahují lidé. Pamatuji si dobře, jak jsme na jižák jezdili z Budějovické busy a až po 2 letech tam bylo otevřené metro. Takový špatný komunistický postup.Gagarin píše:A dalo by se to zveřejnit? Celkem by mne to zajímalo, už proto, že se mi vedení TT do takovýho zapadákova zdá mírně řečeno megalomanský. Kolik to má obyvatel?
-
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
TT
Nevím, ale zdá se mi to hodně předčasná diskuze. Já si myslím, že Sídliště Barrandov bude dlouhodobě konečná. Holyně jsou malé a než se tam bude něco stavět, bude to pěkně dlouho trvat.
Rozvoj
Gagarine čti, i když je to latinkou a ne azbukou. Je to rozvojové území a proto se počítá s tramvají. Já osobně si myslím, že je dobře, když je vyřešená obsluha a až potom se tam stahují lidé. Pamatuji si dobře, jak jsme na jižák jezdili z Budějovické busy a až po 2 letech tam bylo otevřené metro. Takový špatný komunistický postup.Gagarin píše:A dalo by se to zveřejnit? Celkem by mne to zajímalo, už proto, že se mi vedení TT do takovýho zapadákova zdá mírně řečeno megalomanský. Kolik to má obyvatel?
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
A dalo by se to zveřejnit? Celkem by mne to zajímalo, už proto, že se mi vedení TT do takovýho zapadákova zdá mírně řečeno megalomanský. Kolik to má obyvatel?Pajda píše:Téma bylo založeno ještě před tím, než jsem měl dnes odpoledne 4 varianty možného pokračování TT. Řeší se otázka, zda budou 2 nebo3 zastávky a zda budevedena středem nebo po okraji budoucí komunikace.
Netušil jsem, že je studie již tak daleko.stávající smyčka by byla nejspíš zrušena.
Ve studii jsou už intervaly a čísla linek, které by tam měly jezdit.
- Pajda
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Téma bylo založeno ještě před tím, než jsem měl dnes odpoledne 4 varianty možného pokračování TT. Řeší se otázka, zda budou 2 nebo3 zastávky a zda budevedena středem nebo po okraji budoucí komunikace.
Netušil jsem, že je studie již tak daleko.
stávající smyčka by byla nejspíš zrušena.
Netušil jsem, že je studie již tak daleko.

Ovšem oblast Barrandov, Slivenec, Lochkov je rozvojová oblast. Tudíž tam toho v budoucnu eště hodně vyroste...fricoolinek2 píše:Marek B. píše:...a také obsloužit část Slivence. Možná by stálo zato natáhnout TT až někam k Lochkovu.
Lochkov je ves, tam teda bych TT nezaváděl....
a proto třeba: http://www.metroweb.cz/metro/metro-rozvoj2.gif
pro toto fórum berme trasu F jako tramvajovou rychlodráhu s vysokokapacitními vozy

- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
Děkujeme za ukázku, jak by diskuze neměla vypadat. :mrgreen:
1/ Zbytečně založené téma - minimálně bych věděl o dvou kde diskuzi začít
2/ Většině příspěvků chybí argumentace
3/ Kde najdu argumentaci, zase nenajdu správné informace.
4/ citace předchodchozích příspěvků jsou delší než samotný příspěvek

1/ Zbytečně založené téma - minimálně bych věděl o dvou kde diskuzi začít
2/ Většině příspěvků chybí argumentace
3/ Kde najdu argumentaci, zase nenajdu správné informace.
4/ citace předchodchozích příspěvků jsou delší než samotný příspěvek

- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Třeba taky Malešice a nebo propojení Bílá hora - Sídliště Řepy.Gagarin píše:Souhlasím. Pokud by se měla Holyně rozšiřovat geometrickou řadou tak možná, ale vždyď dneska tam bydlí nula nula nic. A i ti mají třeba vlak. Nejpreferovanější by měly být TT na VN, Příkopech a 28.října.MOp píše:Existuje daleko vice potrebnejsich tramvajovych trati nez je tato..
- dušan
- Uživatel
- Bydliště: v roce 2015 u nové tramvajové trati, tedy dá-li Bůh,Bém a DP
v oficiálních plánech bylo a snad stále je výhledové prodloužení tratě do Holyně, proto konečná Sídliště Barrandov je postavena dočasně na navážce.Marek B. píše:...a také obsloužit část Slivence. Možná by stálo zato natáhnout TT až někam k Lochkovu.Proxy píše:...myslím, že by bylo vhodné nabídnout pomocnou ruku ve formě prodloužení TT blížeji tomuto území...