Galérka
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
-
Štěpán
Optimisto...myslim, že tohle zkoušelo už víc lidí (vč. mě), a hlavně tramvaje mejou (krom myčáku) různé soukromé firmy, takže by jsi se musel o brigádu přihlásit tam.6432 píše:Nevím kam to napsat, tak to napíši sem. Jak jistě tušíte, tak všichni máme rádi tramvaje-a já samozřejmě také.Prosím vás, dala by se sehnat nějaká tramvajová brigáda o prázdninách? Cestou přes 296 19 18 17 to nejde tak ještě zkouším vás-fandy a řidiče-spíš soukromější cestou.
Ta brigáda by se mohla týkat čehokoli-mytí, lakování čili údržby a nebo třeba něco úplně jiného. Ani tak mi nejde o to si vydělat, jako zkusit si pracovat v cizím prostředí a zaplnit nějaký čas prázdnin. Jelikož mám tramvaje rád a někdo by z vás odpověděl, že to za peníze nejde, ale zadarmo jo, tak bych to také přijal a pomáhal bych zadarmo. Předem díky za nějaké to vyřízení. (za 1/2 roku mi bude 18 let)
- 6432
- Uživatel
- Bydliště: Opatovské okolí, k nejbližší tram 9 nebo 10 min jízdy busem
Nevím kam to napsat, tak to napíši sem. Jak jistě tušíte, tak všichni máme rádi tramvaje-a já samozřejmě také.Prosím vás, dala by se sehnat nějaká tramvajová brigáda o prázdninách? Cestou přes 296 19 18 17 to nejde tak ještě zkouším vás-fandy a řidiče-spíš soukromější cestou.
Ta brigáda by se mohla týkat čehokoli-mytí, lakování čili údržby a nebo třeba něco úplně jiného. Ani tak mi nejde o to si vydělat, jako zkusit si pracovat v cizím prostředí a zaplnit nějaký čas prázdnin. Jelikož mám tramvaje rád a někdo by z vás odpověděl, že to za peníze nejde, ale zadarmo jo, tak bych to také přijal a pomáhal bych zadarmo. Předem díky za nějaké to vyřízení. (za 1/2 roku mi bude 18 let)
-
MOp
-
Martins
- Gagarin
- Uživatel
- Bydliště: Jednu tram. smyčku slyším, jednu TT a železnici v dálce vidím a jedna žel. trať mi stojí pod okny.
- Kontaktovat uživatele:
Copa to má za stroj?Tonda Ježek píše:Tak jsem jel do Ostravy...a náhodou na mašině jel Pepa, tak mě vzal s sebou.
Počkejte, ale až se Pepa dostane k PC...má pro vás opravdovou bombu![]()
![]()
(já ji mám taky, ale slíbil jsem mu, že zveřejnění nechám na něm). Jen tak pro zajímavost, jde o způsob, jakým se v Ostravě starají o své tramvajové tratě
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele: