Archiv starých nebo neaktuálních příspěvků. Příspěvky, které přinášejí informace, jejíchž poselství již bylo naplněno v minulosti.
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 21:11
Štěpán píše:To víš, dělám aktualizaci. Ono těch 150 fotek se samo neupraví (pořádně).
Mě by jen zajímalo, když už někdo konečně dočistí téma RT6N1 a RT6N2.
i*d*i*o*t zustane idiotem..
-
Štěpán
Příspěvek
od Štěpán » 20.11.2005 21:09
To víš, dělám aktualizaci. Ono těch 150 fotek se samo neupraví (pořádně).
Mě by jen zajímalo, když už někdo konečně dočistí téma RT6N1 a RT6N2.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 21:07
cele odpoledne jste vsichni chytri jak radio, ale ted nevite co rict? jsem z vas zhnusen!
tolik vas je online a najednou vsichni mlci.. Béďa Trávníček, Gagarin, jara, Karotka, Marek, Martin, Michal, Pepa, willyjeff, Štěpán
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 20:58
Pepa píše: rozhodnete zda dát uživatelům druhou možná i třetí šanci či ne...
ano rozhodne to petr. ale kazdy by si mel uvedomit, ze petr, ostatni ctenari a prispevovatele nezapominaji. posledni dobou mam pocit, ze si kazdy mysli, ze pamet neexistuje. ale myli se. petr ma pamet dobrou a nezapomina..
-
Pepa
- Uživatel
Příspěvek
od Pepa » 20.11.2005 20:56
Petr píše:Dovolím si poznamenat že to, zda se tu chovat slušně je i na Tobě! Bordel tu neudělal nikdo jiný než uživatelé tram-fóra...
Já vim, ale třeba nebudete chtít riskovat další hádky tak to utnete a tudíž rozhodnete zda dát uživatelům druhou možná i třetí šanci či ne...
-
PvvS
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od PvvS » 20.11.2005 20:54
nikoliv tohle je jenom a pouze na uzivatelich. Pokud ti se nebudou chovat jako lide , tedy rozumne a slusna, forum skonci . Nic vic nic min. Ani admin ani moderatori nemaji za ukol vychovat ostatni. POuze hlidat a usmernovat diskusi.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 20:54
Petr píše:Dovolil jsem si pozměnit jméno Photojournalu na Jak dál s Tram-fórem?, protože stojíme na rozcestí, zda se tu začít chovat slušně a opravdu si tu přečíst ledasco o tramvajích, nebo fórum odstavit a zrušit.
hlavne by se v tomto tematu konecne melo psat pravdive a bez vtipu, protoze osud diskuze visi na jednom jedinem vlasku.
je jen otazkou nekolika malo hodin, zda se nepretrhne..
Naposledy upravil(a) MOp dne 20.11.2005 20:56, celkem upraveno 1 x.
-
Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Petr » 20.11.2005 20:54
Pepa píše:To je myslim na rozhodnutí adminů a moderátorů...
Dovolím si poznamenat že to, zda se tu chovat slušně je i na Tobě! Bordel tu neudělal nikdo jiný než uživatelé tram-fóra...
-
Pepa
- Uživatel
Příspěvek
od Pepa » 20.11.2005 20:52
Petr píše:Dovolil jsem si pozměnit jméno Photojournalu na Jak dál s Tram-fórem?, protože stojíme na rozcestí, zda se tu začít chovat slušně a opravdu si tu přečíst ledasco o tramvajích, nebo fórum odstavit a zrušit.
To je myslim na rozhodnutí adminů a moderátorů...
-
Petr
- Provozovatel
- Bydliště: ....Brejšín přes noc na flešku hodí novej program křižovatky, já s Démonem zajedem přešroubovat znač
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od Petr » 20.11.2005 20:51
Dovolil jsem si pozměnit jméno Photojournalu na Jak dál s Tram-fórem?, protože stojíme na rozcestí, zda se tu začít chovat slušně a opravdu si tu přečíst ledasco o tramvajích, nebo fórum odstavit a zrušit.
-
PvvS
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od PvvS » 20.11.2005 20:47
jara píše:MOp píše:otazkou je, kdo by takovou funkci mel vykonavat. poradis? hlavne nerikej me. me jste nechteli...
Ano to je otázka dost veliká a težká. Ale asi by to měl být člověk kterej nebude mazat příspěvky pouze tomu to člověku, protože ho nemá rád.

. Tak že člověk spolehlivej. Jmena říc nemohu také je nevím. A když bych třeba věděl tak ten danej člověk to nebude chtít dělat. Je to opravdu složité.
Muzes je pres SZ napsat petrovi. Pokud bude mit nekdo vic hlasu, muz se s nim domluvit
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 20:47
Béďa Trávníček píše:MOp píše:nerozumim..
No dole v online uživatelích se mi jevíš jako moderátor, zelenou barvou napsaný jméno.

hmm.. ale moderator nejsem, to te ubezpecuji.
-
Béďa Trávníček
Příspěvek
od Béďa Trávníček » 20.11.2005 20:45
MOp píše:Béďa Trávníček píše:Však jsi zelenej....

nerozumim..
No dole v online uživatelích se mi jevíš jako moderátor, zelenou barvou napsaný jméno.

-
jara
- Uživatel
-
Kontaktovat uživatele:
Příspěvek
od jara » 20.11.2005 20:45
MOp píše:otazkou je, kdo by takovou funkci mel vykonavat. poradis? hlavne nerikej me. me jste nechteli...
Ano to je otázka dost veliká a težká. Ale asi by to měl být člověk kterej nebude mazat příspěvky pouze tomu to člověku, protože ho nemá rád.

. Tak že člověk spolehlivej. Jmena říc nemohu také je nevím. A když bych třeba věděl tak ten danej člověk to nebude chtít dělat. Je to opravdu složité.
-
MOp
Příspěvek
od MOp » 20.11.2005 20:44
Béďa Trávníček píše:
Však jsi zelenej....

nerozumim..