RT6N1 a RT6N2
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
- Kontaktovat uživatele:
No zda 8200 odjela sama o tom bych silně pochyboval... Odkopané brzdiče a ve vleku za T3SUCS není odjezd vlastní silouPepa píše:8200 by se měla vrátit ve stavu jako tam šla s tím rozdílem že by snad mohla opět jezdit i když nevim proč byla odstavená když se s ní ve Strašnicích šíbovalo, sama odjela do ÚD a sloužila k nahazování pluhu 5405
8205 čeká na 90% šrot
- fricoolinek2
- Uživatel
- Bydliště: 4 5 12 20 54 120 130 170 230 558 601 RIP: 6 13 14 126 128 192 246 247 248 501 514
- Kontaktovat uživatele:
-
Martin-KT8D5.RN2P
To je jedno půl roku (ne)jezdí, a předtim byla 3/4 roku v šumperku, 9031, 9019 o těch ani vidu ani slechu, je to zkrátka zfušovaný no...9001 píše:No ta K3 myslím nebyla o moc levnější.Martin-KT8D5.RN2P píše:K tomu ertéčku a 21, to je kravina už z jendoho hlediska, když tam jezdí sóla. Nevěřim tomu, to je zase nějakej joke.
K 9082, za 25 milionů by po půl roce měla šlapat jako hodinky, tohel podle mě klumprt. Spíš má předplacenou kolej v dílnách.
Zase je problém v tom,že to je první kachna s Progress a dalšíma vymoženostma. Takže se dá řadit do kategorie s K3
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
No ta K3 myslím nebyla o moc levnější.Martin-KT8D5.RN2P píše:K tomu ertéčku a 21, to je kravina už z jendoho hlediska, když tam jezdí sóla. Nevěřim tomu, to je zase nějakej joke.
K 9082, za 25 milionů by po půl roce měla šlapat jako hodinky, tohel podle mě klumprt. Spíš má předplacenou kolej v dílnách.
Zase je problém v tom,že to je první kachna s Progress a dalšíma vymoženostma. Takže se dá řadit do kategorie s K3
- 9001
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Já myslel to,že na reko na T3R.P si ještě dlouho počká,protože jeto původně T3SU 7007Martin-KT8D5.RN2P píše:T3SU??? Cože? To je přeci "tyristoraka" ne? Původní označení je snad T3M2 ne? Když už dělali reko, tak se mi nezdá, že by tam zase nechali zrychlovač.9001 píše:8200 si na reko ještě počká. Dyt je to vlastně T3SU.
8205 na prodej byla,ale po fiasku co udělal před návštěvou z Brna ...
9082. Někdo tu taky psal,že K3 se dávala dohromady asi tak rok,než byla schopna pravidelnýho provozu. I první T3 hned nejdezdila
-
Martin-KT8D5.RN2P
-
Martin-KT8D5.RN2P
T3SU??? Cože? To je přeci "tyristoraka" ne? Původní označení je snad T3M2 ne? Když už dělali reko, tak se mi nezdá, že by tam zase nechali zrychlovač.9001 píše:8200 si na reko ještě počká. Dyt je to vlastně T3SU.
8205 na prodej byla,ale po fiasku co udělal před návštěvou z Brna ...
9082. Někdo tu taky psal,že K3 se dávala dohromady asi tak rok,než byla schopna pravidelnýho provozu. I první T3 hned nejdezdila
Přiznávám, že o 8200 v dílnách jsem opravdu nevěděl, protože jsem ji nedávno ještě viděl v ulicích. Kde jsi, prosím tě, slyšel, že by se měla 8200 prodávat?jara píše:Když teda řekneš že vůz 8200 je provozu schopný tak proč nejezdí. To teda jen proto že ho chtějí prodat???? TO mi nepřijde. Budu li chtít prodat auto a za peníze si koupit nové,tak s ním budu jezdit do poslední chvilky. A další věc 8200 bylo poruchové vozidlo tak fakt nevím asi ho dali do pucu a ted stojí jen tak. To samé 9082 drobné chybičky. Ona ta ludra nenajezdila ani to co měla zkušebně. A pokud vím tak s cestujícíma jezdila okolo 130let A ted je zase ticho po pěšině.![]()
Tak nevím. A ta RT6ka teda také ještě nic nenajíždí. A k té harfě tady už teda padlo dost věcí.
-
jara
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Když teda řekneš že vůz 8200 je provozu schopný tak proč nejezdí. To teda jen proto že ho chtějí prodat???? TO mi nepřijde. Budu li chtít prodat auto a za peníze si koupit nové,tak s ním budu jezdit do poslední chvilky. A další věc 8200 bylo poruchové vozidlo tak fakt nevím asi ho dali do pucu a ted stojí jen tak. To samé 9082 drobné chybičky. Ona ta ludra nenajezdila ani to co měla zkušebně. A pokud vím tak s cestujícíma jezdila okolo 130let A ted je zase ticho po pěšině.tramvajak píše:ad1) dobrá, hejno much, který se daj odstranit - jedná se o prototyp, že?Martin-KT8D5.RN2P píše: 1- 9082 má mouchy?? No má asi celý hejno much, je to klumprt.
3- mezi nejlepší, škoda, že loni v zimě museal záloha chodit házet vexle, jinak v pohodě...
5- na 21?? A proč to se mi nezdá, všecko nízký budou rvát na 3.
A Poršti, plně souhlasim, ta bude muzejničit v Motole.
ad2) avc funguje skvěle za všech mistrů vyjma Švandy, kterej neumí vůbec nic. Ostatní ti naházej veksle dokonce i na obyčejnej převoz... Imho v zimě probíhal ještě "zkušební provoz", skončil v březnu a od tý doby není po technický stránce problém!
ad5) je to nepodložená informace z několika stran. Netvrdím, že to tak 100% bude.
ad porsche) souhlasim, už na papíře je to s**č*a !
ad1) dobrá, hejno much, který se daj odstranit - jedná se o prototyp, že?Martin-KT8D5.RN2P píše: 1- 9082 má mouchy?? No má asi celý hejno much, je to klumprt.
3- mezi nejlepší, škoda, že loni v zimě museal záloha chodit házet vexle, jinak v pohodě...
5- na 21?? A proč to se mi nezdá, všecko nízký budou rvát na 3.
A Poršti, plně souhlasim, ta bude muzejničit v Motole.
ad2) avc funguje skvěle za všech mistrů vyjma Švandy, kterej neumí vůbec nic. Ostatní ti naházej veksle dokonce i na obyčejnej převoz... Imho v zimě probíhal ještě "zkušební provoz", skončil v březnu a od tý doby není po technický stránce problém!
ad5) je to nepodložená informace z několika stran. Netvrdím, že to tak 100% bude.
ad porsche) souhlasim, už na papíře je to s**č*a !