Tak to pak nevím, co se dělo dál. Vy si teda v klidu fotíte, a řidič jen tak nadává do větru jako by nic? To si opravdu představit nedokážu.Řidičův cíl je, abyste přece "vypadli"MOp píše:no dovol? A kde bychom potom asi tak poridili fotografie?6432 píše: Takže jste začali zdrhat? (já bych to tak udělal určitě..)
Galérka
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
-
MOp
- 6432
- Uživatel
Takže jste začali zdrhat? (já bych to tak udělal určitě..)MOp píše:i takovy pripad nastal.. ihned po nasem prijezdu na konecnou Rača / Komisárky..6432 píše:Vsaď se, že kdyby jsi ho(samozřejmě tu tramvaj) fotil na konečný ve smyčce, minimálně by začal sprostě nadávat, maximálně by tě šel zmlátit.
Mě to v Praze začalo tak štvát, že jsem rezignoval a fotím pouze jedoucí tram (bus).![]()
![]()
![]()
:|
-
MOp
i takovy pripad nastal.. ihned po nasem prijezdu na konecnou Rača / Komisárky..6432 píše:Vsaď se, že kdyby jsi ho(samozřejmě tu tramvaj) fotil na konečný ve smyčce, minimálně by začal sprostě nadávat, maximálně by tě šel zmlátit.
Mě to v Praze začalo tak štvát, že jsem rezignoval a fotím pouze jedoucí tram (bus).![]()
![]()
![]()
:|
- 6432
- Uživatel
Vsaď se, že kdyby jsi ho(samozřejmě tu tramvaj) fotil na konečný ve smyčce, minimálně by začal sprostě nadávat, maximálně by tě šel zmlátit.Fořtík píše:Z Prahy zvyklý - nebyl jsem překvapen - že jsem se od tramvajáků dočkal pozdravů různých. Veselých, zuřících, žádných. Speciálním typem pozdravu je ooIo případně oIoo. I takový pozdrav a pokynutí rukou jsem si přivezl na fotkách z Bratislavy.
Mě to v Praze začalo tak štvát, že jsem rezignoval a fotím pouze jedoucí tram (bus).
-
Štěpán
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
-
MOp
-
MOp
sprava pre vsetkych, ktori boli miluly tyzden v Bratislave:
Od pondelka 16. mája 2005 sa mení názov zastávky Mraziarenská na nový názov Slovanet. Zmena platí pre všetky linky premávajúce cez túto zastávku - 8, 9, 14, 50, 68, 86, 509 a 511.
zamackneme slzu v oku, presto nam vzpominky na "následuje zastávka Mraziarenská" zustanou v zive pameti.. ze fortiku
Od pondelka 16. mája 2005 sa mení názov zastávky Mraziarenská na nový názov Slovanet. Zmena platí pre všetky linky premávajúce cez túto zastávku - 8, 9, 14, 50, 68, 86, 509 a 511.
zamackneme slzu v oku, presto nam vzpominky na "následuje zastávka Mraziarenská" zustanou v zive pameti.. ze fortiku
- Kočí
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
Uhád, bingoKrál MHD píše:Tys bydlel v hotelu Ibis? Já tam bydlel teď V Únoru. Nejlepší bylo když jsem si stoupnul před portál tunelu v noci když přijížděla tramvaj. Škoda že jsem to nevyfotil.
Teď jsem si na těch fotkách všimnul, že v Blavě se jezdí většinou se zhasnutými světly, to teda jsme v Praze o krok napřed