Doména patří společnosti Ježek & Fořtjara píše:A dobrá reklama pro tondu. A také od nich mohl pepa dostat aspon jizdné na měsíc zdarmaFořtík píše:...![]()
![]()
Taková drzost
BEZ TÉMATU
Moderátoři: DavidD, TRAM-FÓRUM
- Tonda Ježek
- Uživatel
- Kontaktovat uživatele:
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jo tak
V mém případě platí, že je dobré zjistit si, kterým podnikům se vyhnout.Honzík píše:No je zajímavé jak někdo zná některé podniky dobře. Otázku mu dát: A jak pak ses to dozvěděl?
-
Honzík
- problémový jedinec
- Kontaktovat uživatele:
Jen ho jmenuj
Měl by být zveřejněn, to zase nějaká nadávka? Asi McBain, kdo jinej, on ten obrázek, co tam má o něčem svědčí.
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
To víš, já jsem včera z té hospody odcházel dříve, tak mne zajímá kde jste skončili.KM píše:1.Hmmm. Že to zajímá zrovna tebe a že to chceš vědět zrovna ode mě. Jak vypadá protějšek od nevěstince? Ženichynec???
![]()
... a jméno jednoho podobného podniku tam padlo,
raději nebudu jméno toho kdo prohlásil, že bychom mohli jít do Dr***su, jmenovat
to chce představivost... nic víc...Proxy píše:Já jsem v bordelu nikdy nebyl, jaké to tam jeKM píše:I když, divili byste se, jakej pořádek musí být v takovým bordelu, aby vydělával.Pouč nás
Myslíš, že každý bude mít doma vlastní recyklační čističku odpadních vodu - a všechny vodu, kterou spláchneš ti zase přiteče kohoutkem zpětTom píše:Opravdu bude za 2000 let aktuální energetika, doprava, voda, kanalizace![]()
Dobrá, tak se CzechTek taky udělá pauzu na jeden - dva - tři tisíce let :mrgreen:Tom píše:dobrá tak přidáme eště tisíc let... dnes to bez toho nejde... dnes by anarcie znamenala katastrofu...
-
KM
- Proxy
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem v bordelu nikdy nebyl, jaké to tam jeKM píše:I když, divili byste se, jakej pořádek musí být v takovým bordelu, aby vydělával.
Myslíš, že každý bude mít doma vlastní recyklační čističku odpadních vodu - a všechny vodu, kterou spláchneš ti zase přiteče kohoutkem zpětTom píše:Opravdu bude za 2000 let aktuální energetika, doprava, voda, kanalizace![]()
Dobrá, tak se CzechTek taky udělá pauzu na jeden - dva - tři tisíce let :mrgreen:Tom píše:dobrá tak přidáme eště tisíc let... dnes to bez toho nejde... dnes by anarcie znamenala katastrofu...
Opravdu bude za 2000 let aktuální energetika, doprava, voda, kanalizaceXSC píše:To ne. Anarchie prostě není funkční. Nedokáže zajistit služby, bez kterých se nedá fungovat a které musí být centrální. Energetika, doprava, ale třeba i voda a kanalizace se bez řádu zajistit nedají.Tom píše:Tak každej je nějakej...
já si myslím, že řád nevyhraje ....
I kdyby došlo ke katastrofě a následně návratu do pravěku, tak vždycky bude nějaký vůdce tlupy.